sinkler666 Posted August 5, 2021 Report Posted August 5, 2021 Nisam siguran ima li slicna tema ali,eto,hajmo pokusati. Quote
Talvi Posted August 5, 2021 Report Posted August 5, 2021 Under The Moonspell kao ultimativni udžbenik na temu svih introa/outroa/međudelova i čuda 2 Quote
vudun Posted August 5, 2021 Report Posted August 5, 2021 Pa . . . zna se . . . https://www.youtube.com/watch?v=3kmwPnDmxSY 1 Quote
Angelystor Posted August 6, 2021 Report Posted August 6, 2021 Još jedna Koroviev endless YouTube tema 4 2 Quote
azal Posted August 6, 2021 Report Posted August 6, 2021 kapiram da mozemo svi da se slozimo da je kraj "How Could I" najbolji outro 1 1 Quote
Grobodan Posted August 6, 2021 Report Posted August 6, 2021 Ne mozemo. My Kantele akusticna i With strenght I burn>>>>> Cynic odmah posle tho. Quote
azal Posted August 6, 2021 Report Posted August 6, 2021 Elegy outro je bolji of My Kantele outro-a realno Quote
HUMAN Posted August 6, 2021 Report Posted August 6, 2021 intro The Lungs of Hell - oduvek najbolji bio i ostao, a outro.. hmm recimo Floods.. 1 Quote
sinkler666 Posted August 6, 2021 Author Report Posted August 6, 2021 Outro Behemoth-O father o satan o sun Quote
Phallusifer Posted August 6, 2021 Report Posted August 6, 2021 5 hours ago, azal said: kapiram da mozemo svi da se slozimo da je kraj "How Could I" najbolji outro Naravno. Za najbolji intro prvo mi pada na pamet Unquestionable Presence Quote
sinkler666 Posted August 7, 2021 Author Report Posted August 7, 2021 18 hours ago, azal said: kapiram da mozemo svi da se slozimo da je kraj "How Could I" najbolji outro Dobar,dobar... Quote
kuruz Posted August 7, 2021 Report Posted August 7, 2021 20 hours ago, Angelystor said: Još jedna Koroviev endless YouTube tema baš ih urniše lik a nije da npr. ovde ne bi moglo da se okači i čuje ponešto zanimljivo, nego mi se ni ne otvaraju kad vidim šta radi 2 Quote
HUMAN Posted August 7, 2021 Report Posted August 7, 2021 @Aglelismor, Kuruz Šta vas zabole ko šta kači, čovek kolko tolko održava u životu ovaj totalno prsli forum.. On topic Možda je prvi kultniji, ali meni ovaj intro jedan od naj.. Opet sam te krstio Angelismoree 1 Quote
Flash Gordon Posted August 7, 2021 Report Posted August 7, 2021 (edited) 'Velvet Kevorkian' sa albuma 'City' od SYLa je meni prosto neponovljiv, meni je to takva moć i takva energija od introa da to nema nigde, i posle svih godina. Kad god ga čujem, uvek zamislim neko ogromno okupljanje ili demonstracije od stotine hiljada ljudi iznad kojih se pojavljuje ogroman helikopter gde sa merdevina visi Devin ili zamislim sebe ili kako god kako tekst izgovara kao na snimku kroz ogroman megafon iznad ljudi dok stvari počinju da lete na sve strane od propelera. 😄 Ima ih sigurno još milion, mogao bih da izdvojim intro za 'Fight Fire With Fire' i 'Battery' od Metallica-e, introi u tim pesmama su prilično vrhunski. Outro, uvek mi prvo pada na pamet završna melodija, solo, kako god u 'Floods' od Pantera-e, to je sjajna muzika, baš je nekako setno i pamtljivo, sjajna melodija i harmonije. Nekada sam to i skidao na klaviru, to je baš jedan od Dimebag-ovih super kreativnih momenata. Edited August 7, 2021 by Flash Gordon 1 Quote
Demon Seed Posted October 16, 2021 Report Posted October 16, 2021 To se ne bih bunio ni na sahrani da me odjavi sa ovoga sveta, zdravlje Bože Quote
Recommended Posts