VoivodBG Posted November 3, 2021 Report Posted November 3, 2021 https://polywhyofficial.bandcamp.com/album/use-me Quote
Sreta Posted November 30, 2021 Report Posted November 30, 2021 Ovo moze i na domacu metal scenu. Moze i na domacu sranje scenu, realno. 2 3 Quote
VoivodBG Posted December 1, 2021 Author Report Posted December 1, 2021 Sretina validacija znači mnogo više od fanzinaških fićfirića. Molim lepo. Quote
Demon Seed Posted September 10, 2022 Report Posted September 10, 2022 On 12/1/2021 at 9:47 AM, VoivodBG said: Sretina validacija znači mnogo više od fanzinaških fićfirića. Molim lepo. U pravu si, ovo je odlično. Ova poslednja me podseća na Paracletus. 👌👌👌 1 Quote
VoivodBG Posted October 8, 2022 Author Report Posted October 8, 2022 Don't you Want to Use Me 2022 https://polywhyofficial.bandcamp.com/album/don-t-you-want-to-use-me Album je konačno tu, moram da priznam da su mi legli i vokali, dosta podsećaju na HORSE the band. Muzika je nabadačka i energična, i tu i tamo se čuju lepe fintice na gitarama, a i bubnjar brat drži sve pod kontrolom. Produkcija utegnuta od strane Matkovića, picikato. Ko ovo ne posluša kvari sebi pronalaženje jednog od najboljih domaćih albuma iz ove godine i novog favorita. Quote
VoivodBG Posted October 21, 2022 Author Report Posted October 21, 2022 Ko prespava ovu ekipu, i kaze kako se nista interesantno ne desava na nasoj sceni, kajace se. 😄 1 Quote
Haos sam ja Posted November 2, 2022 Report Posted November 2, 2022 Evo sviraju u subotu u Bgdu pa bi se moglo overiti. Quote
VoivodBG Posted November 2, 2022 Author Report Posted November 2, 2022 Da olakšamo ljudima sviraju na Decacying with the Boys 6 u Domu omladine, 700 kinti ulaz. Violent Chapter, 3.a.m (hc metal ekipa) Mud Factory, Nadimač i Reflection. Quote
VoivodBG Posted November 5, 2022 Author Report Posted November 5, 2022 DECAYING WITH THE TIMELINE: 19:00 vrata 19:30 3AM 20:15 POLYWHY 21:00 REFLECTION 21:45 NADIMAČ 22:40 VIOLENT CHAPTER Quote
VoivodBG Posted November 5, 2022 Author Report Posted November 5, 2022 Ja sam i dalje pod jakim utiskom. Ne mogu da verujem da konacno imamo bend koji moze da ode u svet i da pokosi sve strance bez pardona. Svirali su kao da ih prokelte duse hada vuku nazad i nije bilo stanki. Najbrutalnijih i najhaoticnijih 40tak minuta, koje znace na muzickim daskama, a zvuk, perefektan! Dizem i snimak skoro citavog koncerta, za koji dan. Uzgred jako sam iznenadjen i ostalim bendovima, pogotovo Reflectionom iz Gornjeg Milanovca, metalizirani screamo, jako zajeban pevac koji se bas lozi i daje na stejdzu i ubavi dzitarosi. Uzeo sam i njihov disk, jer sam prvo mislio da ce biti neko prduckanje. Nadimac su klasa, onaj Daca treba da se bavi stendapom, jer kada je kod bilo neko stelovanje toliko dobro serucka izmedju pesama da ne mozes, a da se ne nasmejes. Sa druge strane iako nisu moja solja caja, mislim volim ja kec kec kec, iznenadio sam se koliko su jebeno zategnuti i kako se lako menjaju svinjokolj i halfordski nemam jajca evnuh sam vokali. Pride masa se najvise nalozila na njima i bilo je bas nasilno, sutke, stejdzdajvovi kakvi se samo mogu sanjati. Za kraj su zvali citavu publiku na binu, a samo su dosle klinke metalke divljakuse. 😄 Sretoh i Spasketa iz Ground Zero, ispade da se covek preselio za Bege, i da i dalje postoje i rade na novom materijalu i obelezice 20 godina! sada krajem godine u Novom Sadu, oleeeee! Quote
VoivodBG Posted June 1, 2023 Author Report Posted June 1, 2023 Ko i dalje prespava Polywhy nek se kerozinom poliva(j) aj aj Quote
Haos sam ja Posted September 12, 2023 Report Posted September 12, 2023 Dobra stvar. Dobar bend. 1 Quote
VoivodBG Posted September 12, 2023 Author Report Posted September 12, 2023 Novi album https://polywhyofficial.bandcamp.com/album/wanton-psalms Quote
VoivodBG Posted September 14, 2023 Author Report Posted September 14, 2023 Bice i diskova, 800 kinti. Quote
VoivodBG Posted September 15, 2023 Author Report Posted September 15, 2023 Ima sutra. 15. Oktobra ce biti negde u Novom Sadu, a do kraja godine verovatno jos jednom u Beogradu. Quote
VoivodBG Posted September 15, 2023 Author Report Posted September 15, 2023 Razmazen si Vole, mozes nekada da potegnes i u druga mesta. Quote
Recommended Posts