Haos sam ja Posted December 3, 2023 Report Posted December 3, 2023 Meni kod mesta jedino smeta što je plafon baš nizak, inače je odlična rupčaga za ovaj tip svirki, def mnogo bolje od Akab okretnice npr i sličnih skvotova. Quote
chess Posted December 3, 2023 Report Posted December 3, 2023 Meni je bila top svirka, pravi underground vajb, u svakom smislu, lokacijski i muzicki. Zvuk jeste u sustini krs ali sa jos malo ulaganja kapiram da bi moglo da bude taman. Mesto je stvoreno za HC, punk, grind i taj zonfa svirke, rupa sa dusom. 3 Quote
VoivodBG Posted December 7, 2023 Author Report Posted December 7, 2023 Wanton Psalms Balkanrock recenzija 1 Quote
Haos sam ja Posted December 7, 2023 Report Posted December 7, 2023 Mogli su malo da se potrude oko diska, baš je socijala. Quote
VoivodBG Posted December 7, 2023 Author Report Posted December 7, 2023 Pa i prvi album je isto bio tanak, meni se dopada minimalizam. I naravno drugi je na livenom, a ne rezancu kao prvi. I iz prve ruke info bice i ploca za sledeci album. Quote
Haos sam ja Posted June 11 Report Posted June 11 Evo baš dobar snimak nastupa na Nekroskop festu, nisam premotavao da vidim da li je usnimljena tuča 1 Quote
chess Posted June 11 Report Posted June 11 Na 18;35 je neka devojka probala da stagediveuje ali je uleteo neki sa dugom kosom da je brzinski skida sa bine i ovi iz publike popizdeli, ovaj u beloj majci neki govnar izgleda Quote
HEFEST Posted June 12 Report Posted June 12 Kakav gej skup i lik hoce da bije jedino zensko u publici. Ne racunam tetku od pevaca koju je poveo da slika dogadjaj. Quote
VoivodBG Posted June 19 Author Report Posted June 19 https://tickets.rs/event/frail_body_13617?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3BEuuVL6l4x-G-MrPivOF_okzwb4YZLhweoGMKvk-XvEVNwbFVorsJWlc_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw Quote
Recommended Posts