Jump to content

Recommended Posts

Posted

I dalje nisam ubeđen da čitav bend treba da odgovara zbog jednog debila, pogotovo kad su ga svi iz benda momentalno odjebali i ogriješili se čega god da je uradio. Da je neki ključan član pa se bez njega ne može (kao npr Skot Keli za Neurosis) onda dobro, ali ako nije ne vidim što zbog ovoga da se razilaze. Stigma bi ostala samo kod debila koje više zanimaju tračevi i drama nego muzika, bend i ljudi iza njega. Ako su takvi ljudi toliko mnogobrojni i uticajni da jednoglasno diktiraju uspjeh ili neuspjeh benda, onda to više govori o sceni i publici nego o bendu. Ne znam koji je zločin tačno počinjen i koliko je ozbiljan, ali samo hoću da kažem da ne bi trebalo da zacrni čitav bend i da svi oni ispaštaju zbog jednog majmuna

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Nije kao da su Metallica pa da im je brend benda toliko jak da moraju da nastave da funkcionišu pod istim. S obzirom da je bend većim delom perioda svoje egzistencije bio trio verovatno je i proporcionalno učešće svakog člana u kreaciji benda veće nego da je neki mnogoljudniji bend, nije lako odagnati mrlju sa imena iako su dvojica potpuno normalni likovi. Na kraju dana, postoje mnogo važnije stvari u životu od benda, napraviće novi ako im se pravi a ovaj ostaje nažalost obeležen ovom grozotom i sad nema dalje. Pomenuto je takođe da se radi o ponašanju koje se više puta ponovilo a sami članovi znaju verovatno i mnoge druge detalje, tako da sve je jasno. Meni je žao zbog raspada jer su stvarno bili odlični i davno mi neki naš bend nije privukao takvu pažnju ali, kao što rekoh, postoje u životu mnogo važnije stvari od jebenog underground benda.

• Like 4
  • Upvote 1
Posted

ceo ton ti je kao da pričaš o nekim tehnikalijama, crno-belo, rigidno, dok se radi o patnji i traumama drugih osoba, stvarima koje obeležavaju za ceo život 

odnosi se i na članove benda, kao da je njima žurka da se sad čupaju iz te kaljuge  

ostatak benda ne odgovara, nije zacrnjen i ne ispašta baš zato što su postupili ovako - ispravno i najbolje što su mogli u veoma teškoj situaciji za sve 

ne zbog uticaja i diktiranja drugih već zato što, želim da mislim, imaju baždaren unutrašnji moralni kompas 

zato je ostatak benda slobodan da se oformi pod nekim novim imenom i nastavi tamo gde je Polywhy stao, ako to žele, a mi ostali ćemo podržati 

a ovo prevazilazi 'tračeve i dramu', zapravo, 'tračevi i drama' i seksualni zločini nisu na istoj skali, u istoj traci 

pa je Polywhy kao Polywhy MORAO da prestane da postoji jer seksualni napad na jednu ili više osoba od strane jednog člana JESTE DOVOLJAN RAZLOG da se bend raspadne 

• Upvote 3
Posted

Meni smeta to što niko ne prozove lika imenom i prezimenom, nije maloletnik.

Uz opasku da ga određene osobe optužuju za seksualni delikt, pa neka bude nevin dok sud ne dokaže suprotno. Javnost ima pravo da zna takve stvari. I glavno pitanje: Da li su žrtve prijavile slučaj policiji?

Dakle, ako sam dobro pričitao između redova, među potpisnicima izjave nema Vladimira Lermajera. Je li to naša zagonetna osoba?

• Like 1