Haos sam ja Posted December 10, 2021 Report Posted December 10, 2021 Kad već neće niko od stubova, evo ja da povučem nogu, udrite... Evo nekih lista već izašlih: https://yourlastrites.com/2021/12/10/best-of-2021-last-rites-combined-staff-top-25/ https://www.revolvermag.com/music/25-best-albums-2021#13-devil-wears-prada-zii https://www.decibelmagazine.com/2021/11/18/spoiler-here-are-decibels-top-40-albums-of-2021/ Quote
Totamealand Posted December 10, 2021 Report Posted December 10, 2021 (edited) Moj top 5 metal albuma ove godine: 1. Iron Maiden - Senjutsu 2. Helloween - Helloween 3. Mastodon - Hushed and grim 4. Vola - Witness 5. Soen - Imperial Edited December 10, 2021 by Totamealand Quote
Kumodraski Vo Posted December 10, 2021 Report Posted December 10, 2021 Nmg jedan iz glave da navedem.. 2 Quote
kuruz Posted December 11, 2021 Report Posted December 11, 2021 bez redosleda Venefixion - A Sigh From Below Nekromantheon - The Visions of Trismegistos Concrete Winds - Nerve Butcherer Dome Runner - Conflict State Design DVNE - Etemen Ænka Vulture - Dealin' Death Spectral Wound - A Diabolic Thirst Obsolete - Animate/Isolate Ravens Creed - Give War a Chance Suffering Hour - The Cyclic Reckoning razočaranje godine: The Stone - Kosturnice nećemo Glada, vrati se, Nefase Quote
Toki89 Posted December 11, 2021 Report Posted December 11, 2021 i dinosaurusi : Mejdeni, DT, Mastodon. Trebalo bi da preslusam Halloween , Korpiklaani, Bodom After Midnight , Fear factory, Avalon, At the Gates i Devina. Quote
Talvi Posted December 11, 2021 Report Posted December 11, 2021 (edited) metal: The Lion's Daughter - Skin Show (najbolji metal ove godine meni) Hypocrisy - Worship Converge & Chelsea Wolfe - Bloodmoon I Thy Catafalque - Vadak Iron Maiden - Senjutsu (na njega zapravo imam zamerki ali mi je opet toliko van očekivanja dobar da ga izdvajam ovako) van metala: Royal Blood - Typhoons (album godine u ovoj kući) The Offspring - Let The Bad Times Roll bilo je još mnogo toga odličnog (The Crown, Every Time I Die, Dordeduh, Whitechapel, Mastodon...) ali da ne dužim sad Edited December 12, 2021 by Talvi Quote
aRmatuRa Posted December 11, 2021 Report Posted December 11, 2021 Bez nekog redosleda: Dvne - Etemen Ænka Dordeduh - Har Vola - Witness Terra Odium - Ne Plus Ultra Diskord - Degenerations Deviant Process - Nurture Unto Others - Strength Voices - Breaking the Trauma Bond Quote
Grobodan Posted December 11, 2021 Report Posted December 11, 2021 8 hours ago, kuruz said: razočaranje godine: The Stone - Kosturnice nećemo Glada, vrati se, Nefase Meni ovo domaci metal album godine bez ikakve konkurencije. Quote
Assassin68 Posted December 11, 2021 Report Posted December 11, 2021 Accept Too mean to die Nekromantheon Trismegistas Cannibal corpse Violence unbound Exodus Persona non grata UDO game over Rage Resurrection day ADX Etranges visions Suffocation Live in America Fueled by fire Disrupted single Gama bomb a Thunder over London ep Bernie Marsden Chess Armored saint Symbol of salvation live Sorcerer cover singles Alcatrazz V Pestilence Exitvs Quote
kuruz Posted December 11, 2021 Report Posted December 11, 2021 5 hours ago, Grobodan said: Meni ovo domaci metal album godine bez ikakve konkurencije. moguće, nisam čuo nijedan domaći album ove godine osim tog al meni je baš loš, dve klase ispod Nekroze i Teatra apsurda Quote
Havočka Posted December 12, 2021 Report Posted December 12, 2021 Cela dva ove godine: Obscure Sphinx - Thaumaturgy II Big Brave - Vital EP: Emma Ruth Rundle & Thou - The Helm of Sorrow Nemetal: Bicep - Isles Quote
Assassin68 Posted December 12, 2021 Report Posted December 12, 2021 17 hours ago, Assassin68 said: Accept Too mean to die Nekromantheon Trismegistas Cannibal corpse Violence unbound Exodus Persona non grata UDO game over Rage Resurrection day ADX Etranges visions Suffocation Live in America Fueled by fire Disrupted single Gama bomb a Thunder over London ep Bernie Marsden Chess Armored saint Symbol of salvation live Sorcerer cover singles Alcatrazz V Pestilence Exitvs Crystal viper the cult Paranorm Empyrean Paradox Heresy ii Haunt Beautiful distraction Asphyx Necroeros Darkfall Mortal strike split Quote
Haos sam ja Posted December 13, 2021 Author Report Posted December 13, 2021 On 12/11/2021 at 2:56 PM, Talvi said: Thy Catafalque - Vadak Ja stalno čitam nekakve hvalospeve u vezi ovog benda, a istina je da me nikada ni jednim albumom nisu kupili. Činjenica je da baja pokušava svašta ali krajnji rezultat mu je uvek "zanimljivo, ali ne i ubedljivo". Možda i dođe na red za slušanje do kraja decembra. Quote
Talvi Posted December 13, 2021 Report Posted December 13, 2021 meni je ovaj najbolji njegov dosad (pod ovim imenom, inače mi je Neolunar album njegov omiljeni uradak), strašno je lik i dobar instrumentalista i talentovan za komponovanje, baš svega ima da se čuje. fun fact, neke deonice su snimane u Novom Sadu kako kaže info na bandcampu, i mislim da su to baš neke narodnjačine sudeći po vajbu Quote
sleazyrocker Posted December 13, 2021 Report Posted December 13, 2021 (edited) Ako hocete i da glasate, evo nekih i sa Junkyard Rock Stories webzina. U pitanju su uglavnom rock albumi, mada ima i po koji metal! https://junkyardrock.blogspot.com/2021/12/biramo-najbolje-albume-2021-godine-po.html Edited December 13, 2021 by sleazyrocker Quote
Demon Seed Posted December 13, 2021 Report Posted December 13, 2021 On 12/11/2021 at 2:29 PM, Toki89 said: i dinosaurusi : Mejdeni, DT, Mastodon. Trebalo bi da preslusam Halloween , Korpiklaani, Bodom After Midnight , Fear factory, Avalon, At the Gates i Devina. Fale Moonspell - Hermitage i novi Cradle of Filth Let the metal flow brt Evo Junkyard Stories su ispoštovali i novi Limp Bizkit still sucks. Quote
Kumodraski Vo Posted December 13, 2021 Report Posted December 13, 2021 Kace Sunshine novi.. 1 hour ago, sleazyrocker said: Ako hocete i da glasate, evo nekih i sa Junkyard Rock Stories webzina. U pitanju su uglavnom rock albumi, mada ima i po koji metal! https://junkyardrock.blogspot.com/2021/12/biramo-najbolje-albume-2021-godine-po.html Glaso bi za Gypsy Pistoleros nego me banovali na fejsu.. Quote
sleazyrocker Posted December 13, 2021 Report Posted December 13, 2021 1 hour ago, Kumodraski Vo said: Kace Sunshine novi.. Glaso bi za Gypsy Pistoleros nego me banovali na fejsu.. Moze i na sajtu Quote
Flash Gordon Posted December 13, 2021 Report Posted December 13, 2021 Gojira - Fortitude Mislim da je to jedini album koji sam iole nešto iščekivao i gde su mi bar neke od pesama ostavile odličan utisak, čak i do danas. Ovo ostalo, slabo sam nešto naleteo na bilo koje izdanje a da je vredelo slušati duže. Možda i novi Helloween, ne ceo album ali je bilo super pesama. Quote
Demon Seed Posted December 13, 2021 Report Posted December 13, 2021 (edited) Labyrinth su izdali odličan album, kao i Therion, a kažu da će biti trilogija. Edited December 13, 2021 by Demon Seed Quote
Demon Seed Posted December 13, 2021 Report Posted December 13, 2021 A gde su fanovi Evanescence-a? Da vidimo horns up za The Bitter Truth! Omot mi je do jaja, kao neki pills hard to swallow, kao ekser a umesto smajlija crknuti smajli haha baš je ironičan omot. Jbg teška je godina bila, i ova i prošla... Au pa ja sam propustio novi Accept... Pregršt, pregršt izdanja je bilo, svi u lockdownu napisali po dva albuma. Quote
Grobodan Posted December 13, 2021 Report Posted December 13, 2021 Nije nesto bombastican Accept, ne moras se cimati. Evanescence nisam nikad pratio. Quote
Recommended Posts