Haos sam ja Posted January 27, 2022 Report Posted January 27, 2022 Podstakao me odličan intervju za Bardo methodology da otvorim temu za ovaj sjajan bend iz Mančestera i definitivno jedno od jačih imena sa britanske aktuelne scene. Iza sebe imaju 3 LP-a, svi su jako dobri, a meni ipak omiljeni Servants of the countercosmos iz 2017-e. Imaju i nekoliko side projekata - korektan speed/thrash Agressive Pefector i odličan prljavi heavy metal Heavy Sentence. Bend je atmosferičan ali ne na neki moderan način, već tu ima dosta upliva stare škole, thrasha, čak i punka, međutim i dalje je ovo jako sveže i nije neko oponašanje gerijatrije. S obzirom da su njihovi albumi na ovim stranicama hvaljeni, a da su se zapravo tek zahuktali i da su i muzički i propratno baš sveži, možda ova tema i ima neki potencijal da pregura par stranica. Quote
kuruz Posted January 27, 2022 Report Posted January 27, 2022 meni je prvi najbolji, uzeh i disk čim je izašao baš dobar bend, a nedovoljno ispraćen Quote
Recommended Posts