Haos sam ja Posted February 2, 2022 Report Posted February 2, 2022 Baš sam se pitao danas gde će biti ovaj koncert. Quote
HUMAN Posted February 5, 2022 Report Posted February 5, 2022 Koji su sad pa ovi? Laza opet organizuje intimnu peder žurku samo za odabranu ekipu sYumaaa.. Quote
Demon Seed Posted February 5, 2022 Report Posted February 5, 2022 15 minutes ago, HUMAN said: Koji su sad pa ovi? Ne stiže se da se čuje od Benediction generic riljanja 😛 1 Quote
HUMAN Posted February 5, 2022 Report Posted February 5, 2022 1000 riffs per song! Yess, give me more, give me mooore.. Keyboard? Ohhh yes, yeees.. TROMBON? ....you're the best.. 1 Quote
Kumodraski Vo Posted February 5, 2022 Report Posted February 5, 2022 Voleo bih da postave svu scenografiju i atrakcije i onda da puste neki dobar psytrance.. Quote
Demon Seed Posted February 5, 2022 Report Posted February 5, 2022 Njihovi mašinski vilenjaci imaju corpsepaint. Quote
Angelystor Posted February 5, 2022 Report Posted February 5, 2022 Skidam kapu za rizikovanje organizacije koncerta pred n-ti 'talas'. Quote
azal Posted February 5, 2022 Author Report Posted February 5, 2022 16 hours ago, HUMAN said: Koji su sad pa ovi? Laza opet organizuje intimnu peder žurku samo za odabranu ekipu sYumaaa.. cinjenica da nisu neka losa kopija Morbid Angela iz Kolumbije ali izdaju za Century Media i glavni su support Immolationu na njihovoj sledecoj americkoj turneji 1 2 Quote
Demon Seed Posted February 5, 2022 Report Posted February 5, 2022 1 hour ago, Angelystor said: Skidam kapu za rizikovanje organizacije koncerta pred n-ti 'talas'. Ma bezbedno je, održaće se ovo, u najgorem slučaju sa kovid propusnicama. Sad je prilično loša situacija, a opet nisu zabranjeni koncerti, teško da će biti gore (sem što ovo sad vrv još nije peak tekućeg talasa) broj vakcinisanih ne može da pada, može samo da raste, tako da ide hajp Quote
azal Posted February 5, 2022 Author Report Posted February 5, 2022 ma u srbiji sve moze, samo da stignu do nas uspesno Quote
Angelystor Posted February 6, 2022 Report Posted February 6, 2022 15 hours ago, Demon Seed said: Ma bezbedno je, održaće se ovo, u najgorem slučaju sa kovid propusnicama. Sad je prilično loša situacija, a opet nisu zabranjeni koncerti, teško da će biti gore (sem što ovo sad vrv još nije peak tekućeg talasa) broj vakcinisanih ne može da pada, može samo da raste, tako da ide hajp Ne mislim da je konkretno rizik da li će se u Srbiji moći održati koncert, već na svim datumima na turneji. Jer treba da dolete iz Amerike i kontam da im sjebava logistiku/isplativost ako se određeni broj koncerata na turneji izjalovi. Mislim da evo već 2 godine nijedan američki metal bend nije imao neku veću turneju po Evropi (ili uopšte?). Doduše, kontam sad da im je ova turneja manje-više Istočna Evropa samo, gde su generalno bile lakše mere, tako da veća šansa da će biti. 1 Quote
HUMAN Posted February 6, 2022 Report Posted February 6, 2022 Šta će ameri u istočnoj evropi, kad ruja udari gledaćete samo Baćuške Quote
Haos sam ja Posted February 6, 2022 Report Posted February 6, 2022 A jesi ti potpisao neki ugovor da moraš da ispucaš određenu kvotu nebuloznih postova periodično? Pošto je očigledno da bendovi ovog tipa nisu tvoj fah, ne znam šta si koji moj došao na ovu temu da meriš death metal patku. 1 4 2 Quote
HUMAN Posted February 6, 2022 Report Posted February 6, 2022 1 hour ago, Haos sam ja said: A jesi ti potpisao neki ugovor da moraš da ispucaš određenu kvotu nebuloznih postova periodično? Pošto je očigledno da bendovi ovog tipa nisu tvoj fah, ne znam šta si koji moj došao na ovu temu da meriš death metal patku. Ne može čovek ni malo da se sprda a da ne uvredi muzički emancipovanu gospodu. A ni tebi ne smeta baš mngo da ideš po temama kultnih oldskul bendova i kenjaš koliko je to dosadno, zastarelo i namenjeno isključivo neandertalcima.. mrš bre 1 2 1 Quote
azal Posted February 7, 2022 Author Report Posted February 7, 2022 eno buraz Marduk svira tri dana ranije idi slusaj njih po 6 put 1 Quote
HUMAN Posted February 7, 2022 Report Posted February 7, 2022 Neka hvala, već sam ih (prinudno) gledao 2-3 puta.. Dovedi više BI dok ne odu u totalni prog.. a možda je već kasno 1 1 1 Quote
Miilos Posted February 7, 2022 Report Posted February 7, 2022 9 hours ago, azal said: eno buraz Marduk svira tri dana ranije idi slusaj njih po 6 put I po 106. put ako treba. A treba. 2 Quote
Kumodraski Vo Posted February 7, 2022 Report Posted February 7, 2022 Ja nisam nijednom A gde sviraju dva dana ranije da idem? 1 Quote
Demon Seed Posted February 8, 2022 Report Posted February 8, 2022 (edited) I hajpujem ja ovu pretencioznu kvaziavantgardnu njujoršku splačinu jer je ljudski da se podrži kad se neko iscima da organizuje svirku, naročito u ova vremena, kad ono op nipodaštavanje toga što se organizuje Marduk... Ali kapiram da ne treba podrška od fašiste kao što sam ja Banujte Humana da ne bude bez ič... Edited February 8, 2022 by Demon Seed Quote
Drogarito Posted February 8, 2022 Report Posted February 8, 2022 Svaka čast Lazo \m/ Taman da odgledamo Nero Di Marte pošto smo ih propustili u Budimpešti 🙂 Quote
Recommended Posts