Angelystor Posted April 27, 2022 Report Posted April 27, 2022 Najbolji mladi heavy bend se vraća ove godine sa sophomore albumom, i sudeći po ovome biće neki barabar kvalitet sa "Burn the Night" 1 Quote
Talvi Posted October 6, 2022 Report Posted October 6, 2022 izašao je album https://riotcityofficial.bandcamp.com/album/electric-elite Quote
Angelystor Posted October 6, 2022 Author Report Posted October 6, 2022 Zaboravio sam da sam otvorio temu uopšte Rani dani slušanja, za sada zadovoljan jako. Quote
azal Posted October 12, 2022 Report Posted October 12, 2022 kul sto su nasli vokala koji peva toliko slicno kao sto je gitarista pevao na prvom albumu da jedva skapiras da je u pitanju druga osoba. ali meni je ipak malo previse krestav, ulazi u Wade Black/Sean Peck teritoriju malo previse pa me zaboli glava posle 3-4 pesama. ali da su full 80s speed metal pesnica visokog kvaliteta nema dileme Quote
Grobodan Posted November 2, 2022 Report Posted November 2, 2022 Baš dere pičku ovaj novi, jeste da bi vokal mogao malo više melodija da iznosi ali i sviđa mi se, sve kočnice popucale pedal to the metal lets outdo Painkiller pristup. Quote
Recommended Posts