Jump to content

2022.09.27. *Anti Shop Elektropionir, Beograd* Tides From Nebula (PL), In2elements (PL)

Recommended Posts

Posted

Tides From Nebula je poljski odgovor na bendove kao što su Russian Circles ili Explosions in the Sky. Karte su u pretprodaji 1200 rsd, a na dan certa 1500 rsd. S obzirom na veoma bednu ponudu muzičkih događaja u Beogradu ovih dana, vrlo verovatno se vidimo na ovom koncertu ako neko dođe, a i da se podrži malo Resetor za sve ove godine entuzijazma.

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
11 hours ago, Kumodraski Vo said:

Pa generalno isao sam na Pixies, Mglu, rejvovi neki u Dragstoru, sace Saturnus i Evoken, Munly, GBH, The stone. Ima dosta i ovih nasih bendova svirke..

Kao što sam i rekao, kad se sve to razvuče na nekoliko meseci - poprilična beda od ponude.

Btw, Saturnus svira sa Esoteric.

Posted

Bolje je nego u poslednje 2 godine naročito haha, ali ne bih baš rekao da je stanje kao pre covida. Lokalne bendove i rejvove u Drugstoru ne računam u neku ozbiljniju ponudu. Ima i Anneke VG u novembru ali meni je sve to i dalje dosta mršavo i više u fazonu daj šta daš.

• Downvote 1
Posted

O kojim vi to kurčevim koncertima pričate?? Nikad gora ponuda, da nije bilo Mejdena i par legendarnih bendova na Exitu ja koncerta ove godine ne bih video.. ne računam ove manje svirkice, a i to ništa spec.. eventualno vidim po NSu ima ponešto, mada je i Atheist otkazan tako da mrka kapa..

Posted

Zavisi iz koje perspektive se gleda...ako se gleda sa pozicije prosečnog Iron maiden fana ovo je sranje, ako te malo interesuje da šaraš i da čuješ nešto van glupavih HM okvira solidna je godina...

Npr....A place to bury strangers, Naxatras, Dead can dance, Boy harsher, Kristin Hersh, Jessica Moss/Jerusalim in my heart, Imperial triumphant, Jozef van Wissem, Black lips, Tamikrest, Wardruna, Pan-american, Pixies, Mgla, Kings of convenience...

Do kraja godine najavljeni: Hexis, Lebanon Hanover, 1000 mods, Tides from nebula, Munly and the lupercalians, Anneke van g, Dordeduh....

• Like 2
  • Upvote 3
Posted
35 minutes ago, Mickey mouse said:

Zavisi iz koje perspektive se gleda...ako se gleda sa pozicije prosečnog Iron maiden fana ovo je sranje, ako te malo interesuje da šaraš i da čuješ nešto van glupavih HM okvira solidna je godina...

Npr....A place to bury strangers, Naxatras, Dead can dance, Boy harsher, Kristin Hersh, Jessica Moss/Jerusalim in my heart, Imperial triumphant, Jozef van Wissem, Black lips, Tamikrest, Wardruna, Pan-american, Pixies, Mgla, Kings of convenience...

Do kraja godine najavljeni: Hexis, Lebanon Hanover, 1000 mods, Tides from nebula, Munly and the lupercalians, Anneke van g, Dordeduh....

I to što kažeš, svira i prdi bg svako malo.. baš sam glup, odlično nam je!

Posted

Ja imam utisak da se vratilo na pre-korona nivo sve, sada kad je Nino opet u igri. Tri-četiri benda koja baš hoću da vidim i još jedan-dva reda radi da se pretoče organizatoru novci. Festivali ce ove godine biti krvavi sudeci po početnim najavama, imajući u vidu da će svi da sviraju svuda xD

Interesantno mi je da inflacija nije uticala na cene karata 😄 sve košta isto k'o nekada 😄