VoivodBG Posted October 17, 2022 Report Posted October 17, 2022 (edited) Sa stranica benda YOX: Quote Pozdrav, ekipo!!! Dakle, kao sto znate, trenutno nismo koncertno aktivni, a nas gitarista se polako oporavlja od saobracajne nesrece. Najnovija vest je da, ukoliko bude vodio racuna, za par meseci bi trebao da bude kao nov, dakle bez trajnih posledica. Ono sto nas je podjednako iznenada zateklo kao ovaj nemili dogadjaj je i spremnost mnogih ljudi sa scene da nam priskoce u pomoc i pomognu na razne nacine. Svima se ovom prilikom od srca zahvaljujemo i nadamo se da cemo vam se svima adekvatno oduziti! Koristimo priliku da vas pozovemo na benefit koncerte za naseg brata Pauna, koje organizuje ekipa iz Underground Svirke Srbija, gde ce se novac od karata proslediti nasem gitaristi, kako bi mu pomogli da bar donekle nadoknadi materijalnu stetu koja nije bas mala, a s obzirom da se nece uskoro vratiti na posao sa bolovanja, svakim danom je u sve zeznutijoj situaciji. Dva vikenda za redom, Klub Fest u Zemunu, 10 sjajnih bendova i jos sjajnijih ljudi, dobro zezanje i sjajna muzika vas cekaju. Hvala svima koji ce ucestvovati na ovom dogadjaju, hvala svima koji ce se odazvati, pokazali ste da je ova scena veca od muzike i svega, i drago nam je sto smo zajedno uz vas deo nje!!! Edited October 18, 2022 by Talvi Quote
VoivodBG Posted November 5, 2022 Author Report Posted November 5, 2022 Aj malo da ozivim temicu, ko moze neka svrati, dobri bendovi, dobar povod da se nekome pripomogne, sta cete vise? Quote
VoivodBG Posted November 15, 2022 Author Report Posted November 15, 2022 Quote Drugo veče je, kontra od prvog, prevashodno Punk veče, sa uplivima Metal žanra. Gosti (po abecednom redu): @bez_upozorenja - Novi beogradski bend koji za sebe kaže da svira "Prljavi Rock'n'roll sa ulice" te bi ljudi možda rekli da su mešavina rock i punk žanrova. Program im je 100% autorski sa pesmama svih vrsta te će svako naći bar po neku pesmu koja će im "leći". Tehnički imaju spreman materijal za album prvenac koji će nadamo se, tokom 2023. ugledati svetlo dana i ovo će im biti premijerni nastup u Beogradu. Okušajte sreću i zeznite se pa podržite neko novo ime na našoj sceni. @nulasludgebg - Muzika teška k'o 200 kila iz bencha! Vrlo ozbiljno nasviran Sludge Metal sa gromkim vokalima. EP Kenoma iz 2017. je jedan od jačih EP-ova na našoj metal sceni u skorije vreme, a njihov album "So Zemlje" izdat pre nešto manje od pola godine je samo "upgrade" na tu priču. Vredi istaći i divne animirane spotove koje im je animirao Mihajlo Dragaš. @_.restore_ - Novi mladi sastav koji sebe svrstava u Peace Metal & Hardcore, sa dosta kvalitetne str8edge tematike. I dalje razvijaju svoj materijal i čekamo prvo zvanično izdanje benda. Originalno je bio 100% damski sastav, ali zbog akademskih obaveza jedne od članica to od skoro nažalost više nije slučaj. Imaju već niz nastupa po Srbiji i vredi ih podržati! @_w.d.s_ - Bend koji sebe opisuje kao crossover band sa Vidikovca, ali ispod te površine, kad malo zagrebete, možete da nađete ekipu ljudi koja donosi sa sobom ozbiljno zezanje kako na bini, tako i ispred nje. Uz toliku pozitivnu energiju i potpuno haotičnu setlistu, publika sa njihovih nastupa odlazi nasmejana i umorna od skakanja! ---------------------- Ulaznica nema u pretprodaji, sve će biti na ulazu. Organizovaćemo i kutiju za dodatne dobrovoljne donacije na licu mesta kako stoje stvari i/ili će Paunov račun biti ostavljen u odvojenom postu, o tome ćete biti naknadno obavešteni. Sav profit od prodatih ulaznica nakon pokrivanja troškova sprovođenja ove svirke u delo ide direktno Paunu iz @y.o.x._ benda koji je imao poprilično tešku saobraćajnu nesreću pri povratku sa poslednjeg nastupa YOX benda. Još jedno veliko hvala svim bendovima koji su se odazvali mom pozivu, svim bendovima koji će učestvovati, Klubu Fest koji je pristao da ugosti ovu manifestaciju, svim underground medijima i individualcima koji su zaista divljački podelili originalni post Quote
Grobodan Posted November 16, 2022 Report Posted November 16, 2022 procitao sam Benefit svirka za Putina Quote
VoivodBG Posted November 16, 2022 Author Report Posted November 16, 2022 I njemu treba pomoci u ovim teskim vremenima, dolazis na svirku? Quote
Grobodan Posted November 16, 2022 Report Posted November 16, 2022 nazalost ne ali podrzavam ideju Quote
Kumodraski Vo Posted November 16, 2022 Report Posted November 16, 2022 Definitivno mora stavis drazu na avatar.. Quote
VoivodBG Posted November 16, 2022 Author Report Posted November 16, 2022 Realno Trajce vise nije in. A i mnogo se kocka sada, propo covek. Quote
Kumodraski Vo Posted November 17, 2022 Report Posted November 17, 2022 Stvarno? Jesu zato iscezli sa scene.. Quote
Havočka Posted November 17, 2022 Report Posted November 17, 2022 (edited) mnogo se kocka ako i jeste u kocki problem, nije sto je mnogo nego sto je los xDD Edited November 17, 2022 by Havočka 1 Quote
WIZARD OF GORE Posted November 17, 2022 Report Posted November 17, 2022 On 11/16/2022 at 6:25 AM, Grobodan said: procitao sam Benefit svirka za Putina a ja "svirka za Peruna" 😄 Quote
Demon Seed Posted November 17, 2022 Report Posted November 17, 2022 Samo benefit za Peruna i Svetu Srpsku Zemlju Quote
Grobodan Posted November 17, 2022 Report Posted November 17, 2022 7 hours ago, Kumodraski Vo said: Stvarno? Jesu zato iscezli sa scene.. Kažu da se odao porocima svakoraznim. 1 hour ago, Demon Seed said: Samo benefit za Peruna i Svetu Srpsku Zemlju Samo benefit za kosti otaca srca sinova i braće. 1 Quote
Demon Seed Posted November 17, 2022 Report Posted November 17, 2022 Baš ne ide kocka uz Trajčeta, wtf Ja više na toj slici i ne vidim Trajčeta nego Grobodana. Quote
Grobodan Posted November 17, 2022 Report Posted November 17, 2022 Svako nosi svoj krst moj je izgleda Trajče. Quote
Haos sam ja Posted November 19, 2022 Report Posted November 19, 2022 Nula otkazala sutra. Hteo sam da ih čujem večeras u Atomu al otkazali i to. Quote
Havočka Posted November 19, 2022 Report Posted November 19, 2022 malo mi je laknulo jos se oporavljam, tridesete hevi šit kako vama ide? Quote
Recommended Posts