VoivodBG Posted November 10, 2022 Report Posted November 10, 2022 Quote Sa željom da ujedini internacionalne zvuke i plesni podijum RAPRAVE dolazi u Srbiju na prvu međunarodnu emisiju #RRSEASON0, događaj je zakazan za 26. novembar u klubu Drugstore, sa početkom u 23 časa. Njihova RAPRAVE porodica DJ-eva putuje iz Njujorka u Beograd, gde predstavljaju kolekciju ručno biranih zvukova koji osciliraju između sveta hip-hopa i elektronske muzike. Kultni klubu Drugstore, domaćin je prvog sastanka u više faza. Srpski predstavnik RAPRAVE Spejs Noksi izvešće svoj najnoviji album Kuća Zabave. Očekuje nas i veteran Amandeezy na novom terenu dok nastavlja svoju jesenju turneju po istočnoj Evropi. Kikelomo se pridružuje iz Berlina preko Londona, prikazujući najbolju podzemnu klupsku muziku u Velikoj Britaniji, kombinujući uticaje svojih nigerijskih korena kako bi kreirala neodoljivo plesne setove. Zadržavajući to za nas sa svojim klupskim mutacijama repa, brejkova i elektro-a, Mutant Joe rođen u Brizbejnu stiže spreman da promeni plesni podijum. Takođe, iz rodnog grada priključuje se Feloneezy i crnogorski Relja Čupić, oboje iz legendarnog Mistic Stilez kolektiva, ekipe koja je sinonim za bas vođene ritmove na Balkanu. Dodatnu lokalnu podršku pružaju talenti u usponu Bianca Intensa i Aj na ferku. Karte su dostupne online preko RAPRAVE.com, a možete ih nabaviti i lično u Liftu u Cetinjskoj. Predlaže se rani dolazak, a ulaz je dozvoljen samo punoletnima. Pored toga, u petak 25. novembra biće organizovan i Pop-Up događaj u multi-brend koncept radnji Plug, gde će se održati promocija RAPRAVE garderobe uz muziku i piće, od 13 do 19 časova. Od nastanka hip-hopa i elektronske muzike, ukrštavanje ova dva žanra su proizvela bezbroj podžanrova (geotek, džuk, hip-haus, dnb, trip-hop, grime – da pomenemo samo neke). Dok su ovi zvuci cvetali, tako su se razvijale I njihove zajedinice, postajale sve značajnije, i izraženije. RAPRAVE nastoji da ga vrati na početak – da proslavi dugogodišnju simbiozu ovog sveobuhvatnog univerzuma – da se raduje čitavom repertoaru, pod jednim posvećenim barjakom. Kao poznavalac ovih zvukova, RAPRAVE kontinuirano dopunjuje svoju sveobuhvatnu zvučnu biblioteku – bacajući svetlo na zaslužene stvaraoce koji probijaju jedinstveno tlo. RAPRAVE gradi svoju globalnu zajednicu u fizičkom I digitalnom prostoru, pruzajući otvoren I bilateralni kanal za komunikaciju. Idući napred, RAPRAVE će učvrstiti svoje uporište među umetnicima i obožavaocima podjednako kao inkubator za novi etos koji prevazilazi sve barijere. Quote
Kumodraski Vo Posted November 10, 2022 Report Posted November 10, 2022 Buraz sta je ovo ide se.. Quote
VoivodBG Posted November 11, 2022 Author Report Posted November 11, 2022 Picke Drugstorske. @Kumodraski Vo dobro zezanje? 😄 Quote
Kumodraski Vo Posted November 11, 2022 Report Posted November 11, 2022 Barem sudeci po imenima.. Quote
VoivodBG Posted November 11, 2022 Author Report Posted November 11, 2022 Feelonezy bog otac na nebu i zemlji, trebas jednom da odes da vidis kako se dzijese zapravo, ako ga gurnu u malu salu bice tvrdo, ako ga grunu u veliko pokidace sve. Regis isto ok, Noksi, vreme je da se gleda sa ovim novim albumom, koji je za moj ukus previse emo. Ali neka se trazi ckodenja. 1 Quote
VoivodBG Posted November 25, 2022 Author Report Posted November 25, 2022 [Main Stage] 23:00-00:00: Ferka 00:00-00:35: Spejs Noksi (Live) 00:35-02:00: RAPRAVE 02:00-03:30: Amadeezy 03:30-05:00: Kikelomo [Dark Room] 23:00-00:00: Bianca Intensa 00:00-01:30: Feloneezy 01:30-03:00: Mutant Joe 03:00-04:30: Regis 04:30-06:00: b2b2b Quote
Haos sam ja Posted November 25, 2022 Report Posted November 25, 2022 Tehno muda > Loka is Maskoma > Quote
VoivodBG Posted November 25, 2022 Author Report Posted November 25, 2022 Tehno Muda su kvlt. Kakve veze Loka iz Mascoma ima sa Rapravama? 😄 Quote
Haos sam ja Posted November 25, 2022 Report Posted November 25, 2022 Ima neki legendarni projekat sa Fesrama pod nazivom Loka iz Maskoma, nisam mislio na pravog Loku. Quote
VoivodBG Posted November 25, 2022 Author Report Posted November 25, 2022 Daj da to cujem leba ti. 😆 Quote
Haos sam ja Posted November 25, 2022 Report Posted November 25, 2022 To je brate teži underground, nema ni na bandcampu. Al majke mi postojao je taj projekat, nastupali sa tehno mudima i bilo je tu još vrhunskih umetnika kao što i dolikuje toj manifestaciji. Quote
Recommended Posts