VoivodBG Posted January 27, 2023 Report Share Posted January 27, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted January 28, 2023 Report Share Posted January 28, 2023 Koliko imam informaciju, ovo neće da se desi, to je onaj promoter što je otkazao Vader i Marduk svojevremeno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 28, 2023 Report Share Posted January 28, 2023 Au gavrane crni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 28, 2023 Report Share Posted January 28, 2023 ne kapiram promoter objavi koncert u Srbiji, pa ga otkaže? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 29, 2023 Report Share Posted January 29, 2023 ni meni nije baš najjasnije znači neko odavde kontaktira promotera, ugovore klub i datum, promoter to stavi na plakat, i onda kaže e mi se zajebavali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted January 29, 2023 Report Share Posted January 29, 2023 (edited) Poljski Massive Music je sam otkazao koncerte Vadera i Marduka prosle godine, ponajvise zbog politike Srbije prema Rusiji odnosno Ukrajini. Sad nekim drugim kanalima pokušava da se vrati na ove terene... Edited January 29, 2023 by Chicken Little 420 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 29, 2023 Report Share Posted January 29, 2023 pa ako pokušava da se vrati, zašto će ovo da bude otkazano? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey mouse Posted January 29, 2023 Report Share Posted January 29, 2023 Prejako je sve ovo:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted January 30, 2023 Report Share Posted January 30, 2023 On 1/29/2023 at 3:49 PM, Chicken Little 420 said: Poljski Massive Music je sam otkazao koncerte Vadera i Marduka prosle godine, ponajvise zbog politike Srbije prema Rusiji odnosno Ukrajini. Sad nekim drugim kanalima pokušava da se vrati na ove terene... Pa čekaj, je l' imaju problem sa Srbijom ili sa konkretnim organizatorom? Jer nisam primetio da se politika Srbije prema Rusiji/Ukrajini promenila od prošle godine, niti vidim koji su to "alternativni kanali" koji takav problem mogu da zaobiđu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellAwaits Posted January 30, 2023 Report Share Posted January 30, 2023 Taj lik je neki ostrašćeni politikant, vrlo naoštren na Ruje, a na nama oštri kurac, očigledno. Bojkot, ko ga jebe. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted January 31, 2023 Report Share Posted January 31, 2023 Ide se na jebeni Nile zabole me dal ga dovode poljaci, rusi ili turci.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 3, 2023 Report Share Posted February 3, 2023 On 1/30/2023 at 11:34 PM, HellAwaits said: Taj lik je neki ostrašćeni politikant, vrlo naoštren na Ruje, a na nama oštri kurac, očigledno. Bojkot, ko ga jebe. Oštri kurac tako što je zakazao koncert? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted February 3, 2023 Report Share Posted February 3, 2023 Da, zakazao pa će da ga otkaže 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellAwaits Posted February 3, 2023 Report Share Posted February 3, 2023 2 hours ago, oʞɾoƃ said: Oštri kurac tako što je zakazao koncert? Marduk i Vader je otkazao zbog politike Srbije prema Rusiji. Po takvoj logici, ni ja ne bi trebalo da slušam metal, koristim modernu tehnologiju, čitam strane pisce, jer se ne slažem s politikom njihovih vlada. Rado bih podržao Nile kupovinom ulaznice, ali budući da ti smradovi rade promociju/turneju i od toga zarađuju, neće moći. Kupim disk, pa nek otkinu svoj komad od izdavača. Massive može masivno da ga popuši, što se mene tiče. Živi bili i kačite fotke i koji minut svirke ako se koncert održi. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 3, 2023 Report Share Posted February 3, 2023 1 hour ago, HellAwaits said: Marduk i Vader je otkazao zbog politike Srbije prema Rusiji. I dalje ne razumem zašto je onda godinu dana kasnije isti promoter zakazao koncert u toj istoj Srbiji. Drugim rečima, otkud znamo da je to razlog otkazivanja koncerta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey mouse Posted February 4, 2023 Report Share Posted February 4, 2023 Možda ima dojavu da uvodimo nepravedne i ničim izazvane sankcije Rusiji.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellAwaits Posted February 4, 2023 Report Share Posted February 4, 2023 @oʞɾoƃ Zaista zvuči nebulozno, ali ne znam kakva je priča u pozadini. Razlog za pomenuto otkazivanje 100% proveren podatak, od našeg promotera. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted February 4, 2023 Report Share Posted February 4, 2023 Ok ako se ne odrzava gasite temu, sta lozite ljude, sirite informacije/dezinformacije? Otvorite temu kada zvanicno i ako karte krenu u prodaju. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey mouse Posted February 4, 2023 Report Share Posted February 4, 2023 Za 1.maj ionako niko nije u Bgd...bolje i da ne dolaze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 5, 2023 Report Share Posted February 5, 2023 pa zasad nema razloga da se gasi tema, plakat je zvaničan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tozaslayer Posted February 16, 2023 Report Share Posted February 16, 2023 Videh da su ponovo objavili plakat sa datumima, mestima i predgrupama, i dalje stoji Bg 30.04. Sad bih kupio karte da ima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 8, 2023 Report Share Posted March 8, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted March 8, 2023 Report Share Posted March 8, 2023 Tačno je ta rupa od 2 dana između Skoplja i Zagreba da upadne Bgd, al očito nešto tu nije u redu. Oh well... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 10, 2023 Report Share Posted March 10, 2023 Nisam hteo da mračim ovde, ali sam čuo neku priču dok sam bio skoro u Srbiji da je menadžer Najla u nekim lošim odnosima sa nekim iz Doma Omladine, koji su u fazonu da ih neće pustiti u zemlju dok je on menadžer Skeptičan sam na te ulične priče uvek, ali ovde ipak izgleda ima neke istine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey mouse Posted March 10, 2023 Report Share Posted March 10, 2023 Svi nas mrze i mi mrzimo sve! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts