VoivodBG Posted February 2, 2023 Report Posted February 2, 2023 Legendary vanguard metal band from US is going to visit Belgrade within their debut album Choirs of the Eye 20th anniversary tour! Kayo Dot —the mercurial melancholy collective formed in 2003 and spearheaded by composer and producer Toby Driver. Slow and massive cascades of guitars and violins, craggy broken jazz rhythms, calm saxophones and reverb, tripped-out goth fusion, hyper-fast angular and atonal suicidal black metal, Byzantine cathedrals of mechanical synthesizer geometry. From their beginnings in Boston and shortly after to New York City, Kayo Dot's members and collaborators have come from a huge range of backgrounds, DIY punk kids to the most erudite conservatory-educated New York performing musicians. Toby Driver's natural-born leadership quality, has deeply informed and expanded Kayo Dot's range of expressive capability over time into an essentially limitless identity, the band that can do anything it wants, brilliantly colored by its perfectly contemporary and perfectly American mixture of everything, that can flourish but never be able to escape or ignore the darkness that overhangs it. Music videos: https://www.youtube.com/watch?v=vx8KIQ8I70Q/ https://www.youtube.com/watch?v=86rKrABDRXk/ https://www.youtube.com/watch?v=zkM2O4kfbik/ Tickets: https://cutt.ly/E9LuVKD 1 1 Quote
Haos sam ja Posted February 2, 2023 Report Posted February 2, 2023 Uzeo i ja karte. Prvi put da imam posla sa Rusima. Quote
VoivodBG Posted February 2, 2023 Author Report Posted February 2, 2023 (edited) Oni to rade za sve koncerte, i ima smisla, tako se brze rasprodaju. Setite Oliver Tree o kojem sam pisao, bilo je najjeftinih karata tip 35 komada, posle je samo raslo i raslo sto je bio blizi koncert. U svakom slucaju nisam fan ovog albuma, ali jebiga gleda mi se nesto drugacije. I voleo bih da imamo bolji prostor od elektropionira, ali bolje i to nego ona dva prokleta stuba u KC Gradu. P.S. Nadam se da ce doneti i dobar merch, specificno vinile skoro svih albuma. To bi se podrzalo. Edited February 2, 2023 by VoivodBG Quote
Kumodraski Vo Posted February 2, 2023 Report Posted February 2, 2023 Ja da se pitam ovo bi se odrzalo u stark areni ali sta da se radi.. 1 Quote
azal Posted February 2, 2023 Report Posted February 2, 2023 53 minutes ago, VoivodBG said: Oni to rade za sve koncerte, i ima smisla, tako se brze rasprodaju. Setite Oliver Tree o kojem sam pisao, bilo je najjeftinih karata tip 35 komada, posle je samo raslo i raslo sto je bio blizi koncert. U svakom slucaju nisam fan ovog albuma, ali jebiga gleda mi se nesto drugacije. I voleo bih da imamo bolji prostor od elektropionira, ali bolje i to nego ona dva prokleta stuba u KC Gradu. P.S. Nadam se da ce doneti i dobar merch, specificno vinile skoro svih albuma. To bi se podrzalo. cekaj, nisi fan Choirs of the Eye? Quote
VoivodBG Posted February 2, 2023 Author Report Posted February 2, 2023 Jok, nije mi nikada legao. Znam da ce ga svirati u celosti, ali rekoh da podrzim Toby-a i kompaniju, kada sam isao i na njegove solo izlete koji mi isto nisu legli sto ovo da ne posetim? Volim od Coyote pa nadalje. Quote
VoivodBG Posted February 2, 2023 Author Report Posted February 2, 2023 https://www.last.fm/event/4694402+Kayo+Dot+@+Antishop%2FElekropionir Quote
Kumodraski Vo Posted February 5, 2023 Report Posted February 5, 2023 Jel planira neko da snima? Ne drzi mi se telefon dok slusam.. 1 Quote
VoivodBG Posted February 6, 2023 Author Report Posted February 6, 2023 #firstworldproblems Samo gledaj i uzivaj, snimice sigurno neke pesme. Quote
blabla1 Posted February 6, 2023 Report Posted February 6, 2023 Da li postoji način da se kupe karte a da nije taj ruski sajt? Quote
Kumodraski Vo Posted February 7, 2023 Report Posted February 7, 2023 Btw drugar zna tog rusa sto organizuje, mozda spremi i intervju za tobisu, dajte neka pitanja ako imate.. Quote
Mickey mouse Posted February 8, 2023 Report Posted February 8, 2023 Moćni Balkanrock izdominirao! "Kayo Dot — temperamenti melanholični sastav formirao je i probio na scenu 2003. godine kompozitor i producent Tobi Drajver. Njhova muzika se odlikuje sporim i masivnim kaskadama gitara i violina, neparnim džez ritmovima, tihim saksofonima i reverbom, uvrnutim fuzijama gotika, ultra brzim i atonalnim blek metalom, sa vizantijskim katedralama mehaničke kompozicije koju čine sintisajzeri." Quote
VoivodBG Posted February 10, 2023 Author Report Posted February 10, 2023 (edited) Kazu 25 ostalo, po 14 eura karta, posle se dize na 15 kroz 3 dana. Kayo Dot Dzomba sam ja. Edited February 10, 2023 by VoivodBG Quote
Talvi Posted February 10, 2023 Report Posted February 10, 2023 btw dosta mi je jako kad se ne vide ove slike koje voivod kači, pa dobijem ovakve opise 1 Quote
VoivodBG Posted February 10, 2023 Author Report Posted February 10, 2023 posle nekog vremena se sve slike sa fejsa pokvare, pocecu na imgur da dizem, ali jeste zabavno sta njihov algoritam prikazuje u tim recima. 😄 Quote
azal Posted February 10, 2023 Report Posted February 10, 2023 On 2/8/2023 at 9:00 PM, Mickey mouse said: Moćni Balkanrock izdominirao! "Kayo Dot — temperamenti melanholični sastav formirao je i probio na scenu 2003. godine kompozitor i producent Tobi Drajver. Njhova muzika se odlikuje sporim i masivnim kaskadama gitara i violina, neparnim džez ritmovima, tihim saksofonima i reverbom, uvrnutim fuzijama gotika, ultra brzim i atonalnim blek metalom, sa vizantijskim katedralama mehaničke kompozicije koju čine sintisajzeri." google translate opisa na engleskom koji je napisao rus 😄 Quote
Uruk Posted February 21, 2023 Report Posted February 21, 2023 (edited) ima li fizicki opipljivh karata za nas bumere Edited February 21, 2023 by Uruk Quote
Mickey mouse Posted February 22, 2023 Report Posted February 22, 2023 21 hours ago, Uruk said: ima li fizicki opipljivh karata za nas bumere Kažu Ruje može od danas... 1 Quote
chess Posted February 22, 2023 Report Posted February 22, 2023 Good news! Now tickets to each event are available offline in cash at the venues where the events will take place for very comfortable prices! Tickets to: 23.02.23 | TENGGER (KR/JP) at HORIZONTALIKA — available at Dim (today after 5pm) 25.02.23 | ELVIN BRANDHI (UK) at HORIZONTALIKA — at Guvernanta drinks & decadence 01.03.23 | JAZZBOIS (HU) at HORIZONTALIKA — at Anti Shop Elektropionir 02.03.23 | 1/3 BARITONE DOMINATION (RU) at HORIZONTALIKA — at Dim (today after 5pm) 03.03.23 | KAYO DOT (US) at HORIZONTALIKA — at Anti Shop Elektropionir Online tickets including Full Pass tickets via the link: https://cutt.ly/T9LoQFN Quote
Recommended Posts