chess Posted February 25, 2023 Report Posted February 25, 2023 Izasla je setlista sta su svirali u Londonu, ko hoce moze da baci pogled da ne spojlujem Quote
Haos sam ja Posted February 27, 2023 Report Posted February 27, 2023 Vaistinu ali ne znam da li su nešto menjali na sledećim koncertima što se tiče encore dela, izašla je samo setlista iz Londona za sada. Quote
23/16 Posted February 28, 2023 Report Posted February 28, 2023 Ok, menjaju ipak dodatne pesme (izasla je i lista iz Berlina). 1 Quote
Baal Posted February 28, 2023 Report Posted February 28, 2023 Je l' će ovo stvarno da krene u 19h? Quote
Mickey mouse Posted February 28, 2023 Report Posted February 28, 2023 2 hours ago, Baal said: Je l' će ovo stvarno da krene u 19h? Ma neće,to vreme su Ruje stavljale za sve događaje sa ovog njihovog festivala. Al verujem da će da počne negde oko 8,pola 9 zbog Zhanga u Gradu. Inače ode karta na 19 evara... Quote
23/16 Posted March 1, 2023 Report Posted March 1, 2023 13 hours ago, Baal said: Je l' će ovo stvarno da krene u 19h? Ovo i mene zanima. Bilo bi lepo da izbace neki info, cisto da vidim da li moram izlaziti ranije sa posla i da li se mogu iste veceri vratiti. Quote
Mickey mouse Posted March 2, 2023 Report Posted March 2, 2023 Bio sinoć na Jazzbois u organizaciji Rusa,ulaz 19h,koncert počeo oko 8:15,ona devojčica na ulazu reče da slično planiraju i u petak. Inače,Zhang u Gradu počinje u 22:30,tako da se i to uklapa... Quote
chess Posted March 2, 2023 Report Posted March 2, 2023 Jel mogu da ocitaju sa telefona karte ili moraju da se stampaju? Quote
Baal Posted March 2, 2023 Report Posted March 2, 2023 Jaki smo mi fanovi kad niko nije pitao da li će da spakuje i Miu u kofer da bude pravi reunion sa Choirsa 1 1 Quote
chess Posted March 4, 2023 Report Posted March 4, 2023 Super koncert, odlican zvuk, prijatno sam se iznenadio zvukom sve je izlazilo kako treba a bilo je milion instrumenata na bini. Bedak jedino sto nije bio birth pains zbog nesrecnih okolnosti al sta je tu je, i ovako je bilo eksta. Bonus moj mali video: https://photos.app.goo.gl/PXRNjsKGg1Hm5vBr6 3 1 Quote
azal Posted March 4, 2023 Report Posted March 4, 2023 bilo bas do jaja, Nino stvarno pokidao zvuk, ne verujem da je moglo bolje da zvuci. Jbg za birth pains ali sve u svemu prilicno savrsen dogadjaj 1 1 Quote
23/16 Posted March 4, 2023 Report Posted March 4, 2023 Predivan koncert. Nisam znao da u Elektropioniru može da bude ovako dobar zvuk. 1 1 Quote
Haos sam ja Posted March 4, 2023 Report Posted March 4, 2023 Sjajan koncert. Toliko mi je bilo lepo da mi nisu smetali čak ni Rusi. Mogla je možda još jedna pesma u encore delu al nebitno. Zvuk odličan za Elektropionir al i dalje bih voleo da sam imao prilike ovo da vidim u nekom savršenijem prostoru, možda čak i u nekoj kamernoj varijanti. 1 1 Quote
Mickey mouse Posted March 4, 2023 Report Posted March 4, 2023 это было красиво. Духовая секция была великолепна. Тоби мастер. Не разделяю восторгов по поводу качества звука, не дай бог Электроионир может иметь отличный звук... Русские женщины очень скромные, я разочарован. 1 4 Quote
Face Of Melinda Posted March 4, 2023 Report Posted March 4, 2023 Sjajan koncert, zvuk je bio odlican... da se zapitas, zasto tako nije moglo da se izvede na ranijim svirkama... Uzivanje bilo za sva cula Mi morali da zapalimo ranije, sta je bilo jos posle Void in Virgo? Quote
Simadin Posted March 4, 2023 Report Posted March 4, 2023 Crown in the Muck + Ocellated God Potpuni najez od koncerta i uzivanje inace. Najbolji zvuk koji sam do sada cuo u onom prostoru. Ruskinje podbacile. 1 1 Quote
Recommended Posts