Amentes Posted January 20, 2003 Report Share Posted January 20, 2003 Kikindska grupa AMENTES je zavrsila snimanje prvog albuma pod nazivom "It Could All Have Vanished". Muziku bismo definisali kao progresivni doom/death metal. Cvrste gitare + odlicni bubnjevi + atmosfericne klavijature + vokalne harmonije. Muzika obiluje cudnim melodijama i ritmovima. Na albumu se nalaze sledece numere: 1. IX 2. The Path Below Me 3. The Clashing of Two Souls 4. Reflections 5. Master of Emotion 6. Sacrifice Me 7. Thought Currencies 8. Vidim Trajanje albuma je oko 53 minuta. Proces snimanja je obavljen u studijima Paradox (SD) i Vilenjak (NS) u periodu jul-dec 2002. Snimanje se prilicno razvuklo... Postava: Miroslav Savic - gitara, Jugoslav Radojcic - bas, Attila Nemeth - bubnjevi, Branislav Bosnjak - gitara, i Branislav Kolarski - klavijature + growl. Clean vokale je odradio Milan Saric, a zenske vokale u pesmi "Vidim" (da ne poverujete) Miroslav Brankovic. Pozivamo fanzine, magazine, web 'zine i radio stanice zainteresovane za nas promo CD da se jave. Troskove postarine snosite Vi. Radio stanice ce dobiti CD sa 3 cele numere, a ostali neznatno skracenu verziju albuma. U planu je serija koncerata u svojstvu promocije materijala. [email protected] http://amentes.iuma.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted January 20, 2003 Report Share Posted January 20, 2003 Album sam preslusao vec bezbroj puta... Stvarno je odlican i zasigurno (po meni) najkvalitetniji na ovim prostorima. Nadam se da ce uspeti da ga izdaju u inostranstvu jer je materijal VEOMA VREDAN i steta bi bila da propadne. Cuo sam i novi materijal koji spremaju i on je jos bolji a: a: ali o tome kad dodje vreme. Ostavili su vam kontakt adresu gore pa se potrudite da nabavite promo CD i uzivate... Oficijelna promocija albuma "It Could All Have Vanished" ce (verovatno) biti uskoro, pa cete svi biti pozvani Pozdrav Amentes-u!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exorcist Posted January 20, 2003 Report Share Posted January 20, 2003 Prog death/doom. Aaaaahhhh najbolji moguci pravac. Tako nesto i moj bend svira danas, samo se smenjuju ultrabrze i spore deonice. Od pesme do pesme sve varira. Samo napred Amentes, vidim da cemo uskoro mi, vi i Consecration ciniti osnovu DOOM METALA u Jugoslaviji. a: btw. Izvini Kolosuse sto nisam pisao... ne stizem, i mi snimamo materijal. :| :| HAIL AMENTES! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
venatoris Posted January 25, 2003 Report Share Posted January 25, 2003 DA OVAJ DEMO CE USKORO POSTATI ALBUM,I TO NE BILO KAKAV ALBUM VEC "AAALLLLBBBBUUUMMM"21.VEKA.KOMENTAR SAM DAO ZA PESMU IX,I SLICNI SU MI UTISCI ZA CELOKUPAN MATERIJAL.ZELIM SAMO DA KAZEM NESTO! VI METAL RASO,KOJA KAO JA SETATE PO VETRU I IGRATE NA KISI PODRZITE OVE SJAJNE PREDSTAVNIKE METAL MUZIKE U NASOJ ZEMLJI KOJI CE BITKU VODITI ZA NAS,A UZ VASU POMOC,ZA NASA SRCA,ZA NAS PONOS,I NARAVNO ZA NASE USI!POTRUDITE SE DA NABAVITE PROMO DISK,NEMA STA DA IZGUBITE!!!!VOLI VAS I POZDRAVLJA VAS VENATORIS POKLONIK GRUPE AMENTES I SLUSALAC OSTALIH SRPSKIH BENDOVA.TAKODJE POZDRAV I AMENTESU! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted January 25, 2003 Report Share Posted January 25, 2003 DA OVAJ DEMO CE USKORO POSTATI ALBUM,I TO NE BILO KAKAV ALBUM VEC "AAALLLLBBBBUUUMMM"21.VEKA.KOMENTAR SAM DAO ZA PESMU IX,I SLICNI SU MI UTISCI ZA CELOKUPAN MATERIJAL.ZELIM SAMO DA KAZEM NESTO! VI METAL RASO,KOJA KAO JA SETATE PO VETRU I IGRATE NA KISI PODRZITE OVE SJAJNE PREDSTAVNIKE METAL MUZIKE U NASOJ ZEMLJI KOJI CE BITKU VODITI ZA NAS,A UZ VASU POMOC,ZA NASA SRCA,ZA NAS PONOS,I NARAVNO ZA NASE USI!POTRUDITE SE DA NABAVITE PROMO DISK,NEMA STA DA IZGUBITE!!!!VOLI VAS I POZDRAVLJA VAS VENATORIS POKLONIK GRUPE AMENTES I SLUSALAC OSTALIH SRPSKIH BENDOVA.TAKODJE POZDRAV I AMENTESU! Kume, sta ti lupas da je 'It Could All Have Vanished' demo, kad je to prvi oficijelan album? Sta vojska uradi od coveka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
venatoris Posted January 26, 2003 Report Share Posted January 26, 2003 KUM NISI DOK MI NE NABAVIS ONAJ BROJ JEDAN ALI POVOLJNIJI OD ONE PONUDJENE CENE,A ZA OVAJ BLAM I MESANJE VJ CEMO DA SREDIMO U TRI OKA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted January 26, 2003 Report Share Posted January 26, 2003 KUM NISI DOK MI NE NABAVIS ONAJ BROJ JEDAN ALI POVOLJNIJI OD ONE PONUDJENE CENE,A ZA OVAJ BLAM I MESANJE VJ CEMO DA SREDIMO U TRI OKA. Idi na forum [berza] pa tamo otvori temu za MEX #1... Mozda ti se neko javi... a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 27, 2003 Report Share Posted January 27, 2003 kum nisi dok ne skines CAPS LOCK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 27, 2003 Report Share Posted January 27, 2003 kum nisi dok ne skines CAPS LOCK. Ti bas imas nesto protiv Caps lock-a I ima li ista od CDa? Darko? Amentesovci? Ne mogu docekati da cujem sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted January 27, 2003 Report Share Posted January 27, 2003 kum nisi dok ne skines CAPS LOCK. Ti bas imas nesto protiv Caps lock-a I ima li ista od CDa? Darko? Amentesovci? Ne mogu docekati da cujem sve. Apeirone gdje je moj Interfector??? Rekao si da ćeš ubrzo da šalješ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloodline Posted January 27, 2003 Report Share Posted January 27, 2003 Super je album!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 27, 2003 Report Share Posted January 27, 2003 Apeirone gdje je moj Interfector??? Rekao si da ćeš ubrzo da šalješ. Nista ne brini prijatelju, cim krenemo sa slanjem - dobijas 100% Adresa je zapisana, naravno. Jebi ga, uletio ovaj Root koncert, a tamo je trebalo podeliti oko 30 komada, tako da sad nemam kod sebe nista... Bice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amentes Posted February 1, 2003 Author Report Share Posted February 1, 2003 Subota, 1. mart, KST INTERFECTOR, DRACONIC, ABONOS i AMENTES. Kao sto vidite, i mi smo uleteli u semu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted February 1, 2003 Report Share Posted February 1, 2003 Subota, 1. mart, KSTINTERFECTOR, DRACONIC, ABONOS i AMENTES. Kao sto vidite, i mi smo uleteli u semu. ... pa da zapalimo KST Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amentes Posted February 1, 2003 Author Report Share Posted February 1, 2003 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draconic Posted February 2, 2003 Report Share Posted February 2, 2003 Radujemo se sto cemo nastupati sa vama. Vidimo se u KST-u!!!! SVE NAJBOLJE I PUNO SRECE SA ALBUMOM!!!! DRACONIC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 2, 2003 Report Share Posted February 2, 2003 pa dobro gde moze to da se cuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted February 2, 2003 Report Share Posted February 2, 2003 Moras malo pazljivije pratiti ovaj forum. Jos ranije je objavljeno gde mogu da se skinu dve Amentes pesme - otidji na www.bl-metal.org, pa na Amentes, i tamo ces pronaci dve mp3 pesme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted February 2, 2003 Report Share Posted February 2, 2003 Moras malo pazljivije pratiti ovaj forum. Jos ranije je objavljeno gde mogu da se skinu dve Amentes pesme - otidji na www.bl-metal.org, pa na Amentes, i tamo ces pronaci dve mp3 pesme... Vidis ni ja nisam znao da ima 2 pesme da se skinu... Koliko znam samo ima ona demo verzija pesme IX... Inace Laky, sutra ti saljemo CD!!! A ti The Fallen One mozes da narucis CD direktno od benda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted February 2, 2003 Report Share Posted February 2, 2003 Vidis ni ja nisam znao da ima 2 pesme da se skinu... Koliko znam samo ima ona demo verzija pesme IX... Inace Laky, sutra ti saljemo CD!!! Hmmm... ipak ima samo jedna. Totalno sam izlapeo, pa ne znam ni sta se nalazi na rodjenom sajtu Cekam CD, a uskoro cu ti se javiti sa jednim predlogom. Pozdrav Kikindskoj ekipi !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloodline Posted February 5, 2003 Report Share Posted February 5, 2003 Oce biti svirka u petak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted February 8, 2003 Report Share Posted February 8, 2003 Trenutno preslusavam cd!!!Mocno! Pozdrav ToC(Darko) I HVALA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted February 8, 2003 Report Share Posted February 8, 2003 Haha, i ja upravo preslusavam album Sta da kazem, sve je ne svom mestu, rekao sam Kolarskom. Odusevio sam se pesmom "VIDIM", totalno originalan trip !!! p.s. samo nisam pronasao nigde te nazovi "zenske vokale" koje je Mikica otpevao :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amentes Posted February 8, 2003 Author Report Share Posted February 8, 2003 Preslusaj onaj arapski ambijentalni deo u pasmi "Vidim". U pozadini se cuje zenski vokal Mikice Brankovica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted February 10, 2003 Report Share Posted February 10, 2003 ...I poslije 10-ak preslusavanja..."Vidim" je definitivno najbolja,s tim sto je ovo album koji se moze slusati milion puta i svaki put nadjes nesto novo,dobro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts