Amentes Posted April 28, 2004 Author Report Posted April 28, 2004 Najverovatnije cemo svirati u NS sredinom juna. Ali nam morate obezbediti dobra pojacala, kako bi ugodjaj bio potpun. Moraju da budu prava pojacala za svirke: da ne vuku na razglasni sistem, imaju dobar zvucnik (bar 15 inca, kartonsko vesanje), integrisanu thrash metal distorziju, eho i flanger (najmanje), da ne krce ulazi, a i maske na pojacalima da budu pristojne, da su pristojnih godina proizvodnje i broja sati eksploatacije. I nemojte da nam podvalite neke Cajke pod etiketom Marsala. To bi zaista bilo nisko. Scavengeru, jesi li ti u stvari Hannibal Lector? Quote
Apeiron Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 Ej, sta radite vi sa albumom??? Izlazi li to ikada? Quote
scavenger Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Najverovatnije cemo svirati u NS sredinom juna. Ali nam morate obezbediti dobra pojacala, kako bi ugodjaj bio potpun. Moraju da budu prava pojacala za svirke: da ne vuku na razglasni sistem, imaju dobar zvucnik (bar 15 inca, kartonsko vesanje), integrisanu thrash metal distorziju, eho i flanger (najmanje), da ne krce ulazi, a i maske na pojacalima da budu pristojne, da su pristojnih godina proizvodnje i broja sati eksploatacije. I nemojte da nam podvalite neke Cajke pod etiketom Marsala. To bi zaista bilo nisko. Scavengeru, jesi li ti u stvari Hannibal Lector? Oh mate, ne znam cime si me sada oslovio, moras mi oprostiti jer sam ja samo plitki harder korov-ac. Sto se tiche distorzija i ulaza, mislim da ne bi bilo lepo da to proveravam i overavam mesto vas, ali ima ovde raznih modela, tako da ce se vec naci nesto za vase gitare i dzeksne. Reklamiracu vas danas malo medju zlim metalcima i metalkama (obucicu vasu majicu za nastup;))! Za pojacala! Cheers! Quote
Amentes Posted May 11, 2004 Author Report Posted May 11, 2004 Ej, sta radite vi sa albumom??? Izlazi li to ikada? Trenutno smo u pregovorima sa nekom manjom kucom iz inostranstva, pa ako to ne upali, izdacemo najverovatnije sami. Scavengeru, otkud ti ovde??? Ko bi rekao da cu tebe ovde zateci? Mogli biste i vi napraviti neke majice, pa da i ja vas malo reklamiram. Ma zezam se. Hocu samo da se ogrebem za majicu. Ma slobodno isprobaj to ozvucenje. Nemoj da nam uvalis neko djubre. AMENTES ce nastupiti u nedelju 23. 05. u beogradskom Domu omladine u organizaciji radija BG202. Pa koga zanima, nek' izvoli doci... i jos nesto. Ovog puta necemo svirati poslednji. Quote
Tara Posted May 11, 2004 Report Posted May 11, 2004 (edited) AMENTES ce nastupiti u nedelju 23. 05. u beogradskom Domu omladine u organizaciji radija BG202. Pa koga zanima, nek' izvoli doci... i jos nesto. Ovog puta necemo svirati poslednji. Najzad da se desi da budemo u prilici da cujemo jedan bend koji je apsolutno dobar... i vise od toga Edited May 11, 2004 by Tara Quote
in_flames Posted May 12, 2004 Report Posted May 12, 2004 AMENTES ce nastupiti u nedelju 23. 05. u beogradskom Domu omladine u organizaciji radija BG202. Pa koga zanima, nek' izvoli doci... i jos nesto. Ovog puta necemo svirati poslednji. Jedva cekam!!! Bio je red... Quote
Amentes Posted May 21, 2004 Author Report Posted May 21, 2004 Cuo sam Amentesov najnoviji hit ! Sta da kazem, poludeli su skroz! Kole mogao bi da me povedes u BG kao roudija vec jednom ! Valjda sam ja najveci fan ili sta !? Quote
Remedy Lane Posted May 21, 2004 Report Posted May 21, 2004 Prethodnu poruku sam inace ja pisao! Zajebah se, pa sam se slucajno ulogovao kao amentes. Shit happens! Quote
Chicken Little 420 Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 Remedy Lane je izdao metal! Tezgaros! Quote
Baal Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 Amentes je odlichan bend,i stvarno su jedan od najoriginalnijih na nashoj sceni! Quote
Amentes Posted May 23, 2004 Author Report Posted May 23, 2004 Kakav si ti lik, Umrestino! Ladno si skinuo sifru i sprdas se sa nasim zvanicnim nalogom! Smrt pirateriji! Quote
Remedy Lane Posted May 26, 2004 Report Posted May 26, 2004 Darkwoode nisam ja nista izdao ! Ako imas nekih problema obrati mi se licno! Quote
venatoris Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 Alo Kole a bre stvarno, ne mozes kriviti vojsku za ne izdat album...kad ce to da se vec jednom realizuje? POZDRAV.... Quote
Amentes Posted June 23, 2004 Author Report Posted June 23, 2004 Koga drugog da krivim?! Upravo danas dobih poziv za 01.09. Quote
Baal Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Forbidden You don't have permission to access /IUMA/Bands/Amentes/ on this server. Apache/1.3.29 Server at www.iuma.com Port 80 Popravite ovo! poz Quote
Amentes Posted July 10, 2004 Author Report Posted July 10, 2004 Yuma je pukla skroz. Trebalo bi da napravimo novi, zglavan sajt, ali smo proklete lenstine po tom pitanju. Quote
Apeiron Posted July 10, 2004 Report Posted July 10, 2004 Koga drugog da krivim?! Upravo danas dobih poziv za 01.09. Vojska, a? Hah... I ja dobio poziv za 3.8. ali sam vec sredio i izbojkotovao Odvratna je to i bespotrebna stvar... Ajd da sviramo jos jednom zajedno pre toga... Poz! Quote
Alicia Posted July 12, 2004 Report Posted July 12, 2004 Dobri ste i vrlo originalni One orijentalne melodije su vam super Podsecate me na Orphaned Land... Quote
Chlan 787 Posted July 13, 2004 Report Posted July 13, 2004 Zasto Milan ne peva uzivo??? Treba sto pre resiti taj problem s clean vokalima. Quote
lady_of_the_snow Posted July 20, 2004 Report Posted July 20, 2004 NIsam slusao album ali sam ih slusao ALIVE i svidja mi se klavijaturista a bubnjar je mrak,a inace ne svidja mi se vokal Quote
Chicken Little 420 Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 Cujem, trebao bi da se snimi novi demo u avgustu? Quote
in_flames Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 Yuma je pukla skroz. Trebalo bi da napravimo novi, zglavan sajt, ali smo proklete lenstine po tom pitanju. Agencija M&Y nudi usluge izrade prezentacija na W3 po popularnim cenama. Za svaciji dzep! Quote
Amentes Posted July 22, 2004 Author Report Posted July 22, 2004 Nisam se neko vreme pojavljivao na temi zbog tehnickih problema sa ptt-om. Grom ih spalio! Pa da krenem redom... Lakicu, znas kako je... Fax je gotov, nemam vise na osnovu cega da odlazem, nema nikakvih problema da sviramo pre nego sto odem u VSCG, ali nema nikakvih problema ni da nastupamo i dok budem sluzio narodu i otadzbini. Mi rezervni oficiri imamo malo liberalniji tretman prilikom sluzenja vojnog roka, sto podrazumeva mogucnost izlaska svakog popodneva, a da ne pricamo o vikendima. Dakle, kad god hoces. Alicia, thanx (da ne kazem "Tesekkur ederim!" ili "Shukran!")! Poredjenje sa Orphaned Landom laska, ali nije ispravno. Postoje ogromne koncepcijske razlike. Uvideces to kada budes preslusala novi materijal. Milan je lik koji je usluzno odradio svoj deo posla u studiju i nije mu ni u jednom trenutku palo na pamet da se vuce po metal svirkama, obzirom da nije u metal fazonu i da je prebukiran porodicom i poslom. Clean vokale ce na novom materijalu raditi Daemian iz Demethera, a ja cu mu tu i tamo asistirati. Da, najverovatnije cemo snimiti demo novog materijala pre nego sto odem. To ce biti cisto za nasu internu upotrebu - necemo ga rasturati publici. Sluzice iskljucivo za doradu aranzmana. Hocemo da drugi album zvuci neuporedivo bolje od prvog. Siguran sam da cemo uspeti u tome, jer ce u ceo posao biti ulozeno mnogo vise para, a i snimacemo na mnogo boljoj opremi. In flames, ova ti je dobra! Samo treba da pojasnis da za svaciji dzep, zapravo, imate posebnu tarifu. Sve civutske fore si pokupila! Quote
in_flames Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 In flames, ova ti je dobra! Samo treba da pojasnis da za svaciji dzep, zapravo, imate posebnu tarifu. Sve civutske fore si pokupila! Ne mesaj mi se u poslovnu politiku! Elem, bitno je da cu ja uskoro cuti Master of Emotion uzivo... nadam se. Quote
dudi Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 Uvek kad smo u Mađarskoj neko tamo pita za vas...Jako su dobri kad će kod nas već jednom.... Šta da im kazem?.....Poturili ste im neke albume tamo a oni su zinuli i plus niste svirali nijednom tamo pa nije lepo.... Quote
Recommended Posts