Jump to content

Recommended Posts

Posted

in_flames, znam ja tu vasu "poslovnu politiku". icon_smile.gif

Mozda i cujes Master of Emotion uzivo... Nikad se ne zna... icon_smile.gif

Dudi, kazi im na primer da nas pozovu. icon_smile.gif

Svi zainteresovani mogu slobodno kontaktirati Atilu na madjarskom jeziku na e-mail [email protected]

• 1 month later...
  • 6 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Pozdrav ljudi! Nadamo se da nas niste zaboravili uprkos tome sto nismo bili koncertno aktivni u prethodnom periodu. Morali smo da ispunimo neke "obaveze" prema drzavi. Naravno iskoristili smo to vreme u kreativnom smislu i uradili kompletan novi materijal, koji planiramo da snimimo ove godine. Ponovnu koncertnu aktivnost zapocinjemo 31. maja (utorak) u Novom Sadu na Gradilistu, svirka pocinje u 22h a ulaz je besplatan. Bice to promocija novog materijala i prvi nastup sa novim basistom (obecavamo bas solaze, he-he). Ocekujemo sve fanove dobre metal muzike, pogotovo ljubitelje ETNO-PROG METALA!

Posted

svirka pocinje u 22h a ulaz je besplatan

Jel placate putne troskove icon_confused.gif

icon_rolleyes.gificon_smile.gif

Pozdrav Koletu i ekipi! icon_rockdevil.gif Voleo bih da dodjem!

Posted
Pozdrav ljudi! Nadamo se da nas niste zaboravili uprkos tome sto nismo bili koncertno aktivni u prethodnom periodu. Morali smo da ispunimo neke "obaveze" prema drzavi. Naravno iskoristili smo to vreme u kreativnom smislu i uradili kompletan novi materijal, koji planiramo da snimimo ove godine. Ponovnu koncertnu aktivnost zapocinjemo 31. maja (utorak) u Novom Sadu na Gradilistu, svirka pocinje u 22h a ulaz je besplatan. Bice to promocija novog materijala i prvi nastup sa novim basistom (obecavamo bas solaze, he-he). Ocekujemo sve fanove dobre metal muzike, pogotovo ljubitelje ETNO-PROG METALA!

Jel planirate neku svirku u Beogradu?

Posted
Jel planirate neku svirku u Beogradu?

Naravno da planiramo. Dogovoricemo se sa nekim malo poznatijim bendom (npr. sa Demetherom) pa da napravimo konkretnu svirku, u smislu trajanja nastupa i zvuka. icon_da.gif

Posted
Znam ja u cemu je problem: tebe jebu pragovi, vise ti odgovara fretless posto na njemu brze lete prsti! Jel tako? icon_mrgreen.gif

musik19.gif Ma lete k...c! Tek na fretlesu falširam k'o đubre. Mislim to je netemperovani instrument, pa čak i kad naciljaš onako odoka dobro može ispasti fuj.

A btw.:

Ja sam čuo iz pouzdanih izvora da će na svirci basista da šuketa gluposti na basu ali će se truditi da to izgleda dobro, i da ljudi misle da je to koncept.

ne znam samo kako će bez svojih puškica.

Eto, napljuva ja čoveka...

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

pivopije.gif

Posted
musik19.gif Ma lete k...c! Tek na fretlesu falširam k'o đubre. Mislim to je netemperovani instrument, pa čak i kad naciljaš onako odoka dobro može ispasti fuj.

A btw.:

Ja sam čuo iz pouzdanih izvora da će na svirci basista da šuketa gluposti na basu ali će se truditi da to izgleda dobro, i da ljudi misle da je to koncept.

ne znam samo kako će bez svojih puškica.

Eto, napljuva ja čoveka...

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

pivopije.gif

Ne znam odakle ti ta informacija ali sigurno nije tacna, naime on je jedan od najboljih basista na domacoj metal sceni i pouzdano znam da dnevno vezba 6-8 sati (od toga minimum 3 sata vezba amentesove stvari)!

Ja licno jedva cekam da cujem solo deonice na svirci! icon_wink.gif

Posted
on je jedan od najboljih basista na domacoj metal sceni i pouzdano znam da dnevno vezba 6-8 sati

Bilo nekad. biggrin.gif

Btw, zašto ovde nema smajlija koji prdi?

pivopije.gif

Posted

Jel` se ti to pripremas za Mishomor kad ne vezbas?

Nego imam ja neke pive u frizideru pa bi mogli malo da radimo... ph34r.gif

Posted

Utorak - Paradise Lost pivopije.gif

Sreda - metal night pivopije.gif

Cetvrtak - metal night pivopije.gif

Petak - Paul Di Anno pivopije.gif

Subota - Time pivopije.gif

Nedelja - ??? pukeface.gifpukeface.gifpukeface.gif

Ponedeljak - Amentes pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

Kole, vodices me na ispiranje!!!

Vidimo se na Gradilistu! pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

Posted (edited)

Kole, vodices me na ispiranje!!!

Pogotovo ako te Kole bude naterao da pijes njegov (njihov) omiljeni koktel tj. pivo+pelinkaju! pivopije.gif

Btw, svirka je u utorak.

Edited by Newcomer
Posted
Pogotovo ako te Kole bude naterao da pijes njegov (njihov) omiljeni koktel tj. pivo+pelinkaju! pivopije.gif

Btw, svirka je u utorak.

Utorak... jebi ga, mamuran sam...