Amentes Posted July 23, 2004 Author Report Posted July 23, 2004 in_flames, znam ja tu vasu "poslovnu politiku". Mozda i cujes Master of Emotion uzivo... Nikad se ne zna... Dudi, kazi im na primer da nas pozovu. Svi zainteresovani mogu slobodno kontaktirati Atilu na madjarskom jeziku na e-mail [email protected] Quote
pitchweis Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 I ja volim Amentes! Bolji su od Anestezije i Downstroy-a! ajebavam se; kako to uopste moze da se poredi. Jedini bend u Kikindi. Quote
Guest Teorija Haosa Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 Amentes i Blizzard su najbolji bendovi u Kikindi!!! Quote
lord6finger Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Srecan odlazak u vojsku drugu Koletu zeli rukovodstvo VIS DEMETHER, uz pesmu "Ne sme majka da zaplace kad u vojsku sina saljeeeeeeeeeee..." Quote
in_flames Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Pih... a oprostajna svirka??? Quote
Chicken Little 420 Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Poslednja svirka je bila u Kikindi, sto niste dosli? Quote
pitchweis Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 Amentes www.amentes.tk u fazi izrade, ali se moze pogledati. Quote
in_flames Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 Ja samo znam da se Kole pojavio na fotografiji jednog benda u danasnjem broju Glasa javnosti Super je vest za sajt. Quote
Chicken Little 420 Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Cuo sam nove pesme. Miljama su bolje od onih sa prvog albuma. Samo da ih snimite sa produkcijom kakvu zasluzuju, i pravac Nuclear Blast Quote
Amentes Posted May 20, 2005 Author Report Posted May 20, 2005 Pozdrav ljudi! Nadamo se da nas niste zaboravili uprkos tome sto nismo bili koncertno aktivni u prethodnom periodu. Morali smo da ispunimo neke "obaveze" prema drzavi. Naravno iskoristili smo to vreme u kreativnom smislu i uradili kompletan novi materijal, koji planiramo da snimimo ove godine. Ponovnu koncertnu aktivnost zapocinjemo 31. maja (utorak) u Novom Sadu na Gradilistu, svirka pocinje u 22h a ulaz je besplatan. Bice to promocija novog materijala i prvi nastup sa novim basistom (obecavamo bas solaze, he-he). Ocekujemo sve fanove dobre metal muzike, pogotovo ljubitelje ETNO-PROG METALA! Quote
Secracon Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 (obecavamo bas solaze, he-he) ...toga se i plašim. Quote
Ywan Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 svirka pocinje u 22h a ulaz je besplatan Jel placate putne troskove Pozdrav Koletu i ekipi! Voleo bih da dodjem! Quote
Wendigo Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 ...toga se i plašim. Znam ja u cemu je problem: tebe jebu pragovi, vise ti odgovara fretless posto na njemu brze lete prsti! Jel tako? Quote
Chicken Little 420 Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Vidimo se na koncertu! Zajebavacemo Misu! Quote
Bloodline Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Vidimo se ljudi...jedva cekam da cujem nov materijal !!! Pozdrav Quote
SaraH Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Pozdrav ljudi! Nadamo se da nas niste zaboravili uprkos tome sto nismo bili koncertno aktivni u prethodnom periodu. Morali smo da ispunimo neke "obaveze" prema drzavi. Naravno iskoristili smo to vreme u kreativnom smislu i uradili kompletan novi materijal, koji planiramo da snimimo ove godine. Ponovnu koncertnu aktivnost zapocinjemo 31. maja (utorak) u Novom Sadu na Gradilistu, svirka pocinje u 22h a ulaz je besplatan. Bice to promocija novog materijala i prvi nastup sa novim basistom (obecavamo bas solaze, he-he). Ocekujemo sve fanove dobre metal muzike, pogotovo ljubitelje ETNO-PROG METALA! Jel planirate neku svirku u Beogradu? Quote
Amentes Posted May 22, 2005 Author Report Posted May 22, 2005 Jel planirate neku svirku u Beogradu? Naravno da planiramo. Dogovoricemo se sa nekim malo poznatijim bendom (npr. sa Demetherom) pa da napravimo konkretnu svirku, u smislu trajanja nastupa i zvuka. Quote
Secracon Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Znam ja u cemu je problem: tebe jebu pragovi, vise ti odgovara fretless posto na njemu brze lete prsti! Jel tako? Ma lete k...c! Tek na fretlesu falširam k'o đubre. Mislim to je netemperovani instrument, pa čak i kad naciljaš onako odoka dobro može ispasti fuj. A btw.: Ja sam čuo iz pouzdanih izvora da će na svirci basista da šuketa gluposti na basu ali će se truditi da to izgleda dobro, i da ljudi misle da je to koncept. ne znam samo kako će bez svojih puškica. Eto, napljuva ja čoveka... Quote
Wendigo Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Ma lete k...c! Tek na fretlesu falširam k'o đubre. Mislim to je netemperovani instrument, pa čak i kad naciljaš onako odoka dobro može ispasti fuj. A btw.: Ja sam čuo iz pouzdanih izvora da će na svirci basista da šuketa gluposti na basu ali će se truditi da to izgleda dobro, i da ljudi misle da je to koncept. ne znam samo kako će bez svojih puškica. Eto, napljuva ja čoveka... Ne znam odakle ti ta informacija ali sigurno nije tacna, naime on je jedan od najboljih basista na domacoj metal sceni i pouzdano znam da dnevno vezba 6-8 sati (od toga minimum 3 sata vezba amentesove stvari)! Ja licno jedva cekam da cujem solo deonice na svirci! Quote
Secracon Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 on je jedan od najboljih basista na domacoj metal sceni i pouzdano znam da dnevno vezba 6-8 sati Bilo nekad. Btw, zašto ovde nema smajlija koji prdi? Quote
Jester 666 Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Ja sam čuo iz pouzdanih izvora da će na svirci basista da šuketa gluposti na basu ali će se truditi da to izgleda dobro, i da ljudi misle da je to koncept. Jel` se ti to pripremas za Mishomor kad ne vezbas? Nego imam ja neke pive u frizideru pa bi mogli malo da radimo... Quote
necropol Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Utorak - Paradise Lost Sreda - metal night Cetvrtak - metal night Petak - Paul Di Anno Subota - Time Nedelja - ??? Ponedeljak - Amentes Kole, vodices me na ispiranje!!! Vidimo se na Gradilistu! Quote
Wendigo Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 (edited) Kole, vodices me na ispiranje!!! Pogotovo ako te Kole bude naterao da pijes njegov (njihov) omiljeni koktel tj. pivo+pelinkaju! Btw, svirka je u utorak. Edited May 26, 2005 by Newcomer Quote
necropol Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Pogotovo ako te Kole bude naterao da pijes njegov (njihov) omiljeni koktel tj. pivo+pelinkaju! Btw, svirka je u utorak. Utorak... jebi ga, mamuran sam... Quote
Recommended Posts