KARMAKOSMIK Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Koji sam ja kurac dolazio u NS!!!! Zasto je otkazana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendigo Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Pa otisao si da pijes sa konkurentskom ekipom (koja nas je uzgred i pobedila nedavno)! Ako si vec tamo bar pogledaj Pero Defformero! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KARMAKOSMIK Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Znas ti dobro da se ja sa njima vise ne druzim Gazda, stvarno si odlepio sa tim tornjevima i busotinama PDF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Svirke u četvrtak neće biti. Ovog puta je do nas. Neki članovi imaju društveno korisnije, manje voljene, ali obavezne poslove koje moraju raditi preko nedelje. Cheerz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain delay Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Najverovatnije će biti pomerena na četvrtak 06.10.2005. Eeee, pa onda cemo videti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Eeee, pa onda cemo videti... Svirka je OTKAZANA. Javićemo kad bude. Cheerz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Znas ti dobro da se ja sa njima vise ne druzim Gazda, stvarno si odlepio sa tim tornjevima i busotinama PDF Ne druzis se, a? A znao si da nas startujes da idemo na PD... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Kole je u intervju-u koji je dao nekom turskom fanzinu rekao kao smo Gazda i ja opsednuti pivom. Ne znam šta da mislim... Rekoh, da pokrenem ovde javnu debatu. Ako neko još osim Koleta misli da smo mi, ritam sekcija (ili mađarska sekcija, pa sad ko kako po čemu više voli da deli ljude, ... ) benda Amentes pijandure, neka ne napiše ništa. Ko se ne slaže s tim, neka se ovde javno buni protiv te nepravedne i ničim izazvane izjave. Videće sad Kole kada nam se topic preplavi... Cheerz! (ovo što piju ovi smajliji je topla čokolada sa šlagom, to i budala vidi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Ako neko još osim Koleta misli da smo mi, ritam sekcija (ili mađarska sekcija, pa sad ko kako po čemu više voli da deli ljude, ... ) benda Amentes pijandure, neka ne napiše ništa. Ko se ne slaže s tim, neka se ovde javno buni protiv te nepravedne i ničim izazvane izjave. Ma pusti Koleta. Skrece paznju sa svog problema sa belim vinom Zn's ono, kao sastanci alkoholicara, pa svako mora da ustane i da kaze: "Ja sam(npr.,clan ritam sekcije Amentesa) i imam problem" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendigo Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 (edited) Ovo je basista Amentesa. On nije fasciniran pivom. Edited October 10, 2005 by Newcomer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Ma pusti Koleta. Skrece paznju sa svog problema sa belim vinom U pravu si skroz. Zapravo Kole ima problem sa alkoholom. Eto ti si skointao da ima problema sa belim vinom. A ja sam skontao da ima i sa pivom. Samo on cuga vešto. Infiltrira se u masu da ga niko ne primeti i loče... Evo par slika iz Mola, gde ga je budno oko kamere uhvatilo na delu. Čisto da napomenem da je išao kolima... Strašno... A na ovoj drugoj se čak opskrbio sa dva komada da ne bi morao da napušta mesto u prvom redu kad ožedni. Staršno... A posle kao ja pijandura... Ja bar ne radim to tajno... A od gazde nije u redu što mi je tako unakazio sliku u fotošopu, to si ti u nekoj zaveri sa Kolarskim, Gazda!!! Evo autentične slike da svi vide kako je gazda prevarant: Moraću da promenim pozdrav. Thraaaaaash!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valtiel Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Ma pusti Koleta. Skrece paznju sa svog problema sa belim vinom U pravu si skroz. Zapravo Kole ima problem sa alkoholom. Eto ti si skointao da ima problema sa belim vinom. A ja sam skontao da ima i sa pivom. Samo on cuga vešto. Infiltrira se u masu da ga niko ne primeti i loče... Evo par slika iz Mola, gde ga je budno oko kamere uhvatilo na delu. Čisto da napomenem da je išao kolima... Strašno... A na ovoj drugoj se čak opskrbio sa dva komada da ne bi morao da napušta mesto u prvom redu kad ožedni. Staršno... A posle kao ja pijandura... Ja bar ne radim to tajno... A od gazde nije u redu što mi je tako unakazio sliku u fotošopu, to si ti u nekoj zaveri sa Kolarskim, Gazda!!! Evo autentične slike da svi vide kako je gazda prevarant: Moraću da promenim pozdrav. Thraaaaaash!!! E, BANE, BANE !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitchweis Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Kako neko moze da bude u Amentesu a da nema problema sa alkoholom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Zapravo, najvažniji kriterijum za Amentes je da član ne sme da ima blage veze sa muvanjem riba... ...a to što je Kole pijandura, to je samo plus... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valtiel Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Zapravo, najvažniji kriterijum za Amentes je da član ne sme da ima blage veze sa muvanjem riba... ...a to što je Kole pijandura, to je samo plus... Ako su to kriterijumi onda bih mogao da budem clan benda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Videh ti u profilu da sviraš bass, ali vidim i da živiš "malko" dalje od Kikinde čak i od mene... Mogao da me menjaš na onim probama gde nisam prisutan, što je na žalost često... Dok ne smuvaš neku ribu, jer si tada izbačen... Otkud ti iz Prokuplja znaš za Amentes, keve ti? Ili je to samo neka zajebancija, i ispada da se znamo, i da čak zajedno (zamalo da kažem pijemo) izlazimo u Garfild ili Droljište... Cheerz! -pardon Thraaaaash!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Imam i ja neke slikice sa Koletom... Da okacim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendigo Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 (edited) Zasto nas (Amentes) niko ne zove da sviramo u Beogradu, ili bilo kom drugom gradu u Srbiji? Jebote, u Bg-u stalno neke svirke, domaci bendovi sviraju sve u 16... 'ocemo i mi , i mi smo domaci bend! Btw, jel ima neko neke fine tekstove (za nasu muziku) a da mu ne trebaju? Da ne bih sad ja poceo da pisem dubokoumne tekstove o kultu busenja naftnih busotina. Jebote skrenuo sam... Edited October 19, 2005 by Newcomer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanja [Anima] Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Jebote, u Bg-u stalno neke svirke, domaci bendovi sviraju sve u 16... 'ocemo i mi , i mi smo domaci bend! ma sta kazes... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Evo gazda, smislio sam prvu rimu. Može kao naziv odmah... The Art of Fart by Bandula a.k.a. Andy Secracon Ajde sad ti neku o bušotini, pa će Kole o musaki, Mič će o štimovanju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 a ja???? Mene niko ne racuna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Pa ti znaš da pišeš texteve, ti nisi u konkureciji... ...U stvari ko piše tekstove za Demether? Ako to nisi ti, onda predlažem da za Amentes napišeš ciklus ljubavnih soneta "Za Milicu..." Koletova pesma: Bu Kikindada gidiyorum, musaka (aman) istiyorum... Gazdina: Naftna bušo, moja dušo... Mičova: EE, HH, , DbDb... D#D#, DD, AA, EE Eh štimeru lane moje što nemam ja tebEE... Moja nova: Slabo mene ovi na probama sreću, jer na žalost kola na prdež ne kreću... Damjanova: Oj neznanko lepa Milice, mojoj snizilici razrešilice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Imam i ja neke slikice sa Koletom... Da okacim? Obavezno!!! Neka pukne bruka, i to je neki publicitet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Zamolio bih gazdu da obrati pažnju na natpis ispod mog nick-a... Nisi bio siguran, pa da ti kažem, treba ti 250 postova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendigo Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 (edited) @Secracon Edited October 21, 2005 by Newcomer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts