LazaGNR Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 E, kad ce novi broj YELLOW METALa ? DAJTE NOVE TRACEVE!!! Our members have made a total of 615379 posts We have 5949 registered members The newest member is YELLOW METAL Trazili ste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JK ikona Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Ovo je samo proba da vidim mogu li pisati... Izvinite ako smetam ili uznemiravam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amentes Posted January 10, 2006 Author Report Share Posted January 10, 2006 Stvarno smo gadno ogrezli u narodnjake kad nas slusaju i karauslini fanovi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Pa bolje Karleuša nego Ceca. Karaušla je barem smešna... Ceca je oličenje tragedije koja je snašla ove prostore... Kada bih morao da biram jednu od te dve za partnera u švedskoj gimnastici, mislim da bih konzervirao kurac... Kad bi me NATERALI na bludni čin sa nekom od te dve, mislim da bi posle Karleuše bila manja šansa da izvršim samoubistvo putem šmirglanja samog sebe do smrti, grubom šmirglom... Ceca ipak simboliše mnogo toga odvratnog, a i serem ti se ja na to u šta je (čm)Arkan umočio... Cheerz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YELLOW METAL Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 KONAČNO!!! YELLOW METAL izlazi samostalno!!! Prvi nezavisni broj ekskluzivno donosi: Bandi PROLUPAO!!! Bandi počeo da umesto o muzičkoj teoriji, priča o narodnjacima. Od kako se ovaj školovani basista zaposlio kao grafički dizajner, stvari više nisu kao pre... Bandi povodom stupanja u radni odnos: "Ne stižem ni da drkam!" Šta mu bi sa diplomom? Prodavačica u radnji kaže da je ove nedelje kupio manje klozet papira nego inače... Ako mu ikad i nostrifikuju diplomu kod nas, šta će s njom raditi? Predavati? Kao i Demian za koju godinu kad diplomira? KUDA IDE NAŠA PROSVETA? NEOČEKIVANI ORT: PROPALI JUBILEJ!!! Atili propao jubilej mnogogodišnjice poslednjeg seksualnog akta... Žurka planirana povodom toga, kao i svirka je naravno otkazana. STRAH I TREPET NA RELACIJI ZENJANIN-NOVI SAD Masovna paranoja! Slučajni prolaznici govore: „Ne smem da prdnem ni kada sam sam“, „Ne smem da virim na prozoru dok se komšinica presvlači“, „Ne smem da se švercujem u gradskom prevozu“, „Bojim se da opsujem“, itd... U narodu vlada panika i paranoja, jer kako kažu: LAZA SVE DOZNA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 kakve ste vi legende nego kakav je to fan klub dementesa, ovaj amentesa u norveshkoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendigo Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Stvarno smo gadno ogrezli u narodnjake kad nas slusaju i karauslini fanovi! Ovo si mogao da zakljucis i po tome sto cesce sviramo po svadbama nego na metal svirkama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendigo Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 nego kakav je to fan klub dementesa, ovaj amentesa u norveshkoj To ti je norveski fan klub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YELLOW METAL Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 (edited) ZABRINJAVAJUCE! Bandiju vec dosadio posao grafickog dizajnera jos pre nego sto je poceo da se time bavi, pa je poceo da vezba predavanja na stranicama yumetala u formi visekilometarskih elektronskih eseja kojima besomucno zasipa teme za muzicare, a sve zbog potencijalne eventualnosti da mu u nekom (ne)doglednom periodu priznaju sada vec zasran komad papira. Naravno pod uslovom da nadlezni organ uspe da od skorelog taloga crevnih produkata duginih boja istog uspe da rastumaci sta je prvopomenuti talog, a sta talog od mastila kojim je ispunjen pomenuti papir. TOP SECRET! Bandi precutkuje i da mu seksualno samostimulisanje nije potrebno! Jer... SABLAZNJAVAJUCE! Bandi dobija (m)oralnu podrsku obozavateljke dok farba prozore! Sirote komsije ne mogu vise ni da gledaju kroz prozor, a da ne vide sablaznjavajuce prizore iz pravca Bandijevog stana! Foto dokaz previse brutalan cak i za YELLOW METAL! ZA NEVERICU! Atila prestaje da pije! Gubi i rezistenciju na alkohol! Napio se posle samo 6 piva za Novu godinu! Foto dokaz cim se foto redakcija otrezni! GRANDIOZAN PODUHVAT! Kole skinuo i odsvirao Norru El Norru, a sad se bacio na (to) Gunduz Gece! MLADI KASKADERI Imas li muda? Imas li petlju? Dokazi svoju hrabrost! Lezi LAZI pod noz! PALI SE NA STEDNJU! Od sledeceg broja - novi FELJTON: Daemian za postovane citaoce otkriva da li pojacala sa ispravnim HIGH i LOW ulazima mogu biti istovremeno koriscena i za sviranje i za pevanje? Muskosovinisticka strana KONKLUDENTNO! Pivo je bolje od zene! Ziva istina! Eli (u sadejstvu sa Daemianom) za vas otkriva! IN VINO, NON IN VINJAK, VERITAS EST! Foto materijal uskoro! Edited January 13, 2006 by YELLOW METAL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YELLOW METAL Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 EKSKLUZIVNO!!! ZASTO NOVI ALBUM JOS NIJE SNIMLJEN?! Izvesno vreme se mogu cuti razna nagadjanja o mogucim razlozima zasto ovaj nekada veoma ambiciozan bend jos uvek nije snimio novi materijal, koji je inace vec spreman skoro godinu dana. Tajnu je, specijalno za Yellow Metal, otkrio sam bend, a razlog je, verovali ili ne - METRONOM ! Atila sebe opravdava sledecim recima: "Visegodisnje intenzivno tucanje pomoglo mi je da razvijem osecaj za stabilan tempo! Trenutno vezbam vise nego ikada... metronom mi nije potreban!" Bandi ima apsolutno suprotan stav: "Za prdenje mi nije neophodan metronom, ali na basu nisam u stanju ni ton da okinem bez njega!" Covek iz pozadine, Misa , pokusao je da ostane neutralan kao i uvek: "Imam apsolutni sluh..." Kole je odbio da odgovori bez prisustva advokata. U prolazu je ipak dobacio nasem novinaru: "Dosta mi je gnusnih lazi koje o meni objavljujete u vasim jebenim novinama! Nije istina da ne znam da sviram uz metronom... za nepreciznost su krive nestandardne dirke na mojim, inace na svetu najboljim i najskupljim klavijaturama..." Recenicu je zavrsio nekim aikido zahvatom koji je naseg novinara "transportovao" u ssusednu prostoriju. Pitali smo i Damjana za misljenje o koriscenju metronoma. Odgovor je bio kratak i nedvosmislen: "U maticnom bendu (Demether - prim.aut.) i pevanje kucam na racunaru." Kao sto i sami mozete zakljuciti, u Amentesu je situacija veoma napeta. Nije u pitanju samo vreme snimanja novog albuma, nego uopste opstanak benda. Ostaje nam da vidimo kako ce se stvari dalje razvijati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amentes Posted January 14, 2006 Author Report Share Posted January 14, 2006 Prokleti klevetnici! Za ovo ce tuzba da padne! Zar nista niste naucili iz Bandijevog debakla pred sudom? - Ja nemam najbolje, ni najskuplje klavijature na svetu! Neupucen covek bi pomislio da imam Korg Oasys-a i Kurzweil K2600XS, a to je daleko od materijalne istine! - Za moju nepreciznost su krivi proizvodjaci metronoma, jer ne proizvode metronome koji kucaju neparne ritmove. - Objasnjenje za novinara: siho-nage-katatori-nikjo-ho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesquik Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Hahahaha... sto volim da dodjem na ovu temu i citam postove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Haha, i ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 e, ovako treba da izgleda tema o domacem metal bendu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Ovi ljudi iz Amentesa izgleda da su bas neki zajebanti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 PALI SE NA STEDNJU! Od sledeceg broja - novi FELJTON: Daemian za postovane citaoce otkriva da li pojacala sa ispravnim HIGH i LOW ulazima mogu biti istovremeno koriscena i za sviranje i za pevanje? Naravno, ako za konekciju koristite kenone firme Neutric (made in Liechtenstein), umesto standardnih "banana" jack-ova . Mada, sto se tice sviranja, svima je poznato da Daemian voli da se ushteka u "Leslie" pojacalo, model 147, jer ono ima u sebi odvojeno high i low pojacalo ( dva u jednom!), kao i lampaski preamp, koji daje onaj bezobrazni drajv Jos kad je pojacalo madjarske proizvodnje... Ma ne treba mi attilajzer, sve razumem igen igen, gyére baszni kukoricabő Eli (u sadejstvu sa Daemianom) za vas otkriva! IN VINO, NON IN VINJAK, VERITAS EST! Foto materijal uskoro! Vino rulez!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Dámjané! Málkó szi zajébáö ákcénte u onöj préthödnój recsenici... No, bítnö, jé da szmó te rázüméli... Csírz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 (edited) Ma znám... Mrzelo me da uzimam magyar-szerbohorvát szótár sa police...ipak, ja szam pocsetnik pa mi se őprásta... Edited January 14, 2006 by lord6finger Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amentes Posted January 14, 2006 Author Report Share Posted January 14, 2006 Jer bi, Bandi, onaj FAST REPLY (u zaglavlju) trebalo preimenovati na FASSZT REPLY? (za ovo treba poznavati osnovne termine madjarskog jezika) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KARMAKOSMIK Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 E,jebote ala ste odlepili!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YELLOW METAL Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 (edited) O B A V E S T E N J E Izvinjavamo se postovanim citaocima koji ne barataju odredjenim stranim jezicima (madjarskim, turskim i sl) i koji samim tim ne mogu da u potpunosti isprate radnju fabulae na ovim stranicama. Stoga vas omiljeni online tabloid YELLOW METAL otvara mogucnost interaktivne komunikacije sa redakcijom, koja ce Vam na Vas izricit zahtev pojasniti pojedine termine i to licno! Redakcija ce primati preko PP-a. I, naravno, blagovremeno odgovoriti. Hvala na paznji! I ostanite uz Vas YELLOW METAL! Edited January 15, 2006 by YELLOW METAL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YELLOW METAL Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 (edited) SITUACIJA "METRONOM" ...I DALJE BEZ DOGOVORA! Rasprava o potrebi metronoma tokom snimanja se nastavlja dalje, cak i van sluzbenih prostorija benda. Nas fotoreporter je sinoc ovekovecio zustru raspravu izmedju basiste i bubnjara. Edited January 15, 2006 by YELLOW METAL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Slučajni prolaznici govore: „Ne smem da prdnem ni kada sam sam“, „Ne smem da virim na prozoru dok se komšinica presvlači“, „Ne smem da se švercujem u gradskom prevozu“, „Bojim se da opsujem“, itd... U narodu vlada panika i paranoja, jer kako kažu: LAZA SVE DOZNA!!! e, ovako treba da izgleda tema o domacem metal bendu! Ovi ljudi iz Amentesa izgleda da su bas neki zajebanti. Ma neeeeeeee,nisu Redakcija ce primati preko PP-a. Primece te (ga)? SUMA SUMARE:YELOOW METALL RULESZSZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YELLOW METAL Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 (edited) Ovo je stamparska greska. Molim moderatora da obrise. Edited January 15, 2006 by YELLOW METAL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YELLOW METAL Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Postovani citaoci, nadamo se da se niste osetili prevareni zbog onog praznog posta od sinoc. Veceras Vas omiljeni online tabloid YELLOW METAL ispravlja sinocnu kolosalnu nepravdu i bombarduje Vas novim ekskluzivnostima. Danas pokrecemo temu: KO JE NAJVECI METALAC NA FORUMU? Da li pravi metalac mora da ima dugu kosu ili kompleks kratke kose moze nadomestiti necim drugim dugim? Na primer - nosom? Mi, medjutim, razmisljamo u drugom pravcu i smatramo KOLETA iz Amentesa NAJVECIM METALCEM na ovom forumu i sire. Evo zasto. Posto mu je poslodavac izricito zabranio da se vuce po sudovima u metalskim majicama, neokupan i sa dugom masnom kosom, on je i tome doskocio i kao znak prepoznavanja instalirao drugi metalski statusni simbol: METALNI SMESAK! P.S. Molimo citaoce da ne zagledaju najvecem metalcu u zube, jer tu nema nista lepo da se vidi. (Narodna umotvorina lepo kaze: Najvecem metalcu se u zube ne gleda! ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts