KARMAKOSMIK Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Zar danas nema nista novo? Ajde, ocekujem nove vesti.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YELLOW METAL Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 SKANDALOZNO, ali iskreno! Cela redakcija YELLOW METALA sinoc bila pijana na zurci u Subotici! To je jedini i pravi razlog zapostavljanja vas, nasih dragih citalaca. Posto mi nikada ne lazemo, ne montiramo slike i sl, smatrali smo da i ovaj put treba da postupimo u skladu sa nasom uredjivackom politikom i budemo iskreni prema vama, o dragi citaoci, koliko god istina bila bolna. Nemamo naravno slike sa pomenute manifestacije, jer nismo bili u stanju da ih zabelezimo. Uostalom, koga jos zanima redakcija zute stampe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Posto ne znam koliko vas ima i kako izgledate, hajde postavite slike redakcije i opis posla koji obavljate. Nadam se da ste se oporavili od te skandalozne zurke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Moj Stojadin se nikada neće sasvim oporaviti od te skandalozne žurke... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Jel si se pijan slupao negde? Ako mislis na auto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Da, mislim na auto... Bar da sam se pijan slupao... Nisam. Bio sam dovoljno razuman da volan prepustim jedinom treznom čoveku na toj žurci, a on nije gledao kako ulazi, pa se jedan šleper pobrinuo za moja leva vrata... ...šmrc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 ispratila tok dešavanja pregovora do kraja...[/b] ---- Kasnije to veče... Kako je uspeo da se obrije na toj pijanci? Mog'o si mu bar brkove docrtati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolosus Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Secracone, koja je uopste bila svrha tih vrata na Stojadinu? Ionako nisu mogla da se zakljucaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Ta su bila JEDINA VRATA koja su mogla da se zaključaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 (edited) E, ono je goticar! I to smoreni! Edited January 23, 2006 by Acid Rain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 E, ono je goticar! I to smoreni! Attila goticar??? Ne ne ne, decko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Pa tako izgleda sa onim "Type O negative" pogledom! Jel to Newcomer? Ako je on, to je osvedoceni progresivac i povlacim rec! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Eto raskrinkaste čoveka... To je ON! To je GAZDA! I on je samo tužnom igrom sudbine postao prog-bubnjar. Zapravo je celog života maštao o radu na naftnoj bušotini... Cheerz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Jebote, izgleda ko Irfan Mensur... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolosus Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Ovo su vec teske uvrede! Za ovo moze i tuzba da padne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YELLOW METAL Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Zbog insistiranja vascele javnosti na ovom forumu, odlucili smo ipak da vam pokazemo i nase slike, postovani citaoci. Oklevali smo u postavljanju istih zbog pretnji lincom koje smo dobijali posle svakog objavljenog clanka. Medjutim, posto smo mi neustrasivi, odlucili smo da tim mocnicima kojima razotkrivamo najstrozije cuvane tajne pokazemo izmedju ostalog i zube. Gl.od.ur. nije imao petlju da im pokaze zube. šonja! Bar im se namrstio... gl.od.ur. novinar novinar sekretarica i lektor Ako neko od nas strada nakon objavljivanja ovih slika, znajte da je to sve zbog vas, dragi nasi citaoci, i da vi snosite kolektivnu moralnu odgovornost zbog toga (narodski receno: nosite nas na dusi). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Fini neki momci, nema sta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolosus Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Ma banda klevetnicka! Lepo ja kazem da nije trebalo ukidati smrtnu kaznu, ali nema ko da cuje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Oriyus Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Cao Drgari! De si gazda bre u toj vojisci nedas se videti?Cuo sam da se bend raspo, nema proba a vi tu o nekim zutim temama non-stop! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Ma rasp'o se moj Stojadin, pa ne mogu na probe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Sta je bilo, draga redakcijo, jesu li vam ideje ponestale ili ste se ponovo napili, pa uopste vise ne postavljate clanke? Sta se desava sa mojim gothic prijateljem? jel i on postuje 'SILENZIO STAMPA'? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YELLOW METAL Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 MEGA SENZACIONALNO! Uz pomoć dojave našeg vernog čitaoca u potpunosti je raskrinkan pravi identitet bubnjara Amentesa! Naš novinar je sproveo opsežno istraživanje, intenzivno uhodio pomenutog bubnjara (što je i dovelo do zastoja u izlaženju časopisa) i došao do neverovatnog otkrića IRFAN MENSUR SVIRA BUBNJEVE U AMENTESU! Naš novinar se prvo bacio na upoređivanje slika Irfana i "Atile". Nađen je zaprepašćujući mali broj razlika u njihovom fizičkom izgledu, u šta se i vi čitaoci možete i sami uveriti. Sve razlike se mogu pripisati veštom prerušavanju. Zar ikoga može zavarati ona loša perika? Ili brkovi koje nekad stavi, a nekad ne. Nekada mu čak spadnu u toku večeri, što su naši čitaoci već apsolvirali. Čik pronađite razliku! Dalje, naš novinar je od izvora koji želi da ostane anoniman (a inače vrlo pouzdanog) saznao čak i neke detalje o ćuni bubnjara Amentesa (a koje nisu za novine), a što je stavilo tačku na celu priču. To objašnjava i težnju istog da konačno ostavi alkohol i posveti se tradicionalnim vrednostima. Postavlja se pitanje kako je Irfan Mensur toliko dugo uspevao čuva ovakvu tajnu, da se predstavlja kao Atila Nemet, živi dvostruki život, a da to niko ne primeti. U svakom slučaju, Irfan Mensur je uspeo da u isto vreme da vam bude i omiljeni lik iz omiljene TV novele i omiljeni domaći prog metal bubnjar, za šta mu naša redakcija ukazuje posebno poštovanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts