RNA Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 НАравно да јесте и свираћете 5 песама уврх главе, ако нису предугачке. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liberanti Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 odslushala sam samo taj album ("It Could All Have Vanished"), dopada mi se iako nishta ne razumem, poneku rech tu i tamo, ali od konteksta i teme celog albuma - nishta. jednom sam nauchila da slusham muziku bez teksta, tako da mi je prijao ovaj album bez obzira na razumevanje. ostalo (...) josh nisam stigla da preslusham, ali obecavam da nece biti laznih odushevljenja. (kao shto rekoh, orphaned land nije bash moj fah, ali zasad sam chula samo 2 stvari, ili tri, nisam adekvatno preslushala... ma polako, prokomentarisacu vec) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Hocete li praviti myspace stranicu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolosus Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Dobro pitanje. Trebalo bi to neko da se nakani da uradi, ali smo svi jebene lenstine. Napravicemo, a kad - ne zna se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Hocete li praviti myspace stranicu? Sto ce im to? Sto ce to bilo kome? Gluposti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolosus Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 To je vec postao nekakav standard. Ali kako se mi ne drzimo bilo kakvih standarda ni u cemu, mozda ga i ne napravimo. Ovaj put iz lenjosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruhmeez Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Kao što Kole reče, myspace je postao standard. Veoma je bitan deo (a nekima i jedini vid) onlajn PR-a i vrlo isplativ marketinški alat. Ovo govorim u kontekstu promocije bendova, koji preko profila i aktivnosti vezanih za njih mogu veoma lako da dopru do svoje ciljne grupe, publike za svoju muziku. Npr., znam neke bendove kojima bi 20x manje ljudi došlo na svirku da oni lično ne cimaju publiku i da se informacije o svirkama ne šire kao "word of mouth" propaganda preko "social networking" sajtova. Da ne idem dalje u Off Topic: AMENTES kicks ass! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liberanti Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 zao mi je shto trenutno nisam na vashoj svirci... eto, radim, pa propushtam da chujem uzivo ono shto ovih dana reklamiram i drugima, pa kome se dopadne... nego, nadam se da rokate i da ce biti mnogo obozavateljki i obozavaoca (koji se verovatno malo vishe razumeju u to shto radite) . samo nastavite ovako kvalitetno i bice nas mnogo vishe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 U vreme tvog postovanja smo ga baš rokali, ali na putu NS-KI. Pokušavao sam da oborim Koletov rekord, koji je 30min ZR-KI. Ja ga odvozah za 27 minuta, ali Kole nije računao od table već iz grada... I'd call it a draw. Broj obožavateljki nam može porasti za duplo, ako se pojavi još jedna. U vezi svirke: HVALA: Pre svega svima koji su bili tamo svojevoljno. Hvala Peletu iz Anime na uskakanju za svirku, i Vanjici-povratniku, bez kojih ne bi bilo nastupa Amentesa. Takođe veliko hvala opštini Zrenjanin, što su popravili puteve pre godinu-dve, i hvala Opelu, što napravi Corsu da može da leti 160 km/h. Hvala radnicima MUP-a Srbije, što im je preče da spavaju nego da radarišu. PIZDA MATERINA: Opštini Novi sad, što one kratere na putu do Bečkereka nikako da popravi. Opštini Kikinda, što one kratere na putu od Bašaida nikako da popravi. Svim ostalim sinoćnim učesnicima saobraćaja na putu NS-KI, majku li im sporu njihovu, posebno takozvanim "noćnim traktoristima". Pizda materina i Vojsci Srbije i PTT Srbije, koji su zaslužni za iznemoglost levo potpisanog koja se reflektuje na sviranje. Cheerz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitchweis Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 (edited) Pomagajte dragi moji, pomagajte, neko mi je ukrao sve od Amentesa i neće da mi vrati... Edited March 10, 2007 by Simona Ventura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest utuvila Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 I... pizda materina onom murjaku koji je zaustavio Koleta (negde na ulazu u NS) samo da bi sebi obezbedio prevoz do centra. Ako ne radarisu ili spavaju, onda stopiraju...pih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolosus Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Ma da. Sve sam olos i pijandura! Inace, u cetvrtak ce na 202-jci biti pustani delovi svirke, pa ako nekoga zanima na sta je sve licilo, neka ukljuci radio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=IU2PjKCi-VE Iz koje godine je ovaj snimak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 jel ima Amentes neki noviji studijski snimak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolosus Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Nema, ali se radi na tome. Istina, onaj koji trenutno snima bas nije pri vremenu i elanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Ne brini, bice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=IU2PjKCi-VE Iz koje godine je ovaj snimak? again Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=IU2PjKCi-VE Iz koje godine je ovaj snimak? Snimak je iz peroda između Atilinog napuštanja benda i njegovog povratka u isti. Kole je jedini od postave sa snimka i danas u bendu. Ja bi reko da je negde oko 2000, ali bi bilo bolje da ti kažu Atila ili Kole... jel ima Amentes neki noviji studijski snimak? Studijski nema, ima dva-tri lajva... Ja sam jednu pesmu čak i kačio ovde ranije. Od novijih studijskih snimaka imamo samo snimak bubnjeva za novi album. Ja sam u totalnom k... (htedoh da napišem "kurcu", ali me moderatorka odmah usmeno ispravila) sa vremenom, pa će kanda bass da se snima (među) poslednji(ma). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanja [Anima] Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendigo Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 @Vanja Jeb'o te potpis! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanja [Anima] Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Zar nije cool... Nego, mislio sam da uzmem da ovako kvalitetno, stilizovano prevedem i ostale stvari, pa da onda, lepo, k'o svi pravi bendovi prepevamo sve pesme na srpski. Zar "Стаза испод мене" i "Господар емоција" ne zvuce odlicno. Da ne pričam o "Удаљеним заласцима сунца"! Inače, kako živite bez duple pedale? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Koliko ja znam "Удаљени заласци сунца" je stvar prošlosti. Sad postoji neki novi tekst. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amentes Posted April 13, 2007 Author Report Share Posted April 13, 2007 (edited) Evo, došli smo i do te svetle tačke u našem radu kada možemo da kažemo da imamo i nekog kakvog-takvog mog spejsa. Link u potpisu. Edited April 13, 2007 by Amentes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aywar Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Zveri nezajazljive, ako neko od vas bude u BG, 21.08 svratite nasv'rku! http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=34172 Nismo baš kao CYNIC, ali smo zato ružni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remedy Lane Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 (edited) Amentes nastupa u Kikindi 01.09.2007. Edited August 23, 2007 by Remedy Lane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts