Secracon Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Pogotovo ako te Kole bude naterao da pijes njegov (njihov) omiljeni koktel tj. pivo+pelinkaju! Ej Necropol, trebaoi si da vidiš šta je taj koktel napravio od basiste prekjuče. Srećom pa je žurka bila na otvorenom. Vidimo se sutra valjda. aA? Quote
Wendigo Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Ej Necropol, trebaoi si da vidiš šta je taj koktel napravio od basiste A tek sto je trcao maraton! Quote
rustik Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Vidimo se sutra!! tj. veceras Jel istina da ce biti nekih iznenadjenja sto se tice bendova?? Quote
necropol Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Ej Necropol, trebaoi si da vidiš šta je taj koktel napravio od basiste prekjuče. Srećom pa je žurka bila na otvorenom. Vidimo se sutra valjda. aA? Ma, pitaj Koleta kakav sam bio na Paradise Lostu, deset piva i u kurac, dernek moze pocet` Quote
Bloodline Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Sjajna svirka momci, nove stvari su vam odlicne...jedva cekam da ih cujem u studijskoj verziji, zato...na posao !!! Novi basista ga bas lozi , a to sto je misko pogresio par rifcica...zanemaricemo !!!! R E S P E C T Quote
Dersu Uzala Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Ma, pitaj Koleta kakav sam bio na Paradise Lostu... Momci, ako mislimo na istog Koleta (Kostu Bogdanovica) pozdravite ga puno, molim. U stvari prenesite mu da ga pozdravljaju Leo i Dzaja (svojevremeno iz Aggressor->Rapid Force inkarnacije). Zivi bili. Quote
Chicken Little 420 Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Svirka je bila sasvim kulturna, sto bi rekao Kole. Jebi ga, zvuk je bio ocajan, valjda je na bini bilo bolje. Basista je bas ono sto je trebalo Amentesu. Sve nas je odusevio! Ostali standard. Novi materijal je odlican, cekamo da se snimi... Voditeljka slatka ali koliko sam skontao taj poziv joj ne lezi bas nesto sjajno. Publika nula, sto bi rekao Luka. 'ajd pozdrav i sve najbolje vojniku Atili koji nije hteo da uzme od mene Fisherman's Friend. Ccc... Turneja: Orphaned Land + Amentes Quote
Wendigo Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Momci, ako mislimo na istog Koleta (Kostu Bogdanovica) pozdravite ga puno, molim. U stvari prenesite mu da ga pozdravljaju Leo i Dzaja (svojevremeno iz Aggressor->Rapid Force inkarnacije). Zivi bili. Nije to taj Kole. Quote
Wendigo Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 'ajd pozdrav i sve najbolje vojniku Atili koji nije hteo da uzme od mene Fisherman's Friend. Ccc... Hvala Darko, mada nisam siguran da li si ovo stvarno ti napisao ili neko drugi koristi tvoj nalog! Jebale te bombone! Quote
Dowla Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 svirka je bila fenomenalna Kole,Bandi i bubnjar (ne znam mu ime ) su rasturili,meni se zvuk bas svideo,samo jednom je bilo mikrofonije ,Koletova tehnika sviranja je odlicna i posle ove svirke mogu da kazem da je po meni najbolji domaci klavijaturista. Bandi je naravno bio odlican ipak covek ima visoko muzicko obrazovanje. Poz za Darka (Theory of chaos) Quote
Secracon Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Bandi je naravno bio odlican ipak covek ima visoko muzicko obrazovanje. Nema visoko. Veruj mi, znam... Ima više obrazovanje, i to bez blama priznaje uprkos trendu koji nameće da se pored istog takvog ili slabijeg obrazovanja priča o kojekakvim akademijama po tamo nekim Budimpeštama. A inače nije se baš pokazao u najboljem svetlu. Pre 4 godine je bolje svirao nego sada, jebeš mu sve ako nije tako. Quote
pitchweis Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Pohvale za Amentes!!! I ovaj put su dokazali da stvaraju muziku za razliku od vecine "domacih metal bendova" sa "domace metal scene". Zasto basista tako jako jebe keve? Za bubnjara znam zasto tako jako jebe keve: zato sto je veliki jebac keva. I basista veliki jebac keva. Toliko velikih jebaca keva u jednom bendu!!! Blago vojsci sto ce imati bubnjara koji jako jebe keve. Morali su da uzmu nekoga kada je Kole pobegao. Quote
Rain delay Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Brate, najezio sam se kad sam vas video sa turbanima (sta li su vec) na Paradise Lost-u... PL koncert, tj. (anti-)PL(O) koncert! 'Ladno sam startovao nekog lika na svirci u Kragujevcu, i pitao ga: "Izvini, jesi li ti Atilla Nemeth iz Amentesa?" Mnogo je licio na njega... Decko je samo rekao: "God damn it, Atilla Nemeth!!!" ... i otishao... ... putem progresije... poz Quote
Wendigo Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 "God damn it, Atilla Nemeth!!!" Otkud ti znas ovaj fazon?! Ovu "izreku" koristi samo uzi krug ljudi! Quote
lord6finger Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Otkud ti znas ovaj fazon?! Ovu "izreku" koristi samo uzi krug ljudi! Jebiga, Gazda, sad si poznat... Inace, svirka bila kulj Jedva cekam nedelju da cujem one netemperovane turcizme i jevrejizme koje sam bio primoran da proizvodim... ... Onaj intervju je bio malo iscrpljujuci, zato sto Tea ne dozvoljava da se pije pivo pred kamerom. Quote
amy_mccoy Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Naravno da planiramo. Dogovoricemo se sa nekim malo poznatijim bendom (npr. sa Demetherom) pa da napravimo konkretnu svirku, u smislu trajanja nastupa i zvuka. ova ideja mi se svidja....vi i Demether (khm...Damjan ) u istom paketu....odlichno can't wait Quote
Chlan 787 Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 amentes - bend koji je nestao u sopstvenoj progresivnosti.. Quote
Secracon Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 amentes - bend koji je nestao u sopstvenoj progresivnosti.. Sviđa mi se misao... Čovek definitivno treba da zna koliki zalogaj je u stanju da svari, no mislim da Amentes nije nestao. Ako se ikom učinilo da je tako, mislim da Koletovo služenje vojske ima mnogo više veze s tim. Quote
pitchweis Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 amentes - bend koji je nestao u sopstvenoj progresivnosti.. progresivnost - pojam koji je nastao sa amentesom Quote
Secracon Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 progresivnost - pojam koji je nastao sa amentesom ALO BRE!!! AMENTES NIJE NESTAO!!! Kole je bio u vojsci, menjan je basista i nama više dve gitare! Zbog toga je stagnirao!!! Bend koncertno nije bio aktivan jako dugo. A što se mene lično tiče, vrište mi jaja u koji žanr svrstavata Amentes, bitno je da on radi opet 100% i da funkcioniše! Cheerz!!! Quote
Wendigo Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 Uzun ince bir yoldayim, gidiyorum gündüz gece. Quote
must be between Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 Uzun ince bir yoldayim, gidiyorum gündüz gece. Quote
Secracon Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 ALO BRE!!! AMENTES NIJE NESTAO!!! tek sad vidim da sam loše pročitao progresivnost - pojam koji je nastao sa amentesom . Učinilo mi se da je ono nAstao zapravo nEstao... Izvinjavam se... Ne čitajte/pišite pijani!!! Cheerz! Quote
Aurora Calerva Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 Pozdrav za momke iz Amentesa! Promo vam leti za Češku prekosutra, a ja vam javljam prve utiske, ukoliko vas oni prvi ne kontaktiraju... Quote
Recommended Posts