Dowla Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Nema visoko. Veruj mi, znam... Ima više obrazovanje, i to bez blama priznaje uprkos trendu koji nameće da se pored istog takvog ili slabijeg obrazovanja priča o kojekakvim akademijama po tamo nekim Budimpeštama. A inače nije se baš pokazao u najboljem svetlu. Pre 4 godine je bolje svirao nego sada, jebeš mu sve ako nije tako. Ti si Bandi?! pricali smo ispred entera, u nedelju kada je bio hit 202... ne znam da li me se secas,ja sam onaj kratkokosi,pricali smo o amentesu,maidenima,tvojoj karijeri... p.s. jel si pitao Koleta za amentesnorway sajt? imas link na serbian metalu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amentes Posted June 17, 2005 Author Report Share Posted June 17, 2005 U petak, 24.06.2005. nastupamo na moto-susretu u Kikindi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Vidimo se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amentes Posted June 21, 2005 Author Report Share Posted June 21, 2005 www.amentesnorway.tk je nas sajt. Pokrenuo ga je fan iz Norveske koji je na nas slucajno naleteo na netu. Skinuo je mp3 i odusevio se. Ponudio se da nam uradi sajt na svom jeziku. Naravno, nismo ga odbili. Ono je stvarno bio iscrpljujuc intervju. Gazda je krenuo da krizira zbog tako duge pivske apstinencije. A ni mi ostali nismo bili nista bolji. Ali Gazda ipak prednjaci. Pozdrav za Auroru. Thanx! Cujemo se! Uzun ince bir yoldayim, gidiyorum gündüz gece. Jel to pevate Tarkana ili Penta-kabul? Potvrdjena je i svirka u Senti u okviru tamosnjeg letnjeg omladinskog festivala izmedju 13 i 16 jula. U svakom slucaju nece biti 15, jer se tada ide na Orphaned Land u Budimpestu! Secracone (matori), vreme ti je da uzmes djozle! Obnevideo si – sto zbog ucenja, sto zbog alkohola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Secracone (matori), vreme ti je da uzmes djozle! Obnevideo si – sto zbog ucenja, sto zbog alkohola. Ne verujem da je od učenja. Zapravo siguran sam. A đozle nosim od 1993, ali samo kada ne pijem... Ja gledo onaj amentesnorway.tk i nema tamo brale moj ničega. To je mrtvo već godinama. Ili j n'umem da baratam sa ovaj интернет. Cheerz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Eh, kolega, hoce to tako od strebanja...Skarlatijev sonatni oblik je preteca klasicnog sonatnog oblika, u obliku dvodela sa dve teme...tonika-dominanta... Nego, jel istina da sutra sviramo neke komercijalne obrade ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitchweis Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 www.amentes.tk pogledajte, uskoro gotovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Final Cut Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Ne da vam je bio dobar koncert juce nego... Stvarno, odushevljen sam... Bandi rulz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 ne kapiram zasto svi hvale samo basistu, valjda su pesme bitnije.. ?!? krajnje je vreme da vas ponovo cujem.. prosli put je to bilo pre godinu, god i po u domu omladine u bg-u.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 E stvarno bi mogli da napravite neku svirku u BG-u da vas vidi i cuje BG crew. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 ne kapiram zasto svi hvale samo basistu, valjda su pesme bitnije.. ?!? Tako je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 (edited) gündüz gece Super je bilo na obali mora Posebno onaj bajker sto nam je zacinio pola pesme milozvucnim treptajima svoga auspuha... Motori, motori (x69) T' iiiiiiiiidi Edited June 25, 2005 by lord6finger Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Dobra svirka beshe na banji... Imamo neke slikice i clipove... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitchweis Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Overall Rating: 8 For metal/hard rock, you can find better. But I think that strong distortions are zoom's only weakness. I experimented with other dist modules and than I was more than satisfied. I got sounds ranging from B.B. King, Brian May (thanx to great harmonizer) to Naplam Death (with Boss Metal Zone in front of my 3000) A definite choice for a non-metal guitar player. Metallers can have cheaper solution, without buying additional dist pedal. Submitted by Mladen Cudanov at 11/26/2003 01:05 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 www.amentes.tk pogledajte, uskoro gotovo Ej, pičvajz, ti nam kao radiš zvanični site, jelde... Ljudi misle da to mi pičemo sami o sebi, ajde, lebac ti, budi malko objektivniji, i nemoj baš takve hvalospeve... "Bandi" se piše zajedno, a ne odvojeno. Sve najbolje! Cheerz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 "nalazite se na zvanicnim internet stranicama kikindskog metal sastava amentes. aa ovom mestu možete pronaci zvanicne informacije i podatke o bendu. kao što je vec poznato, amentes je jedan od vodecih bendova na srpskoj sceni. uspešno kombinuju orijentalne ritmove i melodije sa modernim elementima metal muzike. neki izh svrstavaju u metal, neki pak, ne. može se konstatovati da amentes ima veliki potencijal, profesionalan odnos prema kreaciji i jasnu viziju. od nedvno, amentesu se pridružuju damjan (demether) i band i (master of bass). može se kazati da je sudbina amentesa stara, a muzika malo nova, što najavljuje dominaciju na sceni. ukoliko je tacna izreka "prograsivnost - pojam koji je nastao sa amentesom", zakljucujemo sledece: iako još maldi, fleksibilni i trezveni predstavljaju nam rad velike umetnicke zrelosti." webmaster mora da je neki pijanac.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Ej, dobar vam je DVD... Bandi je bas lepo pricao za Demo NS... Kuvas pasulj i ubadnu ti sargarepe... Istina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
in_flames Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 (edited) Hej, hocu ja da vidim taj snimak (kad vec nisam ja snimila) i te fotke sa poslednje svirke. I brzo da ste svirali u BG-ju Edited June 29, 2005 by in_flames Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Submitted by Mladen Cudanov at 11/26/2003 01:05 Mladja, asistent iz Oo s FON-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendigo Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Mladja, asistent iz Oo s FON-a? Bas taj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
in_flames Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 'Ajde mi sredite da ne polazem pretposlednji ispit kod njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Bandi je bas lepo pricao za Demo NS... Kuvas pasulj i ubadnu ti sargarepe... Jebiga, onaj deo sa pekmezom i pasuljom je isečen kao i onaj Gazdin vrlo opširan i elokventan odgovor (na Teino kilometarsko pitanje), koji je glasio "Da.". Ovako nije fazon. U pasulj zaista idu šargarepe. Mora da sam se zbunio od treme. Inače, komentar ludog Branka je na kraju ostao na MOJE izričito insistiranje. Čovek je lepo reka da "To nije komercijala, ko će to da sluša?..." Cheerz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Ludi Branko... Ha, ha... Ne poznajem coveka ali car je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Ludi Branko... Ha, ha... Ne poznajem coveka ali car je... Pazi, njega niko nije zvao na svirku, a došao je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Sinoc je bila premijera DVD-a u Grafieldu... Jebi ga, bioskop u Kikindi vise ne postoji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts