azal Posted March 27, 2023 Report Posted March 27, 2023 (edited) Miscreance (Italija) i Suppression (Čile) su nesumnjivi lideri nove generacije death metala, bendovi koji neguju futuristički zvuk iskovan u vatri zlatne ere ovog žanra. Oba benda otelotvoruju duh najboljih dana Morrisound Studija, i stvaraju jedinstveni, intenzivni death metal koji pretenduje da nadmaši stvaralaštvo njihovih svetih idola. Koncert koji ne bi smeli da propuste fanovi bendova Death, Atheist, Sadus, Malevolent Creation, Pestilence, Cynic, Nocturnus, itd. Datum: 29. april Vreme: 20:00 Karta na ulazu 800 dinara Lokacija: Jugošped - Mala Sala Facebook Event: https://www.facebook.com/events/602525541757323 Edited April 4, 2023 by azal Quote
Baal Posted March 27, 2023 Report Posted March 27, 2023 Miscreance zakon, Suppression klasičan kuruz bend, dolazim Quote
azal Posted March 27, 2023 Author Report Posted March 27, 2023 Ja nisam bio, ali pouzdani ljudi su mi hvalili zvuk, to mi je najvaznije. A i vec sam dogovorio da Nino radi zvuk. Zavrsice se svirka pre 11 da mogu svi na prevoz. Quote
kuruz Posted March 27, 2023 Report Posted March 27, 2023 2 hours ago, Baal said: Miscreance zakon, Suppression klasičan kuruz bend, dolazim ne seri, znamo da nećeš doći 1 Quote
azal Posted April 25, 2023 Author Report Posted April 25, 2023 (edited) da bumpujem. ove subote, 800 dinara na ulazu, ako stignu na vreme plan je da se zavrsi svirka pre 23:00. Edited April 25, 2023 by azal Quote
KazimKazim Posted April 27, 2023 Report Posted April 27, 2023 Dosao bih 99% u Miami Dolphins jakni xexexe...al godisnjica veze...bicu u pozoristu 😕 Quote
azal Posted April 27, 2023 Author Report Posted April 27, 2023 7 hours ago, KazimKazim said: Dosao bih 99% u Miami Dolphins jakni xexexe...al godisnjica veze...bicu u pozoristu 😕 https://www.metal-archives.com/artists/Morbid_Slaughter/22908 2 1 Quote
oʞɾoƃ Posted April 28, 2023 Report Posted April 28, 2023 Dolazim i ja iz Italije da podrzim ovo. 2 1 Quote
Mickey mouse Posted April 28, 2023 Report Posted April 28, 2023 Nisam u Bgd,lep provod i nakrcajte tu rupčagu! Quote
Grobodan Posted April 28, 2023 Report Posted April 28, 2023 001 miscreance suppression dzomba sam ja turneja godine Quote
HUMAN Posted April 28, 2023 Report Posted April 28, 2023 Dolazi i Human sa nekom ekipicom, tako da ono, biće killing posers and shit 2 Quote
Kumodraski Vo Posted April 29, 2023 Report Posted April 29, 2023 Humane prepoznacemo se po majicama.. 1 Quote
azal Posted April 29, 2023 Author Report Posted April 29, 2023 malo ce da kasni, guzve na granici. javicu preciznije malo kasnije. 1 Quote
Haos sam ja Posted April 29, 2023 Report Posted April 29, 2023 Odlično. Više vremena za pivčugu. Quote
azal Posted April 30, 2023 Author Report Posted April 30, 2023 koliko pokidalo nemam reci, hvala ortacima sa yuma, hvala rusima. bas prskanje 6 Quote
kuruz Posted April 30, 2023 Report Posted April 30, 2023 baš vrh što smo videli oba benda na samom početku turneje i u ovom momentu u njihovim karijerama odlično bilo Quote
Kumodraski Vo Posted April 30, 2023 Report Posted April 30, 2023 Do jaja svirka stvarno, momci odusevili sa energijom i zvuk je bio skroz cist i nepreglasan, meni onde bio bolji zvuk nego u domu omladine fazon.. Svaka cast azalu i ostatku organizacije, pozdrav za ekipu.. 1 Quote
Haos sam ja Posted April 30, 2023 Report Posted April 30, 2023 Mnogo dobro bilo, em je onaj prostor ludilo totalno, baš bigz vajb. Iako su mi midžeti iz Miscreance muzički interesantniji, Suppression su bili baš dominantni i ubedljivi, čim vidiš da gitarista ima onu frizuru gde je proćelav al fura dugu kosu znaš da će brat da ošuri. Zvuk korektan, žurka odlična, mogle bi ovakve svirke malo češće. Sasvim dobar broj ljudi što mi je jako drago i zbog organizatora i zbog toga što će ova dva benda tek da deru u nastavku karijera. Quote
Grobodan Posted April 30, 2023 Report Posted April 30, 2023 sjajno vece, bas nemam zamerke oba benda pocepala, dobar zvuk, dosta iskusnih glava u publici hocemo jos ovoga Quote
HUMAN Posted April 30, 2023 Report Posted April 30, 2023 Da super svirka bila sinoć, bendovi rasturili, sjajna atmosfera, fino popunjen prostor, definitivno ovaj prebeg rusa pozitivno utiče na posećenost svirki, ljudi se totalno odomaćili ovde hahaha.. Što se tiče bendova, iako su oba benda odlično zvučala na mene su ipak jači utusak ostavili Miscreance, bukvalno kao da sam slušao pola Death svirke koliko imaju sličnih rifova iz Human/Individual faze, a šta tek da kažem kad su za bis izabrali jebeni Merciless Death Naklon!!! Mislim da je za onaj sobni prostor bilo ipak malo preglasno, što je naročito bilo izraženo kod Suppressiona tako da su na momente delovali i previše muljavo.. ali ono, to su neke mikro zamerke.. Sve u svemu sjajno veče i treba što više ovakvih svirki biti, svaka čast Lazi što nam je omogućio da vidimo ova dva mlada i prespektivna benda u punoj snazi!!! I da pozdrav za ekipu!!! 1 Quote
Recommended Posts