Haos sam ja Posted June 1, 2023 Report Posted June 1, 2023 Karte 1700 rsd: https://new.gigstix.com/event/gaerea-beograd-08-jun-2023/?fbclid=IwAR2lC_YplmRozUyu6Ub1YnpsnnCdsqpVBVOJYekjgFuCsTCLAhj4XBBWL90 Ja ne znam kako će na ovoj barci ovo da se održi al ajde da vidimo, ovo manje više ali i Suffocation će da bude na istom mestu, ima da se potopi splavić Quote
Mickey mouse Posted June 1, 2023 Report Posted June 1, 2023 Valjda imaju neku alternativu pošto se najavljuju neki potopi sledeće nedelje... Quote
Haos sam ja Posted June 8, 2023 Author Report Posted June 8, 2023 Satnica za večeras: 20:00 Vrata 21:30 GAEREA Ulaznica će biti i na ulazu Quote
Kumodraski Vo Posted June 8, 2023 Report Posted June 8, 2023 Tebra znas sta je lazin jugosped za ovo, 1700 za sat vremena post rocka.. Jos sam i pokiso.. Quote
azal Posted June 9, 2023 Report Posted June 9, 2023 doveo sam ja Graf Orlock na taj splav back in the day kad nije bio fensi Quote
Haos sam ja Posted June 9, 2023 Author Report Posted June 9, 2023 Nije trajalo ni sat vremena. Sve vreme ja falio bas bubanj u miksu, kao bez čitave jedne dimenzije da su svirali. Ali nije bilo loše. Quote
Mickey mouse Posted June 9, 2023 Report Posted June 9, 2023 Ma nije bilo loše,ozvučenje je kršić ali band je sasvim ok uživo. Pevač me malo nervirao sa onim "kam on belgrajd" u svakoj pesmi...važi brt,nismo deca. Zappa je super za leto,bilo baš prijatno.Ali zato jelen točeni 420 dindži lol. Ti što su pokisli,jbg šta reći,koncert se završio sat vremena pre kiše... Ljudi onako,tipa 80...ja sam očekivao više,kad već ljuti BM fanovi napune DOB na Mgli za očekivati je da dođu da čuju nešto slično i negde drugde.ali jok... Quote
Kumodraski Vo Posted June 9, 2023 Report Posted June 9, 2023 Jbg da je bila jedna predgrupa barem i veci prostor, ali stoji da su ovi profi, ne mogu da serem nista.. Quote
Mickey mouse Posted June 9, 2023 Report Posted June 9, 2023 Ma gde veći prostor i ovaj je bio poluprazan...ili polupun kako se uzme.I super što je bilo napolju,makar leti da se odmorim od svih onih zadimljenih šupa. Quote
out of cuprija Posted June 9, 2023 Report Posted June 9, 2023 kome je gaerea ok bez filozofiranja može kaže da je bio odličan koncert. grevota što su skratili, jedino to. Quote
Kumodraski Vo Posted June 9, 2023 Report Posted June 9, 2023 1 hour ago, Mickey mouse said: Ma gde veći prostor i ovaj je bio poluprazan...ili polupun kako se uzme.I super što je bilo napolju,makar leti da se odmorim od svih onih zadimljenih šupa. Dobro jeste, reko možda kad bi bila predgrupa pa onda u dom.. Jes lepse ovako na splavu, klubovi su slabi sa ventilacijom.. Quote
dimmu1 Posted June 9, 2023 Report Posted June 9, 2023 Sigurno su se super uklopili na splavu sa "blek metal" senzacija djuskanjem i gubljenjem na bini 😆 Quote
Haos sam ja Posted June 9, 2023 Author Report Posted June 9, 2023 Mislim da ljude iritira što je ovo označeno kao black metal a u stvari je post metal. Nebitna stvar. Quote
Kumodraski Vo Posted June 9, 2023 Report Posted June 9, 2023 Pa post bm ima podjednako oba, al gomila tog modernog nacelno atmo bm je u stvai post.. Quote
Recommended Posts