Jump to content

Recommended Posts

Posted

Škotski pirate/folk/power metal sastav Alestorm nastupiće 8.avgusta u Bašti KST-a. Po poslednjim informacijama, ograničen broj karata po ceni od 2900 dinara je prodat, te je sada regularna cena 3500 dinara.

Na stranu što je vreme godišnjih odmora i što se ne može očekivati neka značajnija poseta, mislim da je bend zaista kvalitetan, možda ne toliko omiljen među metal publikom, ali svakako je definitivno muzički i svirački sazreo. Na aktuelnoj turneji promovišu svoj sedmi cd pod nazivom "Seventh rum of a seventh rum".

Ko dođe, sigurno će biti zadovoljan!😉

• Downvote 1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Pa, sad kad bolje razmislim, ne mnogo osim totalni neukus i odnos cene karte i kvaliteta bašte KSTa

Primarno zameram onome ko je plasirao proizvod na tržište i sad za njega traži bilo gde izmedju 2 i 6k u zavisnosti od toga koja Seljačka Buna svira sa njima, bez uvrede Seljačkim Bunama

Njemu zameram što mu je zinulo dupe za parama i zaradjuje na raji

Edited by Havočka
  • Downvote 1
Posted
On 8/6/2023 at 5:31 PM, Havočka said:

Pa, sad kad bolje razmislim, ne mnogo osim totalni neukus i odnos cene karte i kvaliteta bašte KSTa

Primarno zameram onome ko je plasirao proizvod na tržište i sad za njega traži bilo gde izmedju 2 i 6k u zavisnosti od toga koja Seljačka Buna svira sa njima, bez uvrede Seljačkim Bunama

Njemu zameram što mu je zinulo dupe za parama i zaradjuje na raji

Ma to je ok,ne bih otišao i da je džabe,al publike za ovo očigledno ima pošto je koncert skoro sold out.Prostor ko prostor,tu baštu kst sam uvek mrzeo al ima i gorih rupčaga.

E sad,isti organizator dovodi i ove mornare:) ali i Unidu,dovodili su i one Portugalce,doveli bi i Suffocation da ne odustaše,tako da ne znam,bolje da ima i takvih nego nikakvih.Na pet sranja,dovešće jednog poluok tako da ono...

A cena karte je jeziva indeed,ali jbg koncert je sold out,znači može ta cena,tako veli tržište...

• Upvote 2
Posted

Da rezimiramo, ukratko...

Koncert je bio prilično popunjen, po mojoj proceni, oko 500 ljudi, iako ne znam koliko karata je pušteno u prodaju, i da li je sve prodato, ali čini se da je dobro prošlo. Cena je malo jača, iskreno za ovaj bend je plafon 2500 -2800 dinara. Ali, o ukusima ne vredi raspravljati.

Jedina zamerka je što su pomerili početak, i umesto u 21, predgrupa u vidu domaće Seljačke bune je izašla u 21,45 a glavni bend u tačno 23. Allestorm su svirali oko sat i po, i tu nema šta da se doda, jer da budemo iskreni, sve preko toga bi bilo previše. Lepa atmosfera, fina žurka, dovoljno piva i tu se  priča oko Allestorm nastupa zaokružuje. Da ćemo nešto pamtiti dugo ovaj nastup, možda i nećemo, ali pošteno su ga odradili. Posebno moram naglasiti da su momci iz benda imali pozitivan stav, fotkali se s publikom, potpisivali karte i sl.

Zamerka - nije stigao merch, navodno je ostao "uhapšen" na carini, a baš sam hteo da kupim majicu, jer dugo nisam uzeo na koncertima.

I još nešto, u vezi sa posetom - publika se definitivno vraća na metal dešavanja. Soulfly rasprodat, DRI prilično dobro popunjen. Da li je to nedostatak nekih većih i ozbiljnijih imena, ili smo se uželeli dobre svirke, ostaje da sami procenimo...😎

Posted

Zapravo je logično i u skladu sa propisima to što se pleni merch. Bendovi unose robu za prodaju, uzmu čist keš, ne plate ni dinar poreza i odu. Neće da može.