Frankenchrist Posted January 24, 2003 Report Posted January 24, 2003 Verujem da je dosta vas culo za ovaj odlican death bend.Inace su iz San Franciska i imaju dva albuma za sada.A evo i linka: http://artists.mp3s.com/artists/147/exhumed.html Komentari... Quote
scissors Posted January 26, 2003 Report Posted January 26, 2003 slušao sam oba njihova albuma, "Slaughtercult" i "Goremetal", mada moram priznati da mi se "Goremetal" mnogo vipe sviđa a: kao prvo po polju produkcije - bolesna je, čvrsta i sve u svemu stvara bolju atmosferu nego na drugom albumu... mada ne mogu reći da je ni "Slaughtercult" loš album... vrišteći vokal je super, baš je dobro pao na muziku, dok je onaj grind growl, stvarno... :roll: neslušljiv Quote
Frankenchrist Posted March 14, 2003 Author Report Posted March 14, 2003 Ne mogu da verujem! Nemoguce da se nikom ne svidja!! Jos gore ako niko nije sluso............. :roll: Quote
Astral Posted April 13, 2003 Report Posted April 13, 2003 Ne mogu da verujem!Nemoguce da se nikom ne svidja!! Jos gore ako niko nije sluso............. :roll: naravno da sam slusao !!! daj, ne mogu da verujem da je ovaj forum toliko los ??? slaughtercult i goremetal, ne znam koji mi je jaci !!! Quote
Frankenchrist Posted April 13, 2003 Author Report Posted April 13, 2003 Znaci napokon se pojavio neko ko ceni ove likove!!! Po meni je slaughtercult bolji, jes' da gore metal nisam sluao ceo, ovaj mi bolje zvuci.Bolje je isproduciran za njihov zvuk.Scream vokal je odlicno lego na muziku a growl je...........jebeno nenadjebiv!!!! Quote
Frankenchrist Posted April 13, 2003 Author Report Posted April 13, 2003 I naravno Decrepit Crescendo !!! Quote
Predator Posted April 13, 2003 Report Posted April 13, 2003 Pohvala za Exhumed. Mada sam slushao samo "SlaughterCult" mogu reci da je bend odlichan. Quote
Frankenchrist Posted December 20, 2003 Author Report Posted December 20, 2003 Jeli, dechaci , jel slusao neko ovaj novi album od Exhumed "Anatomy is destiny"?? Na sta lici, vredi li nesto? Quote
Kent Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 Album je qva! Novi Carcass, nema govora... Quote
Guest gore-m-milica Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 AHHH tako sam razocarana sto nisam mogla da ih vidim sinoc...AAA ali cula sam sve najbolje dada...to su EXHUMED ..... Quote
Grobodan Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 U,jebote!Danas sam nabavio Anatomy is Destiny i album stvarno ubija!Svirka u totalno Carcass fazonu sa malim dodacima Thrasha,mnogo mocno!Sigurno jedan od najboljih albuma prosle godine! In the name of Gore!!!!!!!!!! Quote
scissors Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 oh yeah! znao sam da će da naprave dobar album, ali ipak su me malo iznenadili... mnogo bolja svirka, vokali, produkcija brutalni death u svom elementu... malo su i tehnički ojačali koliko mi se čini... nema šta, ove godine baš će biti dobrih albuma novi behemoth, pa i vader valjda uskoro Quote
Grobodan Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Jebiga,samo sto je Exhumed izasao prosle godine. A ove godine:Suffocaton,Obituary,Malevolent Creation,Immolation...do jaja! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 Nista reci cu samo Till Death !! Quote
`bloodflood Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 ma carcass clon...doduse, vjerovatno jedan od boljih... Quote
Grobodan Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 Jebiga,kad sviras Gore/Grind,zaista je tesko pobeci od Carcaaa uticaja,ipak su oni najbolji bend tog stila,ali ipak mislim da Exhumed daju nesto svoje,dodir svih metal stilova se oseca u njihovoj mjuzi na poslednjem albumu. Quote
`bloodflood Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 fakat se osijeca....i bas zato mi je album totalno razocarenje...ocekivo sam nesto brutalno, a ne ovo sranje...produkcija je predobra, tj. sminkerska i to jos vise kvari dojam o citavom albumu, btw, previse melodike su ubacili...mislim da su pokusali napravit neki malo "brzi" Necroticism, ali nisu mu ni prismrdili...moja ocijena bi bila 7/10. Quote
Grobodan Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 Moja ocena 10/10...Savrsen mi je album,ne smeta mi ni produkcija ni melodika,sve je to mnogo dobro odradjeno. Quote
scissors Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 tako je nije sve u brzini i superbrutalnosti... Quote
ZWER Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 fakat se osijeca....i bas zato mi je album totalno razocarenje...ocekivo sam nesto brutalno, a ne ovo sranje...produkcija je predobra, tj. sminkerska i to jos vise kvari dojam o citavom albumu, btw, previse melodike su ubacili...mislim da su pokusali napravit neki malo "brzi" Necroticism, ali nisu mu ni prismrdili...moja ocijena bi bila 7/10. Ako ti je album sranje zasto mu dajes tako visoku ocenu (7/10) Quote
`bloodflood Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 zbog toga sto su kopija svemocnog Carcassa... zajebajem se...mislim da ocijena nije velika...malo je jaca od prosijeka, ali daleko od perfektnog albuma...ne mislim bukvalno da je sranje, jebiga, znas sta mislim, nego definitvno sam ocekivao nesto vise od ovog albuma s tim da sam slusao kako su ih "deatheri" nahvalili...dobro je to samo da je produkcija malo prljavija i da je ipak samo malo brutalnije..., da ima malo vise GROWL vokala, itd...jebiga, meni je jednostavno neprihvatljivo bilo kakvo (pretjerano) ubacivanje melodike od benda koji se fura na GORE/BRUTAL furku...pogledaj samo covere... Quote
Grobodan Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Exhumed objavio split sa Ingrowing...Lepo. Quote
Nikola SICKSICKSICK Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Exhumed objavio split sa Ingrowing...Lepo. Javi kad nabavis pa da se razmenimo nekako Quote
Grobodan Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Naravski Moram ti srezati ieke UG OS bendove na koje se mnogo lozim kao KAAMOS,NUNSLAUGHTER,MORTEM...da cujem tvoje i Stevino strucno misljenje. Samo da napomenem da je materijal oba benda na splitu neobjavljen dosad,pa to definitivno treba imati. Quote
Nikola SICKSICKSICK Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Ajd javi mi koji ti je e-mail pa da ti bacim moj katalog ako hoces Quote
Recommended Posts