Angelystor Posted October 11, 2019 Report Posted October 11, 2019 Dosadno ovo, vratite death metal Exhumed. Quote
Grobodan Posted October 12, 2019 Report Posted October 12, 2019 Bas naprotiv, meni ovo zabavnije od proslog mnogo. Ima smek Gore Metala, yes pls, samo da je gadnija produkcija ali nema veze. Matt Harvey je jedan cova koji zna kako da se zabavlja. Quote
kuruz Posted June 4, 2020 Report Posted June 4, 2020 evo ga splithttps://mega.nz/file/zs8yDaqZ#4AXcR6a1k1OGztnt54i1w3qh4TGljDkHADV7_j84S6A Quote
Grobodan Posted October 29, 2022 Report Posted October 29, 2022 (edited) Meni ovaj novi najbolji od reuniona, bas prijatno iznenadjenje. Super zabavan mi je bio i prosli ali malo limitiran u izrazaju, ovaj je uzeo malo death metala, malo grinda, malo svedskih finti i za kraj thrasha i pankerice da se zasladi, uz produkciju koja je bas dobro postavljena. Pesme zarazne, nema sviranja kurcu. Sve u svemu topla preporuka. Edited October 29, 2022 by Grobodan Quote
Recommended Posts