KinSlayer Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Oni su bre za malu salu SKC-a... Realno. Quote
Prisoner of Dreams Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 и то евентуално као нека предгрупа Quote
darkmiss Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Oni su bre za malu salu SKC-a... Realno. realno, ne bi ni to popunili... ako dolaze ljudi iz bga i okoline, ja cu da ih smestim u podrum... Quote
:matija Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Nije da zasluzuju, ali sad iskreno. Ne vidim kako oni zasluzuju da sviraju pred vise ljudi od jednog thresholda i pain of salvationa + su uzivo golo govno. Quote
Bata Trokrilni Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Pa recimo da bi meni bilo zanimljivije da ih slušam, nego Threshold i Pain of Salvation. I to uzmi u obzir da su mi Dragonforce ipak daleko od omiljenog benda. Quote
Imrahil Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Nije da zasluzuju, ali sad iskreno. Ne vidim kako oni zasluzuju da sviraju pred vise ljudi od jednog thresholda i pain of salvationa Quote
Grobodan Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Pa recimo da bi meni bilo zanimljivije da ih slušam, nego Threshold i Pain of Salvation. I to uzmi u obzir da su mi Dragonforce ipak daleko od omiljenog benda. Svako prema svom uzrastu Quote
Bata Trokrilni Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Svako prema svom uzrastu Ako odrastanje znači prelazak na slušanje smor bendova poput Pain of Salvation, onda ne želim da odrastem. Quote
darkmiss Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Ako odrastanje znači prelazak na slušanje smor bendova poput Pain of Salvation, onda ne želim da odrastem. jesu daleko od omiljenog, znam, stvarno nemaju mnogo fanova ovde... a uzivo su odlicni recimo: nije bas dobar snimak, al slusaj publiku... tako bih i ja... bar znaju kako da pokrenu publiku, svi divljaju... Quote
:matija Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 (edited) Tolika kolicina gluposti je skoncentrisana na ovoj temi da je to strasno. :) Edited April 6, 2009 by Ash Quote
darkmiss Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Tolika kolicina gluposti je skoncentrisana na ovoj temi da je to strasno. tacno. overloadovao si ovu temu... Quote
vegeta Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 meni dragonforce extra zvuci uzivo! ne kapiram sto se tolko proseravate da su losi?!? bilo bi extra da izdaju neki live album uskoro... Quote
Talvi Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Tolika kolicina gluposti je skoncentrisana na ovoj temi da je to strasno. :) Ponekad pomislim da bi bilo dobro kada bi postojao neki IQ test, koji bi proveravao nivo inteligencije, opste znanje i poznavanje muzike, pa tek kad to polozis da mozes da se registrujes na forum. :) Quote
:matija Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 (edited) Haha Tako nesto Edited April 6, 2009 by Ash Quote
Telcontar Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Ako odrastanje znači prelazak na slušanje smor bendova poput Pain of Salvation, onda ne želim da odrastem. I kada bi pokushao da odrastesh u tom smislu, ne bi ti uspelo. Moram priznati, nekad sam zaista ubedjen da iz ciste dosade i zabave namerno kontrirash svemu iole smislenom na ovom podforumu, prosto je nemoguce da neko zaista ima takve muzicke stavove.... Ponekad pomislim da bi bilo dobro kada bi postojao neki IQ test, koji bi proveravao nivo inteligencije, opste znanje i poznavanje muzike, pa tek kad to polozis da mozes da se registrujes na forum. :) Quote
AwakeN Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Nezelim da potcenjujem nijedan bend ali ovde stvarno nema sta da se cuje,furaju neku brzinu u kojoj nema ni malo duse,samo se cuju dupli basovi trrrrrrrrrrr.................................... Quote
FëanorSonOfFinwë Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Ma sta god vi ovde iskenjali DF ce mi uvek biti jedan od omiljenih bendova! I imaju neke stvarno dobre pesme- exept ovaj novi album im je totalni krsh ! Quote
AwakeN Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Kada jos malo porastes,i cujes jos par boljih bendova svatices da je to nista,bez uvrede. Posusaj Symphony X za brzo sazrevanje. Quote
FëanorSonOfFinwë Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Ma cuo sam nesto, al nesvidja mi se. Ovih dana slusam Dream Theater tako da se moze reci da sam vise sazreo od vas xD Quote
darkmiss Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Ma sta god vi ovde iskenjali DF ce mi uvek biti jedan od omiljenih bendova! I imaju neke stvarno dobre pesme- exept ovaj novi album im je totalni krsh ! hvala bogu, pojavio se neko normalan! novi album je sranje nevidjeno... ne znam sta im bi. u svakom slucaju, najbolji im je prvi, inhuman rampage, bar po meni,a druga dva su mi podjednaka... inace onaj malezijac je na listi najboljih 40 gitarista sveta! car, kako svira... Quote
Talvi Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 (edited) u svakom slucaju, najbolji im je prvi, inhuman rampage, bar po meni,a druga dva su mi podjednaka... Inhuman Rampage je treci DragonForce album. A ako mislis na Hermana, on je iz Hong Konga, ne iz Malezije. Malezija je islamska zemlja i tamo 'oce da te hapse ako si metalac. Edited April 8, 2009 by Talvi Quote
Recommended Posts