darkmiss Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 (edited) Inhuman Rampage je treci DragonForce album. o.O koji trip... ja vec 4god zivim u zabludi... :) onda im je treci najbolji, a prva 2 su ok... edit: zasto meni pune glavu pogresnim informacijama...? Edited April 8, 2009 by DarkMiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FëanorSonOfFinwë Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 a najacha pesma je Disciples of Babylon! xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Posusaj Symphony X za brzo sazrevanje. Potpisujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 najaca pesma je dolina prokletih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 a najacha pesma je Disciples of Babylon! xD najaca pesma je dolina prokletih Najjaca, narode. Dva j. Sorry, bodete oci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Posusaj Symphony X za brzo sazrevanje. amin i plus beskonacno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 I kada bi pokushao da odrastesh u tom smislu, ne bi ti uspelo. Moram priznati, nekad sam zaista ubedjen da iz ciste dosade i zabave namerno kontrirash svemu iole smislenom na ovom podforumu, prosto je nemoguce da neko zaista ima takve muzicke stavove.... Takve stavove ima većina ljudi na ovom podforumu. Ne može svako da svari taj tip prog metala koji svira PoS, a ja i ne pokušavam da ga svarim. Odavno sam odustao od toga. Dragonforce barem mogu da svarim i lepo bih se proveo na njihovom koncertu, iako su daleko od onog zvuka koji preferiram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwakeN Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Ma cuo sam nesto, al nesvidja mi se. Ovih dana slusam Dream Theater tako da se moze reci da sam vise sazreo od vas xD Poceo sam da slusam Dream kada sam imao 15,16 god.,a sada imam 25 tako da ces teze da sazres,jos moras da ih slusas na dobrom si putu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Orgasmatron Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Ma cuo sam nesto, al nesvidja mi se. Ovih dana slusam Dream Theater tako da se moze reci da sam vise sazreo od vas xD hahahaha sinak, da bi rekao da si sazreo morash da se odvojish od 1-2 benda i da slushash malo shire i dalje!! Nije DT jedini progressive bend na planeti. Ali nemoj se bojish, kad odrastesh kazace ti se samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rat_Skates Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Ma cuo sam nesto, al nesvidja mi se. Ovih dana slusam Dream Theater tako da se moze reci da sam vise sazreo od vas xD Ko je tebe slagao da si sazreo ako slushash samo jedan bend ili jedan zanr??? kakvih sve sluchajeva nema na ovom forumu pa to je chudo nevidjeno. Sinak, da bi mogao da pochnesh da prichash o sazrevanju morash da pochnesh da slushash vishe od jednog benda a ta prichica sa DT-om i sazrevanjem..... kako da ti kazem..... IDI MENJAJ PELENE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Dobro ajde pustite coveka. Mislim nije da branim DF, u odnosu na DT, oni su meni smeshni, SyX bolje da ne ubacujem u prichu uopshte, ali ako se coveku ne svidja ... nije prog za svakoga .. ( mada ja oduvek pricham da nije metal za svakoga ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FëanorSonOfFinwë Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Ko je tebe slagao da si sazreo ako slushash samo jedan bend ili jedan zanr??? kakvih sve sluchajeva nema na ovom forumu pa to je chudo nevidjeno. Sinak, da bi mogao da pochnesh da prichash o sazrevanju morash da pochnesh da slushash vishe od jednog benda a ta prichica sa DT-om i sazrevanjem..... kako da ti kazem..... IDI MENJAJ PELENE Pacove mozes da mi se na*usis k*** mrtvaku raspali ti ces meni da kazes da sam klinac, nadji pametnija posla nego da prozivas ljude po furimama no liferu mrtvi! i aj pogledaj sta ja slusam pa onda mi reci... I ne matori ja ne nosim pelene za razliku od tebe gay fagetu propali idi leci komplekse dildom!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Smiri se malo.Popi' pivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 oO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 :) :) Kralju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FëanorSonOfFinwë Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Izgleda da je otisao sa ovog foruma na neki findgaypartnerforum.com xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmiss Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Izgleda da je otisao sa ovog foruma na neki findgaypartnerforum.com xD on nikad ni ne dolazi ovde, jer nije u stanju da cita sta sve pisete po forumu a da ne razbije ekran kompa (ima malo kratke zivce ) svratio samo jednom... zato ponekada cita sta ja sve lupam, da se malo zajedno smejemo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Juuu, al ce da lete banovi ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 on nikad ni ne dolazi ovde, jer nije u stanju da cita sta sve pisete po forumu a da ne razbije ekran kompa (ima malo kratke zivce ) svratio samo jednom... zato ponekada cita sta ja sve lupam, da se malo zajedno smejemo... Nemoj tako, otkrivaš čoveku identitet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Sutra idem da pogledam te likove, pa da vidimo. Valjda ce da nas dobro zabave, oca im hohstaplerskog . Vidim, misljenja su podeljena. Ja ne mirisem powermjetal i te fore, ali ne mari. Nasi su. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FëanorSonOfFinwë Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Sutra idem da pogledam te likove, pa da vidimo. Valjda ce da nas dobro zabave, oca im hohstaplerskog . Vidim, misljenja su podeljena. Ja ne mirisem powermjetal i te fore, ali ne mari. Nasi su. aj javi kako je bilo, i moze koja slika xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Bilo je ok, mada se u stvari ne secam kako je zavrsilo. Zapih se malcice. Jebi ga, Englezi, vole da piju. I pre certa, uredno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 DragonForce = Kid Metal (bez uvrede onima koji su fanovi naravno) ovo kazem zato sto se klinci koji ulaze u metal mnogo loze na te video igrice efekte (naravno bio sam jedan od njih) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Bese stvarno puno omladine na koncertu. Ali bese i starijih. Likovi su totalno down to earth. Isao sam sa ortakom koji ih je upoznao prosle nedelje u avionu pa su partijali. Ostavise mu na blagajni karte i propusnice za backstage. Pijemo mi pivo, kad eto ti djitriste (Sam) svira predgrupa a on sedi u publici, niko ga i ne prepoznaje sta li, pije pivo sa svojom curom. Onda snimio ovog mog ortaka i mene pa nam se 'nakacio'. Kao, what's up. Momci su totalno cool i kapiraju da im je doslo tih njihovih pet minuta, pa daj sta das, nece trajati vecno. Vrnuce se u Septembru pa ce organizovati neko zezanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts