Angelystor Posted July 30, 2019 Report Posted July 30, 2019 Album se 'ladno zove "Extreme Power Metal". Quote
azal Posted July 31, 2019 Report Posted July 31, 2019 kidanje. steta sto je muzika toliko glupa Quote
Haos sam ja Posted August 15, 2019 Report Posted August 15, 2019 Haha, ladno su angažovali Stevie T-a kao basistu. 1 Quote
Chicken Little 420 Posted August 26, 2019 Report Posted August 26, 2019 https://getmetal.club/162160-dragonforce-extreme-power-metal-2019.html Quote
HEFEST Posted December 12, 2022 Report Posted December 12, 2022 Prethodni album je bio perfektan kao i nekoliko njihovih poslednjih. Pesma Strangers obrnuta sigurno hiljadu puta na mojim sokocalima. Evo najava novog Quote
dAdAiSt Posted December 12, 2022 Report Posted December 12, 2022 Ovi još snimaju? Sećam se hajpa dok smo još imali metal medije. Quote
HEFEST Posted December 12, 2022 Report Posted December 12, 2022 Meni su sada bolji nego ranije. Nije samo drndanje do besmisla. Ovaj spot mi omiljeni. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted March 15 Report Posted March 15 Ko voli ovaj bend za njega ce vest da je album izasao danas biti super. U to ime i novi video... Quote
dAdAiSt Posted March 24 Report Posted March 24 Odličan novialbum. Svi sve znamo o "najbržem" bendu na svetu. Ovi britanci imaju određeni "flavour" i predstavljaju prve perjanice modernog metala. Album počinje furiozno, sa Power Of The Trigotce, i tako to ide, sa tekstovima iz sfere fantastike, i možemo smatrati ovaj album nastavljačem tradicije power metala, i svrstavaju se u rang sa Rhapsodijem i Stratiovariusom. Recimo posmatrajmo Kingdom Of Steel, verovatno vrhunac albuma, pesmu koja je nešto najbolje što je bend smislio u svojoj karijeri. Time bih finiširao ovu mikrorecenziju. Produkcija ovog albuma je perfektna, a album je verovatno vrhunac trenutne ponude. Quote
dAdAiSt Posted May 7 Report Posted May 7 http://www.hellycherry.com/2024/04/dragonforce-warp-speed-warriors.html Quote
Recommended Posts