WoI Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 al si se nalozio bre http://www.bbc.co.uk/eurovision/ pogledati uvek zvanican vebsajt Quote
Sale B.C. Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 nemoj prditi kurcu pravi uk predstavnik Quote
_powerslave_ Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 da nastupaju za veliku britaniju ma bre nadjite na ovom you tubu EVO I samo zbog ovoga si ti zakljuchio da oni nastupaju na evroviziji? hahahah... Quote
Grob Bez Dna Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 jbt, koji si ti babun..nalozi nas lepo Quote
Mita Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Ma i mene su nalozili to mi ortak poslao jbg Quote
Grob Bez Dna Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 nemoj sad ortaka da krivis!ti si kriv! Quote
wildboy Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Auuuu jbt, ja se nalozhih ko baba na penziju....ccc kakav je to nachin XD al dobro, da su doshli, blejao bi celo veche ispred...de se beshe odrzhava eurosong??? i chekao bi ih da izadju, i onda bi ih smarao kao da se slikamo itd itd Quote
Guest ilay Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Zadnje vreme slusam power metal... DragonForce medju prvima Kako bi to moj buraz nazvao "drzi przi metal" Quote
Night Prowler Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 25. avgust - novi album. Jedva cekam Quote
Angelystor Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 British extreme epic power metallers DRAGONFORCE will release their new album, "Ultra Beatdown", on August 25 via Roadrunner Records. The track listing for the CD is as follows: 01. Heroes Of Our Time 02. The Fire Still Burns 03. Reasons To Live 04. Scars Of Yesterday 05. Heartbreak Armageddon 06. The Last Journey Home 07. Inside The Winter Storm 08. The Warrior Inside Ochekujem dosadu...Ili barem neshto veoma loshe (tipa core uplivi i sl.) Quote
Night Prowler Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Ne jedite govna Jedva cekam novi album Quote
Mita Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Ne jedite govna Jedva cekam novi album tako je Quote
:matija Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 haha, ma ajde bre, ovaj bend je meni tako odbojan da to nije normalan, mogu najvise da odslusam jednu pesmu nedeljno, da se ne bi smorio, a ceo album od pocetka do kraja nema sanse.. Quote
Mita Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 haha, ma ajde bre, ovaj bend je meni tako odbojan da to nije normalan, mogu najvise da odslusam jednu pesmu nedeljno, da se ne bi smorio, a ceo album od pocetka do kraja nema sanse.. ja ne mogu a da ne preslusam sva tri albuma za redom Quote
Sale B.C. Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 imam neki njihov live snimak - ni da prismrdi studijskoj verziji, a onom liku glas puca sam tako Quote
Prisoner of Dreams Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 a sto ima ''zdrave'' zubice imam ja live s graspopa, cini mi se. gube im se sve one gitarske melodije Quote
:matija Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 (edited) kad sam pricao sa apollo-m (pevacem firewinda, oni su isli s njima na turneju), on rece da se oni raspadaju uzivo u odnosu na studio, i da ne mogu da postignu ono sto je u studiju, jos da jedan od njih mnogo pije, pa izlazi pijan i gresi Edited June 7, 2008 by Angrist. Quote
Prisoner of Dreams Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 verovotno se i ne primecuje ko je taj u svoj onoj papazjaniji solaza a inace, nije tako losh bend, prva 2 albuma su mi bila osvezenje na speed/power sceni. posle su vec poceli malko da smaraju. predvidivi totalno. Quote
Night Prowler Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Ja bas i ne vidim puno razlike medju albumima, osim sve glupljih imena pesama Mislim, Revolution Deathsquad? Operation Ground & Pound? Gimme a break... Ovako nije los bend, prve pesme sa sva 3 albuma su i najbolje Quote
Recommended Posts