oʞɾoƃ Posted July 13, 2008 Report Posted July 13, 2008 Nisam neki veliki ljubitelj ovog power-a ali skidam kapu ovim momcima na brzini posebno bubnjaru lik ima strasne noge za basovima.... 1349 - Celestial Deconstruction To su noge. Quote
_powerslave_ Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 Album je nevidjeni smor...samo cu to reci. Quote
DBrave Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 (edited) http://rapidshare.com/files/129546793/D.F._-_U.B.CROM.rar Pasword: www.crom-diosesdelmetal.blogspot.com evo vam album,,, sto se mene tice ne znam ni dal da ga skidam, sve mi je to postalo uzasno dosadno... Edited July 14, 2008 by DBrave Quote
WindrideR Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 Ja sam prijatno iznenanadjen ovim albumom. Vise lici na VOTD nego na prethodna 2. 1. stvar posebno! Quote
facaly Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 jes vala vise lici na VOTD ,hehehe al su se izvukli bas bi me iznervirali da su nastavili kako su kreenuli hehehe meni je bolji od proslog i to dosta !!! Quote
Grobodan Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Jebem ti, jedva sam preziveo ovaj album. Na prvo slusanje ugasio posle prve pesme, tek iz drugog puta ga nekako odslusao celog... SVE je isto kao pre. Kao da slusam Inhuman Rampage ili Sonic Firestorm. Ok, ima ona izreka da ne treba menjati tim koji pobedjuje, ali meni je ovo totalno zamorno, ono sto je nekad bilo mega uzbudljivo sad je mega klise. Cak ime albuma je u fazonu prosla 2, sledeci ce se zvati Turbo Devastation ili nesto na taj fazon... Quote
Black desire Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Ima dobrih pesmica, npr. ona nesto Fire Freedom nesto, ta mi je super Quote
KinSlayer Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 (edited) uzasno dosadno... Edited August 2, 2008 by KinSlayer Quote
oʞɾoƃ Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 ono sto je nekad bilo mega uzbudljivo Za ovo cu te prozivati do kraja zivota Quote
WoI Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 ma ovim ljudima je trebalo zabraniti da izdaju albume nakon inhuman rampaga Quote
Bata Trokrilni Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Mene mrzi da skidam ovaj album, zato što znam da ću ga s mukom jednom preslušati i posle više neću puštati, sudeći po komentarima. Quote
Grobodan Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Za ovo cu te prozivati do kraja zivota Sto? Pa kad su se pojavili bilo je ludilo – ultra brz mega gej Power – sta ces bolje? Ali ne mozes vecno jednu istu foru da vrtis, postaje dosadna... Ili ti to na racun njihove gejstine? Sta ti uopste trazis ovde, idi slusaj Alias .i. Quote
Bata Trokrilni Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Oni nisu sposobni ništa originalnije da smisle, izgleda. Quote
Despot! Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Za ovo cu te prozivati do kraja zivota Quote
Angelystor Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Meni ovaj album odlichan Evo vec drugi put ga vrtim zaredom..ima ogavnih pesama, ali i predobrih, ova trojka mi se bash izdvojila: "The Fire Still Burns", "Reasons To Live". "Heartbreak Armageddon" Quote
Sandman Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Meni ovaj album odlichan Pripazi se,mozhda ce i tebe zajebavati do kraja zhivota. Quote
WoI Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Meni ovaj album odlichan Pronashao si se u ovoj "Heartbreak Armageddon" a? Quote
Angelystor Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Dobro..nije bash tako dobar album Posle vishe slushanja, kristalishe mi se polako slika..u stvari sveo sam album na to da svega sredinu slusham Ona prva mi ide na kurac strahotno, i uvek se setim uzasnog spota, od zadnje 3, "Inside The winter Storm" ima dobrih delova, ali predugachka jebo majku. Smaraju me sa onim soliranjima, ne samo tu, nego svugde, neki put stvarno umeju tako da ubiju pesmu.. Quote
azal Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 uspeo sam do polovine trece pesme da izdrzim. Quote
Black desire Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 Mislim, krajnje je vreme da se raspadnu i naprave novi bend il nesto, dokazali su da su dobri muzicari, dokle vise.... Ali ocigledno da pali fazon...ne bi im svaki album bio isti... Quote
Totamealand Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Hm... Šta da radim onda, da downloadujem album ili ne? Nisam u principu slušao DragonForce, malo mi se čine presladunjavi čak i za power metal bend, ali ko zna... Quote
Angelystor Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Skini prvi album, pusti odma' "Disciples Of Bablyon" i uzivaj ..ili samo skini tu pesmu Quote
_powerslave_ Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Slozio bih se to mi je inache njihova omiljena pesma. Quote
Night Prowler Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Njihove omiljene pesme su mi Valley Of The Damned, Disciples Of Babylon, My Spirit Will Go On i Through The Fire & Flames. Quote
Recommended Posts