Ајлин Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 znate da ne hejtujem preterano, al ovo moram da kažem: ovaj bend je takvo neopevano sranje da je to prestrašno. aj zdravo sad. Quote
RNA Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 О, како се слажем с овим. Брзина без икаквог разлога, повода и душе. Quote
Ајлин Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 ma nemam ništa protiv brzine, ali ono je narihtano da bi bilo tako. da ne pominjem da sve stvari potpuno bezlično liče jedna na drugu i kad bi se malo usporile verovatno bi tek onda bilo raspoznatljivo koliko vrte jedno isto sranje.... oni su za mene pravi dečačko masturbatorski bend. nema nijedne stvari koja me motiviše da ono slušam... e odo da spavam nek pišu ovde ljudi koji ih vole vidi se da sam umorna kad hejtujem ovoliko Quote
RaVeN Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Ovaj Ultra Beatdown nikako da mi legne...ali zato bre jebu kevu uzivo: http://www.youtube.com/watch?v=V9nrCm0BPYw (hint: obratite paznju na onu u crnom brusu ) Quote
:matija Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Izvinite ljudi, ali meni je ovo bas gej. Quote
Sandman Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 I ja sam baš otvorio temu sa namerom da kažem isto. Quote
Bata Trokrilni Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 znate da ne hejtujem preterano, al ovo moram da kažem: ovaj bend je takvo neopevano sranje da je to prestrašno. aj zdravo sad. Eto, a ja kad kažem da neki bend ne valja, odmah svi skoče na mene. Naravno, reći će neko - pa nije isto Angra i Dragonforce, ali to je stvar ukusa - meni jeste isto, ako Angra nije još gora. Ili - nije isto Dragonforce i Lost Horizon; slažem se da ne zvuče isto, ali su i jedni i drugi dosadni do zla kurca. Uglavnom, između Dragonforce i Dargorona, nemam dilemu koga biram, odlučite se i vi. Quote
darkmiss Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 znate da ne hejtujem preterano, al ovo moram da kažem: ovaj bend je takvo neopevano sranje da je to prestrašno. aj zdravo sad. pa sta cete onda ovde ako ih ne volite? idite na neku drugu temu... dragonforce su epski power-i, ne morate da ih volite, ali nemojte ni da ih vredjate. pozz Quote
RaVeN Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Tako je !! Mrsh svi pederi...koji prozivate ovaj bend !! Quote
darkmiss Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 hahahahahahahaha dobro, nisam bas tako mislila... ali kad vi budete mogli tako da svirate, tom brzinom koju toliko pljujete, onda cete imati pravo da ih prozivate! do tad izvolte negde drugo... Quote
:matija Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 (edited) Mrsh svi pederi...koji prozivate ovaj bend !! Pederi se dele na one koji vole i ne vole dragonforce? Vidim ti pripadas ovoj prvoj grupi. :P PS Posto ovde ljudi zesce reaguju na zajebanciju, da napomenem da je ovo zajebancija, za svaki slucaj. Edited March 7, 2009 by Ash Quote
Bata Trokrilni Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 pa sta cete onda ovde ako ih ne volite? idite na neku drugu temu... dragonforce su epski peder-i, ne morate da ih volite, ali nemojte ni da ih vredjate. pozz Pa ono... nije da se ne slažem. Quote
KinSlayer Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 (edited) Naravno, reći će neko - pa nije isto Angra i Dragonforce, ali to je stvar ukusa To nema veze sa licnim ukusom. Angra nije isto sto i Dragonforce - to je cinjenica, a ne licni ukus... Edited March 7, 2009 by KinSlayer Quote
RNA Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 hahahahahahahaha dobro, nisam bas tako mislila... ali kad vi budete mogli tako da svirate, tom brzinom koju toliko pljujete, onda cete imati pravo da ih prozivate! do tad izvolte negde drugo... Па, оно, ми можемо и брже, али чему? Ово је једноставно брзина без икаквог смисла и циља, брзина ради брзине. "У, је, види што умемо брзо да свирамо..." Quote
Divlji Tigar Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 pa sta cete onda ovde ako ih ne volite? idite na neku drugu temu... dragonforce su epski power-i, ne morate da ih volite, ali nemojte ni da ih vredjate. pozz Oni nisu power metal, u njihovoj muzici nema ni P od powera. Quote
Divlji Tigar Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 (edited) znate da ne hejtujem preterano, al ovo moram da kažem: ovaj bend je takvo neopevano sranje da je to prestrašno. aj zdravo sad. Apsolutno se slažem. oni su za mene pravi dečačko masturbatorski bend. Tačna definicija. Svaka čast! :pivopije: :pivopije: Edited March 7, 2009 by Divlji Tigar Quote
darkmiss Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 jbt, otkad sam dosla ovde ljudi samo vredjaju, jedni druge, muziku, bendove, sve... grozno, stvarno ste negativci... dragonforce su super bend i mi ih volimo! zato nemojte da mracite sa vasim bzv komentarima. pozz Quote
RNA Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 (edited) Гледај како ћу да мрачим. МРРРРААААААК!!! Ја рек'о шта сам имао, нећу више да трошим своје време овди. Edited March 7, 2009 by RNA Quote
-Mare Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Mi u stvari i ne slusamo metal, ovde smo da bacamo hejt na vas koji to slusate. Quote
Recommended Posts