Telcontar Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 ja ih volim, super su ovako za kuliraje... a i skroz su nekomercijalni, to mi se svidja... skroz opusteno. ???? Da se razumemo, slusaj ti njih ali ova izjava nikako ne ide uz ovu temu... P.S. Posle ove slike oprosticu ti i ovu i sve druge izjave, da sam jedno 5 godina mladji momentalno bi te zvao na pivo Quote
Mita Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 P.S. Posle ove slike oprosticu ti i ovu i sve druge izjave, da sam jedno 5 godina mladji momentalno bi te zvao na pivo :twisted: Quote
darkmiss Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 ???? Da se razumemo, slusaj ti njih ali ova izjava nikako ne ide uz ovu temu... P.S. Posle ove slike oprosticu ti i ovu i sve druge izjave, da sam jedno 5 godina mladji momentalno bi te zvao na pivo hahahaha... hoces reci imam sve atribute - i lepa i glupa!? Quote
:matija Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Pa dobro sta, ima devojka pravo na misljenje. Evo i mita je nekad voleo dragonforce, a pogledajte ga sada, satanino dete. Quote
Mita Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Pa dobro sta, ima devojka pravo na misljenje. Evo i mita je nekad voleo dragonforce, a pogledajte ga sada, satanino dete. +1 samo sto sam ja kopitarovo dete Quote
Talvi Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 evo sad odslusah jednu pesmu... boze, gospode... onaj lik ne da nema ni sluha ni dobar glas, nego ocigledno ima zesci slusaj zadebljanja glasnih zica! ocajni su! Gospodjo... Napustite objekat. Quote
Prisoner of Dreams Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 можда би јој више лежао дарктрон Quote
darkmiss Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 можда би јој више лежао дарктрон pa za darkthrone sam rekla! citate li vi uopste sta pise...?! Quote
Prisoner of Dreams Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 хех, омађијала нас она слика, попустила концентрација Quote
Talvi Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 pa za darkthrone sam rekla! citate li vi uopste sta pise...?! Ja citam. Zato sam to i rekao. Quote
darkmiss Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 хех, омађијала нас она слика, попустила концентрација hahahahaha... ajd' oprastam vam... :) Ja citam. Zato sam to i rekao. onda idi pa slusaj te vristavce niko te nije ni zvao ovde, kad ne slusas dragonforce... Quote
darkmiss Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 pa verovatno mislis da su gay, kao i 90% ljudi ovde... Quote
Prisoner of Dreams Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 немојте људи, почеће Дарк Фјунерал дискографију да скида Quote
Talvi Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Reci cu to ovako: zasto bih onda, koji moj, uopste otvarao ovu temu (izuzev toga sto su mi tvoji postovi postali ubedljivo omiljeni na celom forumu, pa ih cesto "jurim" )? Quote
darkmiss Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 (edited) ti i nisi otvorio ovu temu... Edited April 1, 2009 by DarkMiss Quote
Talvi Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Ne "otvorio" kao zapoceo, nego otvorio kao "usao u nju"... Quote
darkmiss Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 ne zivim ti u dzepu... ne znam zasto si usao... zamars uzasno, boli me glava od tebe... :/ Quote
RaVeN Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 P.S. Posle ove slike oprosticu ti i ovu i sve druge izjave, da sam jedno 5 godina mladji momentalno bi te zvao na pivo Meni vala mnogo mladje ne smetaju...4,5...7,9,10 godina ispod mene...sve bre moze !! :) :pjedofil: Btw...kako ste se iskenjali zadnjih par strana...pa to je strasno...da nije one male sto dize nogicu na slici...totalno bi ste usrali temu !! Quote
darkmiss Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 msm da cu da zamolim nekog moda da malo ocisti ovu temu... Quote
-Mare Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Vidim ja ova tema nesto preterano aktivna - kad ono, medjutim. Quote
Recommended Posts