Ora Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 Da li bi neko mogao da mi kaze koji je redosled pesama na Sonic Firestorm? (posto ih imam izbrkano - tj., abecednim redosledom) Takodje, fale mi prva i sedma sa Valley Of The Damned (Invocation Of Apocalyptic Evil i Revelation), pa zna li neko neki link odakle se mogu skinuti? Ili mozda neko moze da mi posalje te dve na mail? Quote
Kai Hansen Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 Dawn Cry Fury Fields Soldiers Prepare Above My Spirit Once Napisao sam ti samo po prvu rech svake pesme... Quote
Grobodan Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Sonic Firestorm je za mene Power album godine,a vi kako hocete. Quote
Kai Hansen Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Slazem se..ali iskreno i nije imao neku konkurenciju..jedino Dream Evil-ov "Book Of HM" mu je tu negde... Doduse..cekamo sta ce Sonata da uradi Quote
Grobodan Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Ja tipujem na novi Rhapsody.Zaboravio sam,novi Edguy mi je isto super. Quote
Kai Hansen Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Novi Edguy je sasvim dobar, ali prosek kada se uporedi sa Tears Of Mandrake ili Theatre Of Salvation... Elvenking je najvece razocharenje IMHO Dark Moor-ov novi album nisam sluisao, ali sam citao dobre recenzije o njemu E ali sad sam se setio i moracu da se ispravim da mi je od novog dForce-a ipak bolji PERSUADER-Evolution Purgatory .. Quote
Grobodan Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Jebiga,ne znam za Edguy,meni je u ravni sa starim albumima,mozda si vise vezan za njih,cekaj da malo vremena prodje. Elvenking je meni mnogo dobar,isto mu treba dati malo vremena,ima neku bas "intimnu" atmosferu. Persduader jebe kevu. Dark Moor nabavljaj!!!!!!! Inace,mogli bi da pomenemo i Iced Earth,ne smatram ih bas nekim Powerom,ali su na ovom forumu.Album je do jaja. Quote
Kai Hansen Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 IE je za mene thrash inache Glorious Burden jebe keve stvarno! EdGuy je bre..svidja mi se nemoj pogresno da me shvatis..ali jednostavno mislim da imaju i bolje ...ma glavno je da nizu izdali neko smor izadnje kao Stratovarius npr(mislima na elements 2) Quote
Grobodan Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Ma,ja bih IE temu stavio na Thrash forum,eventualno na Heavy,a ne ovde... Stratovarius - Elements pt II ili "kako jednim potezom unistiti sve sto si godinama gradio".Ocaj... Steih se jos jednog albuma - novi Dionysius.Nista spektakularno,ali mnogo volim Hayera,pa mi je zato album fin.King of the nordic twilight - po meni jedan od najboljih Power albuma ikad. Quote
Kai Hansen Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Za novi Dionysus sam chitao neke odlichne recenzije i to me zanima da chujem... Oba Turillieva albuma su fantastichna stvarno, dodushe meni je malo blolji drugi Prophet of the Last Eclipse, jer je dosta razlichitji od prosechnog powera i ima dosta neke elektronike i folka. Quote
Apeiron Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Upravo sam se naterao da preslusam ovaj zadnji Dragonforce, pritisli me neki prijatelji, kazu da je album fenomenalan. Ja ocekivao nesto makar malo netipicnije za power metal, kad ono - by the book. Prodje citav album, i niceg se ne secam. Soliraju kao ludi, cak se i basista cuje, a onaj kec na bubnju totalno jadno zvuci, i nikako se ne uklapa. Cisto, moje misljenje. Poz! Quote
Kai Hansen Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 JADNO ZVUCHI?! By the book mozda..ali nemas ovako brzih power bendova mnogo odmah da ti kazem... Quote
Telcontar Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 "Valley" sam nabavio ceo, i do jaja je, ( mislim ono standard power, samo je dosta brz, to je za pohvalu... ) najvise mi lice na Lost Horizon ( Ne lice ono da su isti, ali podsecaju me... ) Samo, textovi su ono.... sword, dragon, force, hammer i ostalo.. mogli su malo bolje to... Quote
must be between Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 Sto im onaj gitarista ima dugacku kosuuuuuuuuuuuuuuuuuuu svaka mu cassssssssssssssssss Quote
rustik Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Da vratimo temu... Bend ide sa Maidenima na letnju turneju tako da cemo mozda moci da ih vidimo i u Srbiji Quote
Telcontar Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Da, ali sanse da Maideni dodju i nisu bas neke... Quote
Vladan Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 Da, ali sanse da Maideni dodju i nisu bas neke... Da, ali kad bi dosli, garantujem, pola ljudi bi ostalo bez glave zbog pretjerane brzine. Quote
VOJVODA Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 Da, kad bi dosli, bilo bi veselo. Ali paz' da nece. A Dragonforce mi se i dalje ne svidjaju. Quote
Apeiron Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 A Dragonforce mi se i dalje ne svidjaju. Ni meni! Dosadili su onom brzinom kojom sviraju Poz! Quote
voodoo_ Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 Kad sam ih prvi put cuo, oni gay vokali su mi bili strasno smesni... ali ona brzincina je do jaja... Quote
rustik Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 Mene su uhvatili na prvo slusanje, citao sam da su djavolje brzi ali toliku brzinu nisam ocekivao od jednog power benda Quote
voodoo_ Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 Bogami, "Soldiers of the Wasteland" sam preslusao jedno 1425 puta, i svaki put se tresem kao epilepticar kad prodje pesma Quote
Vladan Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 Bogami, "Soldiers of the Wasteland" sam preslusao jedno 1425 puta, i svaki put se tresem kao epilepticar kad prodje pesma Pazi da se ne raspadnes! Meni je bend OK! Quote
Recommended Posts