Jump to content

Recommended Posts

Posted
TOOOOOOOOOOO!!!!! Trcim na DC++ da vidim jel ima tamo nesto da se probere. Ne verujem da vec ima, ali moralo bi uskoro da se pojavi.

mnogo rano druze icon_smile.gif

Bice ali minimum za mesec dana

Posted

Necu da dam komentar da li mi je njihova muzika dobra ili ne jer nisam sve peslusala....no po mom 1.,mozda cak i povrsnom utisku su im pesme malo previshe na istu foru....

Posted

Upravo je to poenta - ako ti se svidi jedna pesma, svideće ti se sve! Tako da znaš da se nećeš zajebati pri kupovini albuma icon_biggrin.gif

A ne fazon "za svakog po nešto", pa dve pesme power, dve heavy, dve doom, i onda sranje...

Posted

Apsolutno se slazem. I uopste nisu sve pesme iste. Samo su "na istu foru". Brze su pa se ne vidi kolika je razlika ako se slusa bez koncetracije na muziku nego na neku drugu radnju koja se radi uporedo.

• 4 weeks later...
Posted

Skinuh novi album. Dobar je, nije losh. Poprilicno su zadrzali sve stare elemente, samo sto je ovaj mozda cak malo i brzi od prva dva. I da, vidi se znacajno poboljsanje u pevanju ZP-ovom pevanju icon_da.gif Cover jeste malo sranje, ali nema veze pesme su super. Operation Ground And Pound mi se najvise svidja. Mada je i Revolution Deathsquad do jaja stvar. Ima jedna novina koja mi se ne svidja, ubacili su na par mesta onaj sintetizovani vokal, kao sto ima duft punk. To je stvarno ocajno. I album ima jos jednu sustinsku falinku, nema ni jedna hitcina. Ni jedna pesma ne ostavlja onakav utisak kakav je Valley Of The Damned svojevremeno ostavio.