WoI Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Recenziju jos nisam napisao jer iskreno nemam vremena za to a takodje sam utripovo da je ovo mozda njihov najbolji album do sada. Jos trazim razlog zasto sam to umislio Quote
Angelystor Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 EVo vec drugi put obrcem album...izgleda stvarno najjachi do sad Eh..kako bi ih gledao sa EdGuyom! Quote
rustik Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 A ko ne bi? Da je neko doveo Iron Maiden u junu mozda bi gledali i DF, ovako ostaje nada za DF i EdGuy jednog dana Quote
filipenko Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Nabavio sam album pre nekih 3 dana i sada nakon 50-ak sati preslusavanja slobodno mogu da kazem da je ovo najbolji album u istoriji muzike P.S. a ne propustite ni Power Quest-ov Magic Never Dies Quote
GolluM Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 Nabavio sam album pre nekih 3 dana i sada nakon 50-ak sati preslusavanja slobodno mogu da kazem da je ovo najbolji album u istoriji muzike Eto ti ga sad! Malo si preterao cini mi se. Quote
Crusader Posted November 19, 2005 Author Report Posted November 19, 2005 Ima jedna novina koja mi se ne svidja, ubacili su na par mesta onaj sintetizovani vokal, kao sto ima duft punk. To je stvarno ocajno. Ne nego treba da sviraju tipican power metal po sablonu kao 95% ostalih power metal bendova... Quote
filipenko Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 Da, to je i meni u pocetku delovalo cudno, ali tih vokala nema puno i bas su dobro dozirani, na pravim mestima. Tako da mi je sada sasvim ok. Quote
WoI Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 Znaci super je album najbolja pesma ubedljivo Storming The Burning Fields Bubnjevi najbrizi do sada Quote
Angelystor Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 hm..sve su bre jake..osim one zadnje balade..malo smara..ali najjache ipak prve 3 + Body Breakdown. Quote
GolluM Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 Ne nego treba da sviraju tipican power metal po sablonu kao 95% ostalih power metal bendova... Ne treba naravno, gde sam ja to rekao? Samo kazem da mi se ne svidja kad vokal zvuci kao robot da peva. Quote
Angelystor Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 DF je definitivno postao najbolji Dragon power metal bend Quote
The Watchtower Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 DRAGONFORCE Sign With ROADRUNNER For U.K., France, Australia And New Zealand. Quote
Crusader Posted December 11, 2005 Author Report Posted December 11, 2005 Auuuuh, cuo sam novi album, odlican je za power metal! Gitarista (Li?) se bas ne stidi kad su u pitanju brze solaze! Quote
WoI Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 Ali i dalje i dalje moram reci - bubjnar je nenormalan! Quote
voodoo_ Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 Meni se ovaj zadnji ne sviđa toliko ko prvi, stvarno su dobre jedino prve dve pesme... Quote
Crusader Posted December 14, 2005 Author Report Posted December 14, 2005 Jebi ga, bubnjar jeste nenormalan, ali meni besumucno udaranje i zlostavljanje bubnjeva ne prestavlja zadovoljstvo prilikom slusanja... sta vise, dosadno je. Da mogu, "iskljucio" bih bubnjara i slusao samo ostale... Quote
zile_kondic Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 Heeeej...shta onda u vezi blacka da kazesh... DF su me bash ultraprijatno iznenadili...nemam rechi za njihovu melodiku, i jednu stvar koju nisam video da neki power gitarista koristi u solazama...ona fenomenalna menjanja oktava...whammy do smrti! Poshto sam skidao sa soulseekom, nisam skinuo sve...moram da nabavim MP3, ovako necu skinuti sve do 2130-te... Quote
Apeiron Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 (edited) Kranje brzine ovaj zadnji album... ali kao sto rece neki pametan gitarista, ne secam se sad koji: danasnji bendovi odsviraju toliko tonova u sekundi, da covek pola toga ne moze da cuje, niti mu znaci nesto sto su tu. Respect za brzinu, ali ono je teretana i nista vise, slabo duse u svemu tome moze biti. Jos je najzanimljivija zadnja pesma, napokon pritisli kocnicu... Edited December 14, 2005 by Apeiron Quote
voodoo_ Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 Damn, sad posle DragonForcea više ništa ne može da me impresionira brzinom... A kad se setim nekada davno kad mi je Bathery od Metalike bio "vauuuu, al ovi rokaju"... Quote
Crusader Posted December 14, 2005 Author Report Posted December 14, 2005 U pravu je Aperion, ali je gitarista neobicno dobar za power metal, tako da ih to vadi, i zbog toga mogu da ih slusam... dok mi ne dosade zbog besumucnog lupanja bubnja. Brzina gitara mi uopste ne smeta, posto se vidi da su solaze kvalitetne, kao i ritam sekcije, a ne kao kod ostalih bendova koji stvarno samo znaju da udaraju brzo u bubanj. Quote
WindrideR Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Valley Of The Damned sam nabavio proslog decembra i proveo celu zimu slusajuci to remek delo, a sada, evo ponovo decembra i opet remek delo ovih majstora brzine. Raduje me da ovaj album vise vuce na prvenac nego na Sonic Firestorm. Ne treba napominjati da su me opet odusevili svojim kompozicijama a zima tek sledi. Quote
StarbreakeR Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 Cim su potpisali za Roadrunner znaci da ce uskoro da se upropaste...pazite moje reci! Quote
kuruz Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Bah..meni se svidela jedna pesma s proshlog albuma,ovo manje-vishe...nije za mene... Quote
StarbreakeR Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 I ja ih nesto mnogo ne slusam...dobri su al mi ne ulazi u databanku Quote
Recommended Posts