Jump to content

Recommended Posts

Posted

Recenziju jos nisam napisao jer iskreno nemam vremena za to a takodje sam utripovo da je ovo mozda njihov najbolji album do sada. Jos trazim razlog zasto sam to umislio icon_mrgreen.gif

Posted

Nabavio sam album pre nekih 3 dana i sada nakon 50-ak sati preslusavanja icon_wink.gif slobodno mogu da kazem da je ovo najbolji album u istoriji muzike musik20.giforangelistening.gif

P.S. a ne propustite ni Power Quest-ov Magic Never Dies

Posted
Nabavio sam album pre nekih 3 dana i sada nakon 50-ak sati preslusavanja icon_wink.gif slobodno mogu da kazem da je ovo najbolji album u istoriji muzike musik20.giforangelistening.gif

Eto ti ga sad! Malo si preterao cini mi se.

Posted
Ima jedna novina koja mi se ne svidja, ubacili su na par mesta onaj sintetizovani vokal, kao sto ima duft punk. To je stvarno ocajno.

Ne nego treba da sviraju tipican power metal po sablonu kao 95% ostalih power metal bendova... no.gif

Posted
Ne nego treba da sviraju tipican power metal po sablonu kao 95% ostalih power metal bendova... no.gif

Ne treba naravno, gde sam ja to rekao? Samo kazem da mi se ne svidja kad vokal zvuci kao robot da peva.

• 3 weeks later...
Posted

Jebi ga, bubnjar jeste nenormalan, ali meni besumucno udaranje i zlostavljanje bubnjeva ne prestavlja zadovoljstvo prilikom slusanja... sta vise, dosadno je. Da mogu, "iskljucio" bih bubnjara i slusao samo ostale...

Posted

Heeeej...shta onda u vezi blacka da kazesh... DF su me bash ultraprijatno iznenadili...nemam rechi za njihovu melodiku, i jednu stvar koju nisam video da neki power gitarista koristi u solazama...ona fenomenalna menjanja oktava...whammy do smrti! Poshto sam skidao sa soulseekom, nisam skinuo sve...moram da nabavim MP3, ovako necu skinuti sve do 2130-te...

Posted (edited)

Kranje brzine ovaj zadnji album... ali kao sto rece neki pametan gitarista, ne secam se sad koji: danasnji bendovi odsviraju toliko tonova u sekundi, da covek pola toga ne moze da cuje, niti mu znaci nesto sto su tu.

Respect za brzinu, ali ono je teretana i nista vise, slabo duse u svemu tome moze biti. Jos je najzanimljivija zadnja pesma, napokon pritisli kocnicu...

Edited by Apeiron
Posted

U pravu je Aperion, ali je gitarista neobicno dobar za power metal, tako da ih to vadi, i zbog toga mogu da ih slusam... dok mi ne dosade zbog besumucnog lupanja bubnja. Brzina gitara mi uopste ne smeta, posto se vidi da su solaze kvalitetne, kao i ritam sekcije, a ne kao kod ostalih bendova koji stvarno samo znaju da udaraju brzo u bubanj.

• 3 weeks later...
Posted

Valley Of The Damned sam nabavio proslog decembra i proveo celu zimu slusajuci to remek delo, a sada, evo ponovo decembra i opet remek delo ovih majstora brzine.

musik19.gifmusik19.gifmusik19.gif

Raduje me da ovaj album vise vuce na prvenac nego na Sonic Firestorm.

Ne treba napominjati da su me opet odusevili svojim kompozicijama a zima tek sledi. orangelistening.gif