ErliK Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 e nisam ih voleo sa prva dva albuma pa sam probao da slusham i ovaj treci - i dalje mi se ne svidjaju. Nikako ni glas ni muziku da svarim... Quote
filipenko Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Sviraju zajedno sa Edgajem...naravno, ne i kod nas $%)=/&)$#)"#()?$"#=)$("#=)%$"/##("#?$)="=?*$)?#")(% Bitno je da se mi angažujemo da dovedemo Rolingkrševe i Metalikrševe. Ostalo ko jebe. I Helloween su otkazali. Quote
Angelystor Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Hm..jel zna neko datume te turneje..da ne sviraju mozda u pesti u aprilu? haha Quote
kuruz Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Bitno je da se mi angažujemo da dovedemo Rolingkrševe i Metalikrševe. Ostalo ko jebe. I Helloween su otkazali. Metalika je majka za sve Dragonforseve,Edgajeve i ostalo. Quote
StarbreakeR Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Pogotovo St.Anger i Load...vrhunac vrhunca... Quote
kuruz Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 To su odlichni albumi,problem je shto ih niko ne posmatra kao posebne radove,vec ih svi porede sa ranijim albumima. Quote
filipenko Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Ne nego ih svi posmatraju u smislu slave koju imaju i koju su stekli tadašnjim albumima kad praktično nije ni bilo neke konkurencije na tržištu. Ja sam počeo od Metalike i Mejdena, mislio sam da su to ultimativne grupe, danas ne mogu da ih smislim. Smešne su mi pesme kad ih pustim, kao da je za decu od 10 godina (možda sam se zato i primao ) Quote
Archibald Reiss Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 My spirit will go on.... cuh tu stvar na last.fm radiju... not bad, not bad! Quote
Narsil Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 fury of the storm!!! kakva pesma bre!!!! jebe kevu! u takvom tempu sviranja gitare umrece posle tri odsivrane pesme na koncertu! Quote
lemmy sixx Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Juce sam skinuo ovaj novi album "Inhuman Rampage",i mogu reci da je album odlican.Nisam neki ljubitelj power metala,ali ovi momci stvarno jebu keve.Strasno sviraju. Quote
The Watchtower Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=P8Msk6L_Avo...gonforce%20fire pogledajte spot Through the Fire and Flames. Quote
Kent Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 taj spot je nesto najiskrenije sto sam video u metalu u poslednjih deset godina Quote
StarbreakeR Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Ja imam Dial-Up i stvarno nemam zivaca da pogledam Quote
Angelystor Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Dobar je spot! Prost, znachi samo bend i oni sviraju i to dobro usnimljeno a i oni su ubedljivi..qlaja Quote
Kent Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 (edited) solaza u sredini je najjaci momenat... jedan ubija boga, dok drugi cirka pivo... vrh! svako ko je video spot, a da nema dodira sa metalom, se potpuno zabezeknuo Edited February 21, 2006 by Kent Quote
StarbreakeR Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Pa sad snadji se...hehe...zezam se ja nemam...provalite ovo : Sa njihovog sajta...ubacite ih za fanove Quote
GolluM Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Spot jebe kevu i zavija sarmu. Stvarno nesto najbolje u poslednje vreme. Ona solaza je jebitacna do granica moguceg. Skidam kapu Hermanu (koji je skratio kosu, sad mu je samo do kolena ) Quote
StarbreakeR Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Dosta mu je i toliko...kako li je on srao Quote
StarbreakeR Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 I meni ponekad padnu na pamet Nego daj glasajte za njih za najbolji UK band za MH nagrade...da zajebemo Bullet i Trivium... http://www.metalhammer.co.uk/gods/ Quote
Black desire Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 BRZINA----SNAGA----ENERGIJA-----MOC----STRUMFOVI----ZMAJEVI----HARRY POTTER----> DRAGONFORCE SAD mi je lakse, ipak super je taj bend Quote
Recommended Posts