Srbin Hamza Posted December 14, 2023 Report Posted December 14, 2023 Huberman za spavanje kaže 1. Kafa ne 7 sati pre spavanja, a i ne piti previše ni u toku dana. 2. Vodu smanjivati unos u večernjim satima. Najbolje uneti 2 litra u prvih 10 sati posle buđenja, posle skoro ništa. 3. Svetlost minimalna, najbolje nikakva za spavanje. Ko hoće da bude budan: puna bešika, puno svetla, puno kafe.
Berliner Posted December 15, 2023 Report Posted December 15, 2023 popio sam uvece cetiri piva skuvao kafu da se malo razbudim i nesto uradim, no kako sam stavio kafu na sto rekoh aj sednem malo na kauc i pogledam telefon i zaspem naravno momentalno probudim se tri sata kasnije sav unezveren, sanjao dacica kako je postao premijer, popijem tu hladnu kafu i odem na yumetal u 5 A.M. posle x vremena, bole me unutrasnji organi pa sam popio jednu sumecu da popravim malo. odoh da ubijem oko jos koji sat, imam neku tabletu za uspavljivanje. am i doing it wrong? 2 2
Kumodraski Vo Posted December 15, 2023 Report Posted December 15, 2023 Ja ostavio i kafu i alkohol i opet nisam srecan, u cemu je tajna..
chess Posted December 15, 2023 Report Posted December 15, 2023 47 minutes ago, Kumodraski Vo said: Ja ostavio i kafu i alkohol i opet nisam srecan, u cemu je tajna.. Mora da nadjes smisao u ovom besmislu kapitalistickog materijalistickog robovlasnickog sistema prijatelju moj 3
VoivodBG Posted December 15, 2023 Report Posted December 15, 2023 E onda je u redu, znaci nije sve tako mracno. Nista brate, neke vezbe ubaci, setanje, novi hobi. Eventualno da zabodi neki posao koji te ne iznuruje previse, a donosi vise para na astal pa si uplati neko putovanje. Bice bolje. 1
Dinarski Ratnik Posted December 15, 2023 Report Posted December 15, 2023 Sreća je u malim stvarima. Moj drug je najsrećniji kad nađe komadiće vutre između tipki na tastaturi. 1
Zen Posted December 16, 2023 Report Posted December 16, 2023 On 12/14/2023 at 12:03 PM, Antikristina said: Ne boli kad je prazna 🤣 Nisam u tom gasu, mada ne pomaže, letos igrom slučaja testirano A cbd?
HEFEST Posted December 18, 2023 Report Posted December 18, 2023 (edited) On 12/14/2023 at 12:03 PM, Antikristina said: Ne boli kad je prazna 🤣 Nisam u tom gasu, mada ne pomaže, letos igrom slučaja testirano Ma samo se ti meni javi da ti dam pravu robu. Verovatno si pusila skank od koga ce glava da te zaboli cak iako te nije bolela pre toga. Bas sada imam domacicu kao iz snova. Ako te glava ne prodje u roku od 15-30 minuta onda ti samo lobotomija moze pomoci. Moja glava je verovatno jedna od punijih na planeti i bas je cudno kako me nikada ne boli. Magija samo magija. Ali mozda ima i do toga da moras da se prvo priviknes na marihuanu, da razbudis receptore koji su u spavajucem modu trenutno. Edited December 18, 2023 by HEFEST
Sreta Posted December 25, 2023 Report Posted December 25, 2023 Posle kompletnih pregleda, cak i palpacije kestenjace utvrdjeno je da mi je krv koju sam izdrkao bila posledica manijakalnog drkanja u tom trenutku i da sam zdrav skroz. Fizicki, naravno. Crna tacka na tetovazi se sama povukla (tetovaza nije povezana sa drkanjem, na ledjima je), izgleda da me je detence malo jace poceskalo po ledjima. Znaci moze komotno da se nastavi po starom. Ziveli! 1
Dinarski Ratnik Posted January 3 Report Posted January 3 Uspjeh prekjuče konačno da odspavam 8 sati zaredom. Evo koraka kako: 1. Kreni na put iz Bijeljine do Žepča kod druga sa faksa u 11 ujutro 2. Stigni kod njega u 4 popodne jer čovjek živi u vukojebini na kvadrat 3. Kreni u pola 9 u Sarajevo 4. Stigni tamo u pola 11 5. Dođi u klub u 11 6. Budi u klubu punih 6 sati i za to vrijeme popij samo čašu vode i jedan red bul 7. U 5:30 kreni nazad u Žepče 8. Stigni u Žepče u 7 9. Ispuši jednu buksnu i prekini sa ostatkom vutre jer ljudi prolaze i nije sigurno nastavit sa pušenjem 10. Vrati se nazad kod druga i odspavaj 1-2 sata uz pomoć svježe ispušene vutre 11. Kreni nazad za Bijeljinu u 2 popodne 12. Stigni u Šešlije u 4 na ručak 13. Padni u nesvjest dva puta zaredom jer si zadnji put jeo u 8 naveče prethodnog dana i tijelo ti se šokiralo od naglog unosa deset ćevapa 14. Nakon limunade i još malo odmora opet kreni na put 15. Stigni kući u 6 16. Pojedi malo slanine i suvog mesa 17. Istuširaj se nekako 18. Lezi u krevet i zaspi ko top Tako da eto. Sretna vam svima nova godina, i nadam se da ste je bolje od mene proveli. 1 2
Face Of Melinda Posted March 15 Report Posted March 15 On 11/27/2023 at 1:28 PM, Antikristina said: Tema za mene 👵 Da li neko ima iskustva sa Centrom za glavobolje? Imam migrene od 12-13. godine i nekako sam navikla da živim sa njima, ali u poslednjih dve-tri godine ih prati mučnina koju teže podnosim nego bol Uz to, javila se nova vrsta (naravno odmah sam konsultovala dr Google i rekla bih da je klaster/hipnička glavobolja) koja me bukvalno probudi u pola noći i probada mi mozak jedno pola sata-sat po nekoj mojoj proceni Da se ožučiš Treba mi neki dobar neurolog da me ne odjebe na genetiku i savete da se manje stresiram 😁 Jesi li radila MRI glave i vrata? Ako nisi uradi obavezno.
Toki89 Posted May 7 Report Posted May 7 Ja moram da prepešačim minimum 2km preko dana da bi spavao noću, idealno 5-10km, još ako je ladno vreme, milina. Previše kofeina može da zezne stvar, naravno. Ako legnem u nepoznati krevet, ali je relativno mekan i normalan, mog se uspavam nekako, ali je poželjno da budem još umorniji. Ako je krevet tvrd ko stena, bolje u fotelji da spavam ili da se vratim kući u 3 ujutru nego da 8 sati gledam u plafon i nerviram se. Glavobolju mi sve izaziva. Od nesanice boli svuda, ali pomalo, više zuji nego što boli, i to lagano prođe. Od manjka vode prođe čim je popijem dovoljno. Od promaje ne boli toliko, isto brzo prođe. Od preskakanja obroka ubija, zato gledam svaki dan neki minimalni unos proteina, zapravo i nije stvar koliko sam puta jeo, nego koliko sam grama proteina uneo u toku dana (a boli tek sutra). Od alkohola raznosi od bola, industrijsko pivo i neka jeftina vina ne pijem makar govna jeo, generalno sve izbegavam da pijem, jedino čašicu rakije kad je neki hepening, i to je to. I to nemam migrenu, nego učestaliju, tension glavobolju. Najbolji poso mi radi rapidol.
Мајор Гашпар Posted May 7 Report Posted May 7 Ne vodim računa ni o čemu, jedem kad sam gladan, pijem kad god mogu, što više. Imam 41, da živim još 5 i tačno me zabole kurac. Video sam šta sam želeo, radio sam ono što sam voleo. 2 1
Kumodraski Vo Posted May 8 Report Posted May 8 On 5/7/2024 at 9:00 PM, Toki89 said: Ja moram da prepešačim minimum 2km preko dana da bi spavao noću, idealno 5-10km, još ako je ladno vreme, milina. Previše kofeina može da zezne stvar, naravno. Ako legnem u nepoznati krevet, ali je relativno mekan i normalan, mog se uspavam nekako, ali je poželjno da budem još umorniji. Ako je krevet tvrd ko stena, bolje u fotelji da spavam ili da se vratim kući u 3 ujutru nego da 8 sati gledam u plafon i nerviram se. Glavobolju mi sve izaziva. Od nesanice boli svuda, ali pomalo, više zuji nego što boli, i to lagano prođe. Od manjka vode prođe čim je popijem dovoljno. Od promaje ne boli toliko, isto brzo prođe. Od preskakanja obroka ubija, zato gledam svaki dan neki minimalni unos proteina, zapravo i nije stvar koliko sam puta jeo, nego koliko sam grama proteina uneo u toku dana (a boli tek sutra). Od alkohola raznosi od bola, industrijsko pivo i neka jeftina vina ne pijem makar govna jeo, generalno sve izbegavam da pijem, jedino čašicu rakije kad je neki hepening, i to je to. I to nemam migrenu, nego učestaliju, tension glavobolju. Najbolji poso mi radi rapidol. Probaj da ukines gledanje u ekrane pre spavanja..
Dinarski Ratnik Posted May 9 Report Posted May 9 Ili bar da uključiš night light il da kupiš naočare koje blokiraju plavu svijetlost
Toki89 Posted May 18 Report Posted May 18 Nije toliko do toga, nekad ne mogu da se uspavam čak iako sam satima pre toga bio u polumraku. Ako me drži neki kortizol, uzalud sve, mora da se pusti korak neđe, najbolje jedno 5k njih, ni drkica ne radi neki poso.
Dinarski Ratnik Posted September 23 Report Posted September 23 Odgledaj video paš znat što. Stvar bukvalno mijenja život
Dinarski Ratnik Posted October 2 Report Posted October 2 Ko god ima problema sa snom preporučujem da doda nutritivni kvasac u ishranu. Primjetim da mi je san uvijek kvalitetniji na dan kad sam dodao kvasca u neko jelo, i izgleda da je to zato što je pretrpan vitaminom B12 i ostalim B vitaminima. Pred toga čuo sam da tablete sa magnezijumom pomažu, ali meni nisu imale nekog efekta.
Recommended Posts