Avatar Posted January 14 Report Posted January 14 Da li je ovde neko slučajno ko je bio redovan na #Heavy_Metal kanalu na Serbiancafeu? Par nas je ostalo u kontaktu sad već 20 godina i više, ali rekoh da nije još neko zalutao 🙂 P.S. Modovi, nisam mogao da postavim ovo van random topica, pa ako možete da puknete gde treba. Hvala! Quote
Avatar Posted January 19 Author Report Posted January 19 On 1/15/2024 at 10:47 AM, [Nocturno] said: Naravno, behu to dobri dani. 🙂 Koji ti je bio nick ako nije previše dox? 😄 Quote
Avatar Posted January 25 Author Report Posted January 25 On 1/19/2024 at 1:26 PM, [Nocturno] said: pogadjaj 😄 Nocturno 🙂 Hehehehe, logično! 😄 Sad pokušavam da se setim da li se znamo i uživo, sa svih piva na Kališu, Holideja, Venoma i KSTova 😄 Quote
[Nocturno] Posted January 25 Report Posted January 25 5 hours ago, Simadin said: #heavy_metal >>>>>>>> #metalheads bio na oba 😄 ta okupljanja su meni bila uvek top, bas me interesuje sta je sa nekim likovima poput Bramara 😄 Quote
Avatar Posted January 25 Author Report Posted January 25 2 hours ago, [Nocturno] said: bio na oba 😄 ta okupljanja su meni bila uvek top, bas me interesuje sta je sa nekim likovima poput Bramara 😄 Ja sam sa još nekoliko ljudi u kontaktu, BlindGuardianom i neke nickove sam pozaboravljao 🙂 Pitam se gde li su Soli, Robert.. Quote
[Nocturno] Posted January 25 Report Posted January 25 Soli i Robert su zivi, aktivni na fejsbuksi 🙂 Quote
kuruz Posted January 25 Report Posted January 25 2 hours ago, Phallusifer said: #metalheads uvek bio jaci kult 2 Quote
Avatar Posted January 26 Author Report Posted January 26 18 hours ago, [Nocturno] said: Soli i Robert su zivi, aktivni na fejsbuksi 🙂 Da, od kad sam prestao isti da koristim izgubih kontakt.. Možda bi mogli da organizujemo neko okupljanje u ime starih dana 😄 Primamo i sa #metalheads ljude naravno 😄 Quote
[Nocturno] Posted January 26 Report Posted January 26 ja ne zivim vise u Srbistanu tako da... 😅 1 Quote
Recommended Posts