Talvi Posted January 24 Report Posted January 24 (edited) https://www.facebook.com/events/2342618202607345/ Edited January 24 by Talvi Quote
Totamealand Posted January 24 Report Posted January 24 MoĆŸda posterom hintuju da sviraju samo prva dva albuma. đ RazmotriÄe se ovaj koncert, draga su mi prva Äetiri albuma i poneka pesma iz kasnije faze, ali kakva se koncertna godina sprema, ovo nije baĆĄ prioritet. Svakako sjajna vest, doduĆĄe. Quote
azal Posted January 24 Report Posted January 24 nece nista da prejebe noc kad smo gledali Testament pa odmah nakon koncerta slikali se sa Cipijem. bolje da sacuvam tu uspomenu. 1 Quote
Talvi Posted January 24 Author Report Posted January 24 26 minutes ago, azal said: nece nista da prejebe noc kad smo gledali Testament pa odmah nakon koncerta slikali se sa Cipijem. bolje da sacuvam tu uspomenu. ja imam takvu mentalnu sliku sa Legacy festa kad su Destruction svirali i vidiƥ istovremeno Kozeljnika i Kojota kako stoje nedaleko jedan od drugog, obojica u zanosu uz Total Desaster 1 Quote
Haos sam ja Posted January 24 Report Posted January 24 Jake cene karata, jesmo ekonomska tigrina ili nismo Quote
HavoÄka Posted January 24 Report Posted January 24 (edited) 44 minutes ago, Totamealand said: kakva se koncertna godina sprema, ovo nije baĆĄ prioritet  imam neki FOMO sta se sprema? meni na spisku 3-4 stvari, i to vise da dam organizatoru novce u nadi da ce bude nesto krsteno Edited January 24 by HavoÄka Quote
Haos sam ja Posted January 24 Report Posted January 24 I mene zanima ĆĄta se to sprema tako zajebano. Koliko znam, od metala osim svirki lokalnih bendova ima samo Decapitated/Incantation, Taake i jebeni Vile Valo + RamĆĄtajn vaĆĄar. Quote
Haos sam ja Posted January 24 Report Posted January 24 a da, imaju i neverovatno sveĆŸi Therion i osrednji Wolfheart Quote
Totamealand Posted January 24 Report Posted January 24 1 hour ago, HavoÄka said: Â imam neki FOMO sta se sprema? meni na spisku 3-4 stvari, i to vise da dam organizatoru novce u nadi da ce bude nesto krsteno Therion, Rammstein, The Smile, moĆŸda se ode i na Deep Purple, biÄe i Tygers koji Äu propustiti jer to veÄe gledam Yes u BeÄu. Sprema se i preko grane ĆĄtoĆĄta, Bruce Dickinson ima solo turneju. A sad kako je objavljen i Soen, postaje veÄ stvaaarno ozbiljno. Quote
vudun Posted January 24 Report Posted January 24 Gled'o sam ih na Legasiju i na Arsenalu... Taj Arsenal mi je i poslednji metal koncert na kom sam bio... Verovatno Äe se zapucati za NS... Quote
HavoÄka Posted January 25 Report Posted January 25 @Haos sam ja daj bar spisak tih lokalaca i da nije tool tribute   Pre neki dan gletujem terasu i randomuje mi algoritam standardni gojira/tool/neĆĄto treÄe loop  I taman kad sam bila na ivici da se samoubijem krene neĆĄto, zgranem se, ne znam ĆĄta je, moĆŸda bude dob... oh ne, nova katatonia  i bacim sve u kurac ĆĄta Äu 1 1 Quote
hanley Posted January 29 Report Posted January 29 Ovo je lokacija, ĆĄto se kaĆŸe, po meri. Fabrika moĆŸe da primi oko 600 ljudi, taÄnije toliko je karata prodao Hammerfall, 30.10.2018.godine. Bukvalno, igla nije imala gde da padne. Cene karata su, moram reÄi, ipak malo viĆĄe za naĆĄe uslove, ali verujem da Äe biti rasprodato. Verovatno ovih po 4.000 viĆĄe i nema... Quote
Chicken Little 420 Posted January 29 Report Posted January 29 Nema, taj kontigent je otiĆĄao za sat vremena. Trenutna cena 5000: https://new.gigstix.com/event/testament-novi-sad-25-jul-2024/ 1 Quote
hanley Posted July 22 Report Posted July 22 Ja tek malopre video da oni na ovoj turneji sviraju samo PRVA DVA ALBUMA!? Gde nestade Electric Crown?? Malo glupo i nefer, ipak je paprena cena, a neÄemo niĆĄta Äuti novije od 1988.godine....đ€đȘ 1 1 Quote
Chicken Little 420 Posted July 23 Report Posted July 23 Satnica: 20:00 Ulaz / DJ Metal Set 21:30 Testament Quote
Bata Trokrilni Posted July 23 Report Posted July 23 22 hours ago, hanley said: Ja tek malopre video da oni na ovoj turneji sviraju samo PRVA DVA ALBUMA!? Gde nestade Electric Crown?? Malo glupo i nefer, ipak je paprena cena, a neÄemo niĆĄta Äuti novije od 1988.godine....đ€đȘ Pa prva dva su i najjaÄa, ali izgleda ladno ne sviraju moju omiljenu Alone in the Dark, koju inaÄe redovno sviraju. Samo zbog toga sam oklevao s kupovinom ulaznice, i evo rasprodaĆĄe se. Quote
VoivodBG Posted July 23 Report Posted July 23 Aj potvrdite da li su Ruje ponovo uzele sve karte, ĆŸivo me interesuje. Quote
Chicken Little 420 Posted July 24 Report Posted July 24 7 sa The New Order, 5 sa The Legacy, otprilike tako, doduĆĄe svirali sa Behemoth i Gaerea, moĆŸda dobijemo koju viĆĄe Uvek se viĆĄe radujem normalnim koncertima, proĆĄaranim listama, al ajd Quote
Recommended Posts