Chicken Little 420 Posted January 24 Report Posted January 24 (edited) https://www.facebook.com/events/1474643360156425 Edited January 25 by Chicken Little 420 Quote
VoivodBG Posted January 24 Report Posted January 24 Svaka cast, barem jedan svez bend doveden kod nas. 1 Quote
azal Posted January 24 Report Posted January 24 moze, nisam najveci fan, ali ide se da se pogleda nek bend koji nije izdao najbolji album pre 30 godina 1 Quote
Haos sam ja Posted January 24 Report Posted January 24 Može Soen, aktuelan bend u punoj snazi (iako imho i oni u laganoj silaznoj putanji). 1 Quote
chess Posted January 24 Report Posted January 24 Meni je ovaj Soen oduvek bio neki Tool/Opeth za siromasne... nisu uspeli da se profilisu kod mene kao neki autenticni bend 1 Quote
azal Posted January 24 Report Posted January 24 10 minutes ago, chess said: Meni je ovaj Soen oduvek bio neki Tool/Opeth za siromasne... nisu uspeli da se profilisu kod mene kao neki autenticni bend nisu vise toliko. nazalost, mislim da su mi se vise svideli kad su bili opeth/tool wannabes sad su mnogo vise sladunjavi Quote
Haos sam ja Posted January 24 Report Posted January 24 sad su katatonia wannabies hehe, ali ide se na ovo 1 Quote
azal Posted January 24 Report Posted January 24 17 minutes ago, Haos sam ja said: sad su katatonia wannabies hehe, ali ide se na ovo ovaj novi je kad bi Katatonia hteli da imaju refrene kao 30 Seconds to Mars i Imagine Dragons Quote
23/16 Posted January 25 Report Posted January 25 17 hours ago, chess said: Meni je ovaj Soen oduvek bio neki Tool/Opeth za siromasne... nisu uspeli da se profilisu kod mene kao neki autenticni bend Gledao sam ih skoro u Budimpesti, mislio sam da ce Madjari da me prebiju jer sam pola koncerta srao po bendu (jbg, alkohol). Uzivo su mi nekako jos gori nego na albumima. Quote
23/16 Posted January 25 Report Posted January 25 Na srpskom, sto ih je mozda jos vise iznerviralo. Quote
Chicken Little 420 Posted January 25 Author Report Posted January 25 (edited) Udaraš po temama, pa daj onda i za Therapy?, VV, Finntroll, Wolfheart... i naravno Tygers of Pan Tang 😄 Edited January 25 by Chicken Little 420 Quote
Talvi Posted January 25 Report Posted January 25 (edited) boss makes a dollar, I make a dime that's why I shit moderate yumetal on company time potpuno sam zaboravio da Finntroll dolaze btw Edited January 25 by Talvi 2 Quote
Chicken Little 420 Posted January 25 Author Report Posted January 25 Hahaha, nema ni Theriona 😄 Quote
Chicken Little 420 Posted January 25 Author Report Posted January 25 Nek se vidi kakva smo sila, inače, biće još objava u nekom momentu, zaukala se godina fino 🙂 1 Quote
Mickey mouse Posted January 25 Report Posted January 25 E, ne idem na ovo.:) Ima isto veče u Zappi Ellende/Groza, to ću da idem, a i da se otvori još 1 tema:)) Quote
Talvi Posted January 25 Report Posted January 25 isto veče? kakav smo metalni tigar iz pan tanga 2 Quote
Chicken Little 420 Posted October 4 Author Report Posted October 4 Premijerni nastup benda SOEN sa gostima iz SKCNS Fabrike prebacuje se u novootvorenu zgradu Studentskog kulturnog centra Novi Sad u kojoj se stiču bolji tehnički i logistički uslovi za održavanje koncerta. Zgrada se nalazi na svega 10 minuta pešaka od SKCNS Fabrike u ulici Vladimira Perića Valtera 5. Sve kupljene ulaznice važe i za novu lokaciju. Quote
Grobodan Posted October 16 Report Posted October 16 Ogromno iznenađenje koncert. Prvo neka nova sala SKC NS koja nije neka stilizovana šupa već prava sala za koncertnu namenu u koju je neko očigledno uložio, sve do jaja od svetla, zvuka do svetla, konačno da smo i ovo dobili. Posećenost odlična, ne umem da procenim, nije bilo dupke puno ali bilo je fino ljudi koji su očigledno znali što su tu. Bend raspoložen, zvuk do jaja, fidbek mase super, baš sve iznad očekivanja. 2 Quote
Recommended Posts