Divlji Tigar Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 A da li je prvu verziju pevao onaj Toni Jankovic? Da! Quote
The Alchemist Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Drugo pitanje - koja verzija pesme Divlje Jagode vam je bolja? Jedno vreme prva, jedno vreme druga...svaka ima neku svoju car! Quote
rock_rock Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 A sta mislite o ''Sejli'', zivo me zanima??? Quote
Crna_Dama Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 A sta mislite o ''Sejli'', zivo me zanima??? Super je pesma,mada je tekst glup. Ali,više mi se dopada prva verzija nego ona kasnija na engleskom. Quote
Vampireli Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Muzika mi se bas svidja. A na text nisam nikad mnogo obracala paznju. Prva verzija je mozda bolja zato sto Alen ne izgovara lepo engleski. Ipak je on tek tada poceo da uci engleski i to samo da bi snimili taj album. Quote
Patheren od Bosne Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Volio bih da Divlje Jagode idu pod heavy.jebi ti sve,ali oni su prvi poceli.Veliki sam fan starih albuma sa Islamovicem,posebno album Carobnjaci.Inace za vrijeme rata u njemackoj su izdali album 100 vjekova,koji mi je i najbolji.Ma pravi heavy metal.Na albumu pjeva Zak tataj,koji ima nenormalno mocan glas a la Kiske.Sad su presli na pop-rock,i nekako je bezveze. Quote
Divlji Tigar Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Volio bih da Divlje Jagode idu pod heavy.jebi ti sve,ali oni su prvi poceli.Veliki sam fan starih albuma sa Islamovicem,posebno album Carobnjaci.Inace za vrijeme rata u njemackoj su izdali album 100 vjekova,koji mi je i najbolji.Ma pravi heavy metal.Na albumu pjeva Zak tataj,koji ima nenormalno mocan glas a la Kiske.Sad su presli na pop-rock,i nekako je bezveze. Na 100 vjekova peva i Emir Ceric Cera Pesme:1,3,5,6,8 Cera Pesme:2,4,7,8,10 Zak. Quote
Dragana Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 koja verzija pesme Divlje Jagode vam je bolja? uzivo s perom tifina mi se uopste ne svidja mnogo je spora Quote
Patheren od Bosne Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Na 100 vjekova peva i Emir Ceric Cera Pesme:1,3,5,6,8 Cera Pesme:2,4,7,8,10 Zak. Hej,Ceric je prosjecan vokal.Zna li ko gdje sad Zak pjeva? Quote
SacrilegiouS Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Imam carobnjake na ploci. Album je cist heavy! Mene zanima nesto. Skinuo sam sa neta pesmu od d.jagoda koja se zove "bubi". Zanima me ko peva tu? Skroz mi je cudan vokal, deluje mi kao starija stvar, a nisam ni znao da postoji do pre mesec dana. Quote
Divlji Tigar Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Hej,Ceric je prosjecan vokal.Zna li ko gdje sad Zak pjeva? Zak Tataj sada peva u slovenackom bendu "Mary Rose". Quote
Divlji Tigar Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Imam carobnjake na ploci. Album je cist heavy! Mene zanima nesto. Skinuo sam sa neta pesmu od d.jagoda koja se zove "bubi". Zanima me ko peva tu? Skroz mi je cudan vokal, deluje mi kao starija stvar, a nisam ni znao da postoji do pre mesec dana. "Bubi" peva Toni Jankovic.Pesma je sa prvog albuma iz 1978. Quote
Crna_Dama Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Volio bih da Divlje Jagode idu pod heavy.jebi ti sve,ali oni su prvi poceli.Veliki sam fan starih albuma sa Islamovicem,posebno album Carobnjaci.Inace za vrijeme rata u njemackoj su izdali album 100 vjekova,koji mi je i najbolji.Ma pravi heavy metal.Na albumu pjeva Zak tataj,koji ima nenormalno mocan glas a la Kiske.Sad su presli na pop-rock,i nekako je bezveze. "Divljaci " su medju prvima počeli da sviraju heavy-metal kod nas. Quote
Divlji Tigar Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Sada sam saznao. USKORO REIZDANJA SVIH 11 ALBUMA "DIVLJIH JAGODA" REMASTERIZOVAN ZVUK,NOVI OMOTI+VELIKO IZNENADJENJE!!!!!!!!!!!!!! Quote
SacrilegiouS Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Hvala! Nisam slusao prvi album tako da nisam imao pojma! Quote
The Alchemist Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Inace za vrijeme rata u njemackoj su izdali album 100 vjekova,koji mi je i najbolji.Ma pravi heavy metal.Na albumu pjeva Zak tataj,koji ima nenormalno mocan glas a la Kiske Slazem se potpuno! Quote
rock_rock Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Imace fanovi Jagoda razloga za zadovoljstvo... Quote
Vampireli Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 (edited) uzivo s perom tifina mi se uopste ne svidja mnogo je spora uzivo s Perom?! Zamisli tek uzivo s' Alenom! I ja sam prvo mislila da je Tonijeva verzija bolja od Tifine(zato sto je spora)ali sada mi je svejedno. Ipak Tifa se najvise uzivi dok peva da da sve od sebe! Edited April 26, 2006 by Vampireli Quote
Divlji Tigar Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Vampireli,Metal girl spremam vam jedno veliko iznenadjene vezano za "Divlje Jagode".Nadam se da ce te se prijatno iznenaditi,za par dana treba da dobijem taj materijal pa cu vas preko PP obavestiti. Quote
Dragana Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 uzivo s Perom?! Zamisli tek uzivo s' Alenom! I ja sam prvo mislila da je Tonijeva verzija bolja od Tifine(zato sto je spora)ali sada mi je svejedno. Ipak Tifa se najvise uzivi dok peva da da sve od sebe! perO je najbolji (mislim na izvodjenje ove pesme) a, alena mozes da gledas, sto se mene tice a, tifa mi se ne svidja toliko otkad sam videla onaj snimak na kom nije ocesljan, obrijan, okupan.... a ni trezan Quote
Vampireli Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 perO je najbolji (mislim na izvodjenje ove pesme) a, alena mozes da gledas, sto se mene tice a, tifa mi se ne svidja toliko otkad sam videla onaj snimak na kom nije ocesljan, obrijan, okupan.... a ni trezan Ali to je Tifa A nemam pojma koji je to snimak...Koji si to snimak gledala? A sto se tice Alena,njega IZMEDJU OSTALOG mozes i da gledas! Quote
Divlji Tigar Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Pero nije vokal za bend kao sto su Divlje Jagode... za njih je samo Alen Islamovic... eh, nikad se necu pomiriti sa tim sta ovaj bend danas radi, i kako... Pa i Zanil Tataj Zak je odlican jedina prava zamena za Alena,mada i Ceha je bio dobar.A i svi ostali su bili solidni. Quote
Divlji Tigar Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 A na onoj stvari "Can't stop" neki drugaciji glas,zna li neko ko je to otpevao?!? Tina Rupcic (tada iz Maxmet banda). Quote
Divlji Tigar Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Slazem se ja da je Zele oduvek bio alfa i omega benda ali pored njega moraju da budu Nasko i ceha. Sta fali da Bass svira Sanin Karic Covek jebe kevu. Quote
VEPAR Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Pa i Zanil Tataj Zak je odlican jedina prava zamena za Alena,mada i Ceha je bio dobar.A i svi ostali su bili solidni. JEDAN JEDINI,JEDINSTVENI I NEPONOVLJIVI VOKAL Quote
Recommended Posts