rock_rock Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Opet ta borba misljenja, ko je bolji, lepsi... Bitan je bend, bar po meni... Jagode su imale i uspona i padova ali su cool... Quote
Divlji Tigar Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 (edited) Kako stvari sada stoje jedino pravo resenje je Zanil Tataj Zak ,eventualno Tifa ali Zanil bi bolje otpevao Alenove pesme. Edited April 28, 2006 by Wild_Tigar Quote
Vlaja Buraz Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 TIFA... E kad bi se on povratio iz pakla bračnih voda i normalnog života... Quote
Patheren od Bosne Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Ali ostajem pri svom da su zadnji godina ova dvojica postala smijesna.Da vidite s kim Tifa snima duete...amh evo sam slusao Tifa feat.Halid Beslic i refren je nesto kao "djevojka mog jarana,ne zna sta je banana".O pjevanju uzivu da ne govorim.A Alen je odavno preso u narodnjake.Ne kazem ja,svaka cast ono sto su radili prije,ali sad...hmm??? Quote
Crna_Dama Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Ali ostajem pri svom da su zadnji godina ova dvojica postala smijesna.Da vidite s kim Tifa snima duete...amh evo sam slusao Tifa feat.Halid Beslic i refren je nesto kao "djevojka mog jarana,ne zna sta je banana".O pjevanju uzivu da ne govorim.A Alen je odavno preso u narodnjake.Ne kazem ja,svaka cast ono sto su radili prije,ali sad...hmm??? Uzas......ja i ne pratim šta oni sada rade,znam da su gluposti..... Quote
VEPAR Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Ali je zato svaki TIFIN album 100% iskren ROCK pa i ovaj sledeci koji se snima. Inace on i Halid Beslic su prijatelji koji imaju obicaj da se naroljaju i onda odu u studijo i snime nesto. Recimo pre nekoliko godina su snimili odlicnu pesmu Legende ne umiru posvecenu Davorinu Popovicu pokojnom pevacu INDEKSA. Alen je sa indirom radio zbog para a TIFA sa Halidom zato sto su prijatelji. TIFA je jednostavno sarajlija i ne gleda sa kim ce da radi na osnovu muzike kojom se neko bavi. Quote
Crna_Dama Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Ali je zato svaki TIFIN album 100% iskren ROCK pa i ovaj sledeci koji se snima. Inace on i Halid Beslic su prijatelji koji imaju obicaj da se naroljaju i onda odu u studijo i snime nesto. Recimo pre nekoliko godina su snimili odlicnu pesmu Legende ne umiru posvecenu Davorinu Popovicu pokojnom pevacu INDEKSA. Alen je sa indirom radio zbog para a TIFA sa Halidom zato sto su prijatelji. TIFA je jednostavno sarajlija i ne gleda sa kim ce da radi na osnovu muzike kojom se neko bavi. Tifa je,koliko sam ja stekla utisak,iskren tip,a ja to cenim. Quote
Guest XAOS Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Hej, javljam se za prvi put ovde, al' nesto znam o temu benda "Divlje Jagode". Oni nisu bas heavy metal, ali su vrlo dobro i teski hard rock, po mom misljenju. Ja imam bas sve od njih, ali samo MP3-ove od starih CD-ova. Dobar sajt za to je www.nostalgija.com. Oni imaju nove CD-ove - "Od neba do neba", i dve kompilacije, "The very best of" i "Najlepse balade". To su odlicni, i pokazuju dobar prikaz od ovog benda. Quote
Patheren od Bosne Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 DJESI BA XAOS REKLAMASU? hM...AJH,SA ZADNJEG ALBUMA MOZDA VALJAJU DVIJE PJESME....HG Quote
rock_rock Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 (edited) Ma najjaci je spot za ''Mariju'' i Zele sa tonom sminke... Edited May 8, 2006 by rock_rock Quote
Divlji Tigar Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Metal girl i Vampireli stigao mi je onaj disk iznenadjenjaali me je lik zajebao umesto celog kocerta iz 1996 tu su samo 3 pesme:"Motori"."Ciganka" i "Lejla. ali cu vam ipak narezati disk+Whitesnake Live in the stiil of the night. Metal girl posalji mi adresu na PP. Quote
Vampireli Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Nisam ni znala da to uopste postoji! Hvala ti! Quote
rock_rock Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Boze, kad se setim, glavne pesma na zurkama uz akustaru ( nekada ) bile su ''Krivo je more'' i ''Jedina moja'' ... Quote
Crna_Dama Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 (edited) "Divljaci" snimili novu pesmu ,zove se "Piramida" i moze da skine sa njihovog sajta www.divljejagode.com.Nije loša. Edited May 26, 2006 by Metal girl Quote
Crna_Dama Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 He, naravno da nije losa! Zapravo,što je više slušam,više mi se svidja. Quote
Divlji Tigar Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 "Piramida" Je super. Vampireli i Metal girl izvinjavam se sto nisam poslao one diskove narezacu ih ovih dana. VAZNA VEST:ZLATAN CEHIC CEHA JE PONOVO CLAN GRUPE "DIVLJE JAGODE". Jos samo da se vrate Zak i Nasko i bilo bi super. Quote
Divlji Tigar Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 (edited) JOS SAMO DA REIZDAJU SVE ALBUME I SINGLOVE! Edited May 27, 2006 by Wild_Tigar Quote
Crna_Dama Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 JOS SAMO DA REIZDAJU SVE ALBUME I SINGLOVE! Pa,valjda bi i to trebalo da se uskoro desi. Quote
Patheren od Bosne Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Hehe,da...Nego ko ono bi Cehic??? Quote
Crna_Dama Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Hehe,da...Nego ko ono bi Cehic??? Nekadašnji basista "Jagoda".Takodje je pevao na albumu "Labude,kad rata ne bude". Quote
Tower... Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Ништа без Алена. Nema Jagoda bez Alena. End of story. Quote
Recommended Posts