Divlji Tigar Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 Nema prijatelju. Njihov sajt je totalno u haosu. http://svastara.com/muzika/?ikomentar=49 na ovom sajtu se dosta piše o jagodama. Quote
dimebag Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 Znam da se niko ne radi sajt...Nema novosti... Quote
Divlji Tigar Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 Tifa i Čeha - Vreme je za doručak. Quote
dimebag Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 Tifa i Čeha - Vreme je za doručak. LOL Quote
Surda Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 (edited) Trebaju li nekome majice Divljih jagoda? Imam 2 komada, nove su, sa kratkim rukavima, crne boje, XL velicina, radjene za USA turneju 2004/5. god. Ako je neko zainteresovan, saljem slike. Javite se na pm! Edited August 26, 2008 by Surda Quote
Ma Jelena. Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Raspeva mi se pticica uz Maidu kao nikad ranije... Ubija koliko dobro zvuci. Quote
Divlji Tigar Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Kenan Mackovic-"Ostani", obrada "my Love is in your hands" Quote
Divlji Tigar Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 DIVLJE JAGODE VECERAS U SMEDEREVU - 21-00 H - TRG REPUBLIKE !!! Quote
Zeka_sd Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 Da, da, znamo... Ko peva sad za Jagode??? Da znam šta i koga da očekujem večeras! Quote
Divlji Tigar Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 Nema pojma ko peva, sigurna postava je Zele, Čeha, Thomas. Možda bude Toni pevač, a možda neko drugi. Quote
Zeka_sd Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 Biće do jaja ako Toni bude pevao... Valjda ću ga prepoznati! Quote
Zeka_sd Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 I tako... Svirale jagode sinoć, pevao Toni, i ono, smorili su za medalju... Ajd što su umesto u devet počeli u 15 do 11, al ono, zvučali su ko da su se juče negde upoznali i rešili da sviraju... Plus dva puta su svirali Motore i Kap po kap, strašno! Te pesme su mi se više na q popele... Sreća u nesreći - bilo mnogo gotivnih mladih (ponajviše maloletnih) rokerki! Quote
Kinasky Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 (edited) Zaboravio si da napises da je zamalo pala konstrukcija sa ozvucenjem, da je tonac ubio u pojam...da je "foto Toma iz NS" smarao bend na bini da se fotkaju sa njim kralj...u sred solaze smara Zeleta, tj.stane prilepi se uz njega, nabaci kez i fotka Rezime - Toni u penziju....i moze rekreativno da otpeva Krivo je more i Jedina moja. Edited December 12, 2008 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote
Rox Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 I tako... Svirale jagode sinoć, pevao Toni, i ono, smorili su za medalju... Ajd što su umesto u devet počeli u 15 do 11, al ono, zvučali su ko da su se juče negde upoznali i rešili da sviraju... Plus dva puta su svirali Motore i Kap po kap, strašno! Te pesme su mi se više na q popele... Sreća u nesreći - bilo mnogo gotivnih mladih (ponajviše maloletnih) rokerki! Na zalost, mislim da ova tvoja recenzija koncerta opisuje stanje benda zadnjih par godina...kao da ih vise uopste ne interesuje bend vec onako tezgaroski dodju i smrljave nesto. Quote
Divlji Tigar Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Zaboravio si da napises da je zamalo pala konstrukcija sa ozvucenjem, da je tonac ubio u pojam...da je "foto Toma iz NS" smarao bend na bini da se fotkaju sa njim kralj...u sred solaze smara Zeleta, tj.stane prilepi se uz njega, nabaci kez i fotka Rezime - Toni u penziju....i moze rekreativno da otpeva Krivo je more i Jedina moja. Toni i nije redovan pevač već samo gost. Toni je od 1982. godine samo gost na koncertima. Quote
Kinasky Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 (edited) Ma, znam. Ali je sinoc bio glavni vokal...na zalost...i jos bolestan. Edited December 12, 2008 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote
Saša Grbić Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Uf, sranje ako je bio glavni vokal. On meni ima očajno ružan glas. Pero Galić je fenomenalan vokal. Skoro na radiju čuh jedinu moju u čini mi se Perinom izvođenju. Jeli to negdje objavljeno? Quote
Runner Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Pa izasla je prije 5-6 godina ta neka kompilacija gdje su ponovo snimili stare pjesme. Cak sam gledao spot gdje Pero pjeva "Krivo je more", tako da je moguce da se radi o tim snimcima. Quote
Divlji Tigar Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 "Sarajevo, ti i ja" Uživo sa Žakom. Quote
Ф1!!! Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 Све дубље тону... Ево сад ваљда у понедељак наступају у оном, како се зове већ онај шоу где они ликови уче да певају, тријумф или тако нешто... Quote
andrijaking Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 (edited) Svirali sinoc u Operaciji Trijumf,po meni ovo im je najgori nastup u ovom veku,neznas sta zvuci gore,gitara,vokal,bubanj,jednom recju PROPAST Edited November 18, 2008 by andrijaking Quote
RNA Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Је л' се мени чини, или је оно био Владо Подани за кљавама? Quote
Divlji Tigar Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 (edited) Jeste bio za klavijaturama Vlado Podny. Edited December 12, 2008 by LazaGNR Moja greska... Quote
RNA Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Па, није Подни, није он итисон или бродски под. Презива се Подани, Чех ваљда подријтелом, шта ли је. Quote
Recommended Posts