Blood_Sprinklerka Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 pa s obzirom da im peva onaj smeshni petar,pera,kako god,smejurija teshka Quote
Crna_Dama Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Jagode su Jagode. "Turski marš"-jebe kevu............. Quote
NeSa Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 pa s obzirom da im peva onaj smeshni petar,pera,kako god,smejurija teshka prvo,pero je lepo pevao,drugo,ne peva vise on,trece,slazem se da nije trebalo da sviraju obrade...svirali su i deep purple - hush i stormbringer,nesto od azre i vatrenog poljupca Quote
Vampireli Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 evo nas ponovo... Jel ima nesto novo sto se tice Jagoda? Jel neko nesto saznao-sto se tice nastupa... Quote
crusader84 Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Kada će Jagode svirati kod nas? To bih i ja voleo da znam! Mog'o je Zele da povede čitav bend na koncert Alogie pa da bude još veće ludilo! Quote
Vampireli Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 E da, to bi bilo super! Mada i ovako je bilo strava iako je bio sam Zele!!!! A izgleda da se jos ne zna kada ce nastupiti u Beogradu. Pre pola godine je receno da dolaze na prolece. Quote
NeSa Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Pa stvar se iskomplikovala izgleda,jer se vratio Toni...bio je u planu novi album za ovu jesen....pa je sve ispomerano.Najpametnije je da koncert ostave za prolece Quote
Crna_Dama Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Ja bih najviše volela da se vrati onaj lik Zak..... Pošto je za Alena nemoguće... Quote
Vampireli Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Mogao bi i Ceha, i on je bio dobar pevac. Quote
Crna_Dama Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Da,u pravu si.Imao je prijatnu boju glasa. Kad čujem "Da li si ikada mene volela",najezim se. Quote
NeSa Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Ne znam...bilo bi lepo cuti ih sve,ali...ko zna u kakvim su oni sada odnosima sa Zeletom.Najbolje bi bilo kad bi se Alen vratio...ali mozda i ne bi... Quote
Vampireli Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Pa bi to bilo najbolje ali samo ukoliko je u dobrim odnosima sa Zeletom. ...e ajde da napravimo plan: ko sledeci vidi Zeleteka mu da neku tesku drogu i on ce pod njenim uticajem MOZDA oprostiti Alenu i sve ce biti po starom Quote
AleeciA Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Ne znam...bilo bi lepo cuti ih sve,ali...ko zna u kakvim su oni sada odnosima sa Zeletom.Najbolje bi bilo kad bi se Alen vratio...ali mozda i ne bi... Nah,..ne bi bre. Alenu je glas propao sa vremenom. To se videlo i na koncertu BDa. Tuzno,ali istinito. Quote
NeSa Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Ako cemo iskreno,Alen je od one trojice najbolje otpevao.Malo mu glas propao,jeste,ne moze Motore vise da peva iz E kao pre,nego peva nize,ali mislim da se i dalje drzi(pa pogledaj duet sa Indirom ) Quote
AleeciA Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 (edited) Ako cemo iskreno,Alen je od one trojice najbolje otpevao.Malo mu glas propao,jeste,ne moze Motore vise da peva iz E kao pre,nego peva nize,ali mislim da se i dalje drzi(pa pogledaj duet sa Indirom ) Ali uzmi u obzir da je on za 15-20 god mladji od svih njih. Zakasljo se covek na sred koncerta i cvrc,...nema dalje. Ja samo sto se nisam rasplakala. Edited November 2, 2005 by AleeciA Quote
Crna_Dama Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Kao osoba koja je lično bila na koncertu Dugmeta,i to blizu bine,tvrdim da je Alen njbolje pevao od sve trojice,i najsličnije kao pre. Quote
NeSa Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Ma Alen je bio cool,samo mu je kosulja bila ... Quote
AleeciA Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Ma Alen je bio cool,samo mu je kosulja bila ... A kad je on izasao drugacije na scenu? Uvek nesto na njemu je upadalo u oko. Quote
Crna_Dama Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 A kad je on izasao drugacije na scenu? Uvek nesto na njemu je upadalo u oko. Košulja mu je stvarno bila... Meni je on najbolje izgledao dok je pevao u "Jagodama",i nosio one silne lance,marame,itd.I imao onu frizuru. Baš je bio frajerčina! Quote
NeSa Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Imam 'spotove' za Ciganku i Vatru...eh...tu je bio frajer Quote
Crna_Dama Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Imaš te spotove?!?Majke ti?!? Ja ih nemam..skoro sve ostale imam.... Odakle ti?!? Quote
NeSa Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Vatru sam snimio pre pet godina ... Ciganku jos uvek uhvatim na Politici u ranim jutarnjim satima,kada idu domaci rock spotovi.Znam da,po redosledu,uvek puste posle Corbe -Clan mafije. Ta dva spota su,kao,oni u prostoriji ili studiju i sviraju.Na C. su nesto mirniji,a na V. se Zele uziveo...a i Alen Quote
Recommended Posts