Jump to content

Recommended Posts

Posted
pa s obzirom da im peva onaj smeshni petar,pera,kako god,smejurija teshka

prvo,pero je lepo pevao,drugo,ne peva vise on,trece,slazem se da nije trebalo da sviraju obrade...svirali su i deep purple - hush i stormbringer,nesto od azre i vatrenog poljupca

• 2 weeks later...
Posted

Kada će Jagode svirati kod nas?

To bih i ja voleo da znam! icon_da.gif

Mog'o je Zele da povede čitav bend na koncert Alogie pa da bude još veće ludilo! icon_rockdevil.gif

Posted

E da, to bi bilo super!

Mada i ovako je bilo strava iako je bio sam Zele!!!!

A izgleda da se jos ne zna kada ce nastupiti u Beogradu.

Pre pola godine je receno da dolaze na prolece. icon_smile.gif

Posted

Pa stvar se iskomplikovala izgleda,jer se vratio Toni...bio je u planu novi album za ovu jesen....pa je sve ispomerano.Najpametnije je da koncert ostave za prolece icon_da.gif

Posted

Ne znam...bilo bi lepo cuti ih sve,ali...ko zna u kakvim su oni sada odnosima sa Zeletom.Najbolje bi bilo kad bi se Alen vratio...ali mozda i ne bi... icon_confused.gif

Posted

Pa bi to bilo najbolje ali samo ukoliko je u dobrim odnosima sa Zeletom.

...e ajde da napravimo plan:

ko sledeci vidi Zeleteka mu da neku tesku drogu i on ce pod njenim uticajem MOZDA oprostiti Alenu i sve ce biti po starom icon_da.gificon_smile.gif

Posted
Ne znam...bilo bi lepo cuti ih sve,ali...ko zna u kakvim su oni sada odnosima sa Zeletom.Najbolje bi bilo kad bi se Alen vratio...ali mozda i ne bi... icon_confused.gif

Nah,..ne bi bre.

Alenu je glas propao sa vremenom.

To se videlo i na koncertu BDa.

Tuzno,ali istinito. no.gif

Posted

Ako cemo iskreno,Alen je od one trojice najbolje otpevao.Malo mu glas propao,jeste,ne moze Motore vise da peva iz E kao pre,nego peva nize,ali mislim da se i dalje drzi(pa pogledaj duet sa Indirom icon_smile.gif )

Posted (edited)

Ako cemo iskreno,Alen je od one trojice najbolje otpevao.Malo mu glas propao,jeste,ne moze Motore vise da peva iz E kao pre,nego peva nize,ali mislim da se i dalje drzi(pa pogledaj duet sa Indirom icon_smile.gif )

Ali uzmi u obzir da je on za 15-20 god mladji od svih njih.

Zakasljo se covek na sred koncerta i cvrc,...nema dalje.

Ja samo sto se nisam rasplakala. icon_sad.gif

Edited by AleeciA
Posted
A kad je on izasao drugacije na scenu?

Uvek nesto na njemu je upadalo u oko.

Košulja mu je stvarno bila... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Meni je on najbolje izgledao dok je pevao u "Jagodama",i nosio one silne lance,marame,itd.I imao onu frizuru. icon_rockdevil.gif Baš je bio frajerčina!

Posted

Vatru sam snimio pre pet godina icon_smile.gif ...

Ciganku jos uvek uhvatim na Politici u ranim jutarnjim satima,kada idu domaci rock spotovi.Znam da,po redosledu,uvek puste posle Corbe -Clan mafije.

Ta dva spota su,kao,oni u prostoriji ili studiju i sviraju.Na C. su nesto mirniji,a na V. se Zele uziveo...a i Alen icon_rockdevil.gif