Divlji Tigar Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 "Carobnjaci" su najbolji album benda, i najbolji omot, koji nisu smeli promeniti, ali sta da se radi? Takodje su trebali da reizdaju i "Magic Love" i singlice sa pocetka karijere. RNA mislim da im niko od fanova to nece oprostiti. Quote
RNA Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Јеси ли сигуран да се те синглице нису нашел на диску заједно са првим албумом? Што се мене искрено тиче, њих ни не морају да реиздају. Те песме су смешне. Quote
Divlji Tigar Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Јеси ли сигуран да се те синглице нису нашел на диску заједно са првим албумом? Што се мене искрено тиче, њих ни не морају да реиздају. Те песме су смешне. Na sajtu nista ne pise, mozda i jesu. Pesme jesu smesne ali posto se radi o mom omiljenom domacem bendu voleo bih da imam sve. A mogli bi da ubace i neku multimediju. Quote
_NeSa_ Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Ali,realno,mislim i da samog Zeleta bole kurac za te singlice...da nije tako,izdao bi ih Quote
Divlji Tigar Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Ali,realno,mislim i da samog Zeleta bole kurac za te singlice...da nije tako,izdao bi ih Pa sto onda izvode " Moj Dilbere" na Kocertima, dok je Toni bio u bendu (mislim na proslu godinu) Pevali su par puta i "Patkicu". Quote
RNA Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Куку мајчице! То је вероватно онај синдром певача-набеђене звезде, где један неће да пева песме оног другог. Али, то није балкански синбдром, већ глобални (Black Sabbath или Deep Purple, на пример). Quote
Divlji Tigar Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Sada gledam onaj Unplugged iz emisije "OBN Music Talents". Zele, Tony, Tifa i onaj Bubi su odsivirali su: "Krivo He More" "Marija" "Jedina Moja" "Zauvjek Tvoj" Onaj Bubi se toliko slihtao Zeletu kad je ovaj bio u ziriju. Quote
_NeSa_ Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Pa sto onda izvode " Moj Dilbere" na Kocertima, dok je Toni bio u bendu (mislim na proslu godinu) Pevali su par puta i "Patkicu". Te pesme su ostale,jer ih ima na kompilacijama i sviraju ih uzivo,a pesme tipa Kad bi vi,gospodjo - retko ko zna jer su i oni sami batalili to Quote
Divlji Tigar Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Te pesme su ostale,jer ih ima na kompilacijama i sviraju ih uzivo,a pesme tipa Kad bi vi,gospodjo - retko ko zna jer su i oni sami batalili to Prosle godine u crvenki su svirali 3 sata, mozda su i odsvirali nesto sa singlica, sve jedno bilo bi lepo imati i onako vuce na prvi album. Quote
_NeSa_ Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Nema sanse da su svirali(ne racunam Moj dilbere i Patkicu) Quote
rock_rock Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Patkica... Da li se ko seca sminke T. Jankovica na faci??? Ja mislim da se i sam zele toga stidi... Ali, bese tako nekada. Sta cete, svako vreme ima svoje patkice... Quote
RNA Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Sada gledam onaj Unplugged iz emisije "OBN Music Talents". Zele, Tony, Tifa i onaj Bubi su odsivirali su: "Krivo He More" "Marija" "Jedina Moja" "Zauvjek Tvoj" Onaj Bubi se toliko slihtao Zeletu kad je ovaj bio u ziriju. Фуј, бре, само баладе. Нека отпева неко од њих 'Чаробњаке' или 'Лет на други свијет'! 'Криво је море'... Мислим да сам ту песму замрзео кад сам је први пут чуо, толико је љигава. Quote
Divlji Tigar Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Фуј, бре, само баладе. Нека отпева неко од њих 'Чаробњаке' или 'Лет на други свијет'! 'Криво је море'... Мислим да сам ту песму замрзео кад сам је први пут чуо, толико је љигава. Toni nemoze da da peva te pesme? Otpevao je "Ciganku", "Let na drugi svijet", "Motori" na "Gitarijadi" prosle godine ali nije bilo na zadovoljavajucem nivou. Quote
RNA Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Ма, мислио сам у тој емисији. Какав бре Тони, ја сам се смејао његовом наглашавању речи у бржим песмама, као у 'Аутостоп'. Quote
VEPAR Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 AUTOSTOP...da da, onaj deo kada kaze ,,cekam da mi neko STANEEEE,,. I posle toga mi dodje da promenim pesmu. Quote
RNA Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Убо си га к'о прстом у дупе! Мада, искрено ми певање у целој песми одише босанчизмима, а и лепо се види да тај иоле грубљи глас није за њега. Трудио се, мукица, није да није, али не иде! Quote
_NeSa_ Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Фуј, бре, само баладе. Нека отпева неко од њих 'Чаробњаке' или 'Лет на други свијет'! 'Криво је море'... Мислим да сам ту песму замрзео кад сам је први пут чуо, толико је љигава. Pa ne znam koliko se ljudima slusalo to sto si naveo,posto je bio unplugged...ne znam stvarno kako bi zvucalo da Toni peva Carobnjake,a da ga prati akustara... A i tebi je sve ljigavo sto nije rokacina Quote
RNA Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Наравно да јесте, ретки су случајеви да ми се свиде другачије ствари, мада албуме "Мотори" и "Чаробњаци" волим у комплету. Quote
Nemanja Savic Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 divlje jagode su mi jedan od najomiljenijih bandova... sve pesme od prvog do poslednjeg albuma su mi vrh!!! Quote
Vampireli Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Cini mi se da im je sada koncert u Bihacu. Quote
Гласник смрти Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 (edited) Јел' зна неко кад треба да изађе box-set и колика ће отприлике бити цена? Edited August 2, 2006 by Гласник смрти Quote
Divlji Tigar Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Јел' зна неко кад треба да изађе box-set и колика ће отприлике бити цена? U Srbiji bi trebalo da izadje na Jesen. Quote
SiLverWare88 Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Kako su uradili obradu turskog marsa!aaaaaaaaaaaaaaa Svaka Cast!!!!! Quote
Vampireli Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 U Srbiji bi trebalo da izadje na Jesen. A ja nagadjam da ce cena biti recimo 1500-2000? Quote
dudi Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Evo novi singl piramida ,Odlično urađena pesma Quote
Recommended Posts