_NeSa_ Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Zele zivi u Zagrebu,valjda je to logicno... Doduse,mozda se i preselio u Sarajevo,posto nastupa cesto na onoj emisji za mlade talente Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Ух, велики проблем њему да путује. Вероватно му и плаћају путне трошкове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Danas sam dobio info da ce Zak Tataj biti angazovan samo za turneju po Australiji, na ime 31. marta jagode su nastupile u Austriji sa Perom Galicem, Toni Jankovic je bio gost na par pesama. Steta a bas sam se nadao da ceZak ostati i za novi album. Zak ide u Australiju posto tamosnji fanovi ne vole Peru to je na www.svartara.com napisao jedan lik iz organizacije koncerta. Ovo mi nije uopste nije jasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 И Зеле ће, зато што тмаошњи фанови наводно не воле Перу, повести другог певача? Која јајара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Izgleda da je tako, mislim da je to jedinstveni slucaj. Cuj fanovi ne vole pevaca, Toni im valja, on je dobar pevac za pesme sa prva 2 albuma, ali Alenove, Tifine i Zakove pesme nisu za njega, Pero barem moze te pesme da otpeva pristojno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Нешто је друго у питању, а не могу да наслутим тачно шта. Знам само да су ови наши и Хрвати у Аустралији 30 пута луђи него ми овде. Да им није оног реда и закона, направили би они још један српско-хрватски рат на планети земљи. Мислим да управо то лудило игра неки фактор у целој причи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 iskren da budem, meni se smucilo vise sve ovo oko pevaca u jagodama. To vise nije normalno, ajd sto je promenio 6 pevaca ali sad na svaku najgluplju tezgu krece sa drugim pevacem i postavom. Smorio je brate mnogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Moram priznati da je meni to odlično, posebno još kad bi on bio baja pa na svaku svirku vodio više pjevača. Ali, jedan je Tifa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Jedan i samo jedan. A pogotovo kad zarezi ,,LONDON, KURVIN GRAAAAD, KURVIN GRAAAAAAADDDD...,, najaca stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Ma najbolje da naprave turneju sa svim pevacima, mada mislim da Alen bas nije dobro dosao u bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Evo posta sa teme o Divljim Jagodama sa sajta Svastara. rocker (12 Mar 2007 u 8:41 IP: *.28.223.79) Evo upravo se vratih sa satanka sa jednim prijteljom koji je ujedno i organizator turneje Jagoda za Australiju..nakon svih dogovora sta i kako i gdje izrazili smo obadvojica malo straha od pjevaca jagoda.Ovamo raja nevoli Peru nego Tonija jer srednja i starija generacija vole stare poznate pjevace.Pa se brinemo ako dodu sa novim pjevacem da nece biti puno posjete. Pa se nadamo da ce doci barem ovaj Zak jer je on poznatiji a i bolji pjevac!!!Ja bih se izvinuo Peri na ovome komentaru ali mi pokusavamo da organizujemo ono sto publika voli da gleda i slusa.Publika je na kraju najbolji kriticar..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karizma Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Podsetili ste me malo da ih pustim i evo uzivam u " Carobnjacima" trenutno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Evo posta sa teme o Divljim Jagodama sa sajta Svastara. Ужаси промискуитета! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipotenuza Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Jagode..bile Heavy..heavy ostale.. METALNI RADNICI.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 ...а шта су радили уз међувремену, боље не спомињати, је л'? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Spot za Novu verziju pesme "Zvijeda sjevera" http://www.youtube.com/watch?v=qU7D-G7zvLk Ceha je malo propao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Ovo je Zakov bend "Mary Rose" bila je tema o bendu ali niko nije ostavio komentar. E da Zak je onaj celavi u sredini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja Savic Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 hahaha...ja sam mislila da ce da bude oko 2000 din. Box-set Dugmeta je bio skoro 2000. -Jeste velika cena, ali moracu to da imam! Pocinjem da stedim! (ili samo tako mislim ) Eh, nije u redu! Zasto i kod nas nema trzalice?! Jel neko nabavio box-set? ZELE NIJE POSLAO TRZALICE INACE BI BILE U BOXU! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Ja sam naknadno otisao kod Valderame i uzeo trzalice. Mada trzalica nije bas toliko vazna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
extreme Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Jedva cekam da ih vidim uskoro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakato Momce Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Ima li sansi da Jagode dodju u Beograd??? Stvarno bi bilo lepo da dodju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 (edited) Ne bi bilo lose. Gledao sam ih zadnji put u Domu Omladine. Edited April 26, 2007 by Shix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Posle turneje po Australiji i Amarice, sviraje Celu EX YU. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakato Momce Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Ako je tako bice odlicno. Idem obavezno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Big Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 sviraju u Indjiji sa Atomskim sklonistem par dana pred pepperse.....neki bajkerski skup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts